Brrka 226 Napisano Januar 7, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna jel moguce ugraditi amortizer od K4 1000 na GSXR-a 750 uljaru, 1988-1990 godiste? Mislim, znam i ja da je sve moguce nego bi ga ugradio ako nema mnogo prepravki, ako ima onda se ne bi mlatio sa tim bzvz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Januar 8, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je cak isto hvatiste, ali samo gledaj dal ces imati mesta za piggy-back rezervar (gasni) jer je kod K4 on na amortu, a kod uljare je bas zbog nedostatka mesta odvojen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Januar 8, 2010 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan JA imam od SV-a u fioci. Istih su dimenzija. Znam zato što sam stavio od gsxr-a K4 na SV. Mogu da izmerim rastojanje i promere rupa pa da ti kažem. Morao sam da zasečem kutiju z aalat da bi stao i rezervoar koji Maki spominje izmena: A da li ti odgovara opruga od K4 - nemam pojma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio amortizer od K5 1000 na Thunderace.Bilo je malo brusenja na otvoru u viljuski,kroz koji se provlaci amortizer,jer je ovaj novi deblji.Posuda sa gasom je na starijim motorima odvojena crevom od amortizera i ima svoje mesto na zadnjem ramu a posto je na ovome sve zajedno morao sam prepraviti plastiku i to na mestu gde stoji akumulator.2 cm je sad plica i stavio sam 2 cm nizi akumulator.Posle svega je zadnji kraj bio visi oko 4 cm i to sam korigovao sa duzim polugama dole na klackalici,3mm veci raspon rupa spusta zadnji kraj oko 3 cm.Trud se isplatio jer je motor skroz druga prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...