Jump to content

Moto Zajednica

Rider sa iskustvom od 500 metara

Recommended Posts

• Ne silazi, 7357 postova
  • Motocikl: TDM 900

Hristos se rodi!

Jako sam srecan da danas mogu da se predstavim kao neko ko vozi dvotockasa. Pre par dana kupio sam Apriliu Habanu (50cc) i to mi je prva masina. Pre nisam nista vozio, tako da me ceka sito i reseto sledece sezone. Pocelo je cudno, nikada nisam voleo dvotockase jer su me istraumirali kao klinca na starom Tomos automatiku i Kawasakiju GPZ. Na tomosu sam opekao nogu na auspuhu a posle GPZa su mi klecale noge. No, prosle su godine i usled nemogucnosti da kupim auto zbog velikih taksa i troskova eksploatacije, a treba mi iskljucivo jeftino prevozno sredstvo, poceo sam da trazim skuter... Probao sam sve i svasta sto sam nalazio po oglasima te sam uspeo da pronadjem tip skutera koji mi odgovora: nesto malo vece sa osobinama kruzera a ne trkalice. Dakle komfor, udobnost, stil ispred performansi. E sad, posto sam se uvukao u taj svet dvotockasa, nekako sam zavoleo slobodu i individualizam koji pruzaju te sam ih nekako zavoleo :) Prosto sam se zaljubio u svoj skuter. Evo slika:

f0oh85.jpg

20s2hf.jpg

13z4idx.jpg

2nr10mh.jpg

1251jdi.jpg

vscs1s.jpg

Istog dana kada sam je kupio, odjavio sam se i preneo na sebe. Ostalo mi je samo da odem na tehnicki da bih dobio nove tablice i dokumenta.

E sad', kacigu jos uvek nemam ali bice kupljena pod obavezno full face. Ne obazirem se puno na komentara, da mi ne treba. Smatram da jednostavno mora zbog zdravlja, protekcije i ostalog.

Pohvalio bih ceo forum (zajednicu) zbog nacina na koji uticu na nas mladje ( ja sam 1989) svojim savetima i iskustvom. Procitao sam dosta tema o nesrecama, savetima, iskustvima i to je bas onako jako uticalo na mene da stvorim neku sliku, da dva tocka nije zajebancija i da postoje pravila kojih moram da se drzim. Kada sam citao temu ''Saveti i iskustva'' tek onda sam ukapirao koliko blage veze nemam sa voznjom. Dakle, ipak je ovo zajednica koja ima dobra merila vrednosti i kriterijume te je uspela da utice na mene kao pojedinca i uputi me na pravi put. Tako da, nastavite tako, ima nas mladih koji vas sledimo i ucimo od vas.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6546 postova
  • Motocikl: konzerviran

Vaistinu se rodi!

Osoba sa tako zrelim razmisljanjima,barem sto se tice dvotockasa i bez obzira na godine uvek je dobrodosla.Ziv bio i drugima primer postao

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Dobrodoshao Alekre, drago nam je da je na tebe forum ovako uticao. Samo da znash nahebo si ;) Ostanesh li ovde duze od godinu dana i eto tebe na nekom enduru ili choperu u sred Sirije ili Azerbejdzana  :D ( Putovanja i Izleti)

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Pozdrav i dobrodošao...  ;D a za kacigu i opremu će od srpske nove godine valjda neki popusti  ::)

• Drug član, 1479 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Bravo Care!!! Dobrodosao u klub. Sta da ti kazem- dva tocka, jedan zivot, glavu u pamet,i sve ostalo sto uz to ide. Savete slusaj,glavu koristi, i vozi se dugo i sa osmehom na licu. VEEELIKI, VEEELIKI BAJKERSKI POZZZ!!!

• U prolazu, 15 postova

pozdrav i dobrodosao.ako ti je za utehu ja sam kao klinac se upisao u gace od straha od voznje na zoljici.tako da nisi jedini koji je imao strah od motora.u decembru sam polozio i sad vozam motor od 400ccm.kacigu obavezno na glavu i ostalu opremu.vozi sigurno.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja