Alekre 12661 Napisano Januar 7, 2010 Ne silazi, 7357 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hristos se rodi! Jako sam srecan da danas mogu da se predstavim kao neko ko vozi dvotockasa. Pre par dana kupio sam Apriliu Habanu (50cc) i to mi je prva masina. Pre nisam nista vozio, tako da me ceka sito i reseto sledece sezone. Pocelo je cudno, nikada nisam voleo dvotockase jer su me istraumirali kao klinca na starom Tomos automatiku i Kawasakiju GPZ. Na tomosu sam opekao nogu na auspuhu a posle GPZa su mi klecale noge. No, prosle su godine i usled nemogucnosti da kupim auto zbog velikih taksa i troskova eksploatacije, a treba mi iskljucivo jeftino prevozno sredstvo, poceo sam da trazim skuter... Probao sam sve i svasta sto sam nalazio po oglasima te sam uspeo da pronadjem tip skutera koji mi odgovora: nesto malo vece sa osobinama kruzera a ne trkalice. Dakle komfor, udobnost, stil ispred performansi. E sad, posto sam se uvukao u taj svet dvotockasa, nekako sam zavoleo slobodu i individualizam koji pruzaju te sam ih nekako zavoleo Prosto sam se zaljubio u svoj skuter. Evo slika: Istog dana kada sam je kupio, odjavio sam se i preneo na sebe. Ostalo mi je samo da odem na tehnicki da bih dobio nove tablice i dokumenta. E sad', kacigu jos uvek nemam ali bice kupljena pod obavezno full face. Ne obazirem se puno na komentara, da mi ne treba. Smatram da jednostavno mora zbog zdravlja, protekcije i ostalog. Pohvalio bih ceo forum (zajednicu) zbog nacina na koji uticu na nas mladje ( ja sam 1989) svojim savetima i iskustvom. Procitao sam dosta tema o nesrecama, savetima, iskustvima i to je bas onako jako uticalo na mene da stvorim neku sliku, da dva tocka nije zajebancija i da postoje pravila kojih moram da se drzim. Kada sam citao temu ''Saveti i iskustva'' tek onda sam ukapirao koliko blage veze nemam sa voznjom. Dakle, ipak je ovo zajednica koja ima dobra merila vrednosti i kriterijume te je uspela da utice na mene kao pojedinca i uputi me na pravi put. Tako da, nastavite tako, ima nas mladih koji vas sledimo i ucimo od vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Januar 7, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6659 Napisano Januar 7, 2010 Ne silazi, 6546 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu se rodi! Osoba sa tako zrelim razmisljanjima,barem sto se tice dvotockasa i bez obzira na godine uvek je dobrodosla.Ziv bio i drugima primer postao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 7, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao Alekre, drago nam je da je na tebe forum ovako uticao. Samo da znash nahebo si Ostanesh li ovde duze od godinu dana i eto tebe na nekom enduru ili choperu u sred Sirije ili Azerbejdzana ( Putovanja i Izleti) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Januar 7, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 7, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobru makinu si kupio. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 7, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 7, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao... ;D a za kacigu i opremu će od srpske nove godine valjda neki popusti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Januar 7, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1737 Napisano Januar 7, 2010 Drug član, 1479 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Care!!! Dobrodosao u klub. Sta da ti kazem- dva tocka, jedan zivot, glavu u pamet,i sve ostalo sto uz to ide. Savete slusaj,glavu koristi, i vozi se dugo i sa osmehom na licu. VEEELIKI, VEEELIKI BAJKERSKI POZZZ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12661 Napisano Januar 7, 2010 Ne silazi, 7357 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ekipa Vidimo se na drumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 7, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 7, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao bez brige, ovo je najgore društvo u koje si mogao da upadneš ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Januar 8, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12661 Napisano Januar 8, 2010 Ne silazi, 7357 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vidimo se u Smederevu na skupu da mi date BJBikers stiker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogan 63 Napisano Januar 10, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao.ako ti je za utehu ja sam kao klinac se upisao u gace od straha od voznje na zoljici.tako da nisi jedini koji je imao strah od motora.u decembru sam polozio i sad vozam motor od 400ccm.kacigu obavezno na glavu i ostalu opremu.vozi sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GRINGO 023 9 Napisano Januar 10, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i da bude 500.000 kilometara, za početak, a posle ti vidi šta ćeš ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...