Jump to content

Moto Zajednica

Amortizer od K4 na GSXR 750 uljaru

Recommended Posts

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Da li neko zna jel moguce ugraditi amortizer od K4 1000 na GSXR-a 750 uljaru, 1988-1990 godiste?

Mislim, znam i ja da je sve moguce nego bi ga ugradio ako nema mnogo prepravki, ako ima onda se ne bi mlatio sa tim bzvz.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Mislim da je cak isto hvatiste, ali samo gledaj dal ces imati mesta za piggy-back rezervar (gasni) jer je kod K4 on na amortu, a kod uljare je bas zbog nedostatka mesta odvojen. ;)

• Integrisan, 13017 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

JA imam od SV-a u fioci. Istih su dimenzija. Znam zato što sam stavio od gsxr-a K4 na SV. Mogu da izmerim

rastojanje i promere rupa pa da ti kažem. Morao sam da zasečem kutiju z aalat da bi stao i rezervoar koji

Maki spominje

izmena:

A da li ti odgovara opruga od K4 - nemam pojma.

• Drug član, 1125 postova
  • Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure

Ja sam stavio amortizer od K5 1000 na Thunderace.Bilo je malo brusenja na otvoru u viljuski,kroz koji se provlaci amortizer,jer je ovaj novi deblji.Posuda sa gasom je na starijim motorima odvojena crevom od amortizera i ima svoje mesto na zadnjem ramu a posto je na ovome sve zajedno morao sam prepraviti plastiku i to na mestu gde stoji akumulator.2 cm je sad plica i stavio sam 2 cm nizi akumulator.Posle svega je zadnji kraj bio visi oko 4 cm i to sam korigovao sa duzim polugama dole na klackalici,3mm veci raspon rupa spusta zadnji kraj oko 3 cm.Trud se isplatio jer je motor skroz druga prica.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja