Sinclair 335 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 486 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Gde u Beogradu mogu da ispravim korman? Pao sam na desnu stranu i sada mi je desna strana kormana bliža, odnosno korman mi nije simetričan. Rekli su mi da se tu samo gurne neka šipka i da se pomoću nje ispravi, ali mi treba pomoć oko toga ko to radi. Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan od alata ti je potrebna jedna cev koju ces nabiti na korman i tako saviti (pozeljno sto duza da bi ti poluga bila veca i lakse savio) i neko ko ce drzati motor dok to radis ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 335 Napisano Januar 9, 2010 Svrati ponekad, 486 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, hvala! Uspeo sam! "Pegla" je odradila svoje! Nije mi bio potreban niko jači, pomogao mi je jedan kolega sa foruma! ;D ;D ;D Samo smo imali dilemu da li je savršeno na svom mestu ili treba još malo...ili još samo malkice... pa da slučajno ne preteramo... jbg, nismo imali uglometar ;D ;D ;D ali sve je završeno kako treba! U svakom slučaju veliko hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5303 Napisano Januar 9, 2010 Integrisan, 12995 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...