RSVMillenian 228 Napisano Januar 5, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan novi Komparo izmedju Dukatija 1198S, Aprilije RSV4 Factory i KTM RC8R Odlican clanak: http://www.motorcycle.com/shoot-outs/2010-literbike-shootout-aprilia-rsv4-factory-vs-ducati-1198s-vs-ktm-rc8r-89055.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 5, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Daj nek' neko prevede, ima da izginemo s ovim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Januar 6, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ukratko: KTM je nervozan na gasu, DUCATI je odličan kao i do sad a ima i kontrolu proklizavanja, a Aprilia im se najviše svidela ima prokizavajuća kvačilo i misle da je bolja od DUCATI-a. U novom Motociclisimu je izašao uporedni test BMW v Aprilia sa sve poređenjem uličnih verzija sa Biaggievim i Xausovim motorima. "Pronto" će da prevede! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markobp 0 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su konacno stavili na crtu motore koji su u istoj klasi,nikako mi se nesvidja ono uporedjivanje suzukija i ducatija itd Prava borba i svaki motor ima nesto za sebe sto meprivuklo ali ipak DUCATI je moj favorit sto je i dokazao visa puta kako na putu tako i na stazi... Mislim da je ovde samo pitanje ukusa nista vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...