djura 28 Napisano Februar 15, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Manje-vise se razume text Proizvajalec športne opreme Puma bo spomladi svojo ponudbo motoristiène opreme Moto Performance obogatil s škornji Puma Desmo, ki jih je razvil v sodelovanju z Ducatijem. Škornji, ki bodo na policah izbranih trgovcev letos aprila, so namenjeni cestni uporabi in so športno usmerjeni, uvršèajo pa se nekje med modela 1000 in Brutale. Puma Desmo imajo vrsto najlonskih zašèit in vložkov iz trdne brizgane plastike, drsniki spredaj in na peti pa so iz cinka. Notranja obloga je iz mikrofibre za veèje udobje, zadrga pa je vodotesna. Celoten škorenj naj bi bil vodotesen, vendar mu uporabljeni materiali omogoèajo zraènost tudi v toplejših dnevih. Zašèita nad palcem leve noge je iz kavèuka, notranji vložek pa je ulit iz materiala, ki zmanjšuje vibracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Februar 15, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izbor Strom sekte (sekcija Straje Baje) - bele, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 15, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne,..... treba vam muski model a ne zenski :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Februar 15, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan evo za evila c mu se slaze uz r46 njah njah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 15, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan evo za evila c mu se slaze uz r46 njah njah Ja cekam svoje, ovo nije ni F od Fensy kakve su moje :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Februar 15, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Skroz su dobre... Kladim se da si toliko i skupe... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 15, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Kladim se da si toliko i skupe... Ne bi smjele biti preko 250 eura, eventualno do 300... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Februar 15, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam kupio Pumine cizme Brutale 1000 crne za 100eura na snizenju a bile su 140 eura kada su se pojavile kod nas.U Polovom katalogu su bile 250eura 2005god. verovatno su tada izasle.Cizme su ekstra udobne sto je prevagnulo pri odabiru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 15, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...Kladim se da si toliko i skupe... Ne bi smjele biti preko 250 eura' date=' eventualno do 300...[/quote'] 250EUR su Lazare, da tako ucis i za fax, zavrsio bi ga za 2 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 15, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Imali su jos dobrih modela u 2006. -toj! :wink: http://motorsport.puma.com/moto/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 16, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Kladim se da si toliko i skupe... Ne bi smjele biti preko 250 eura' date=' eventualno do 300...[/quote'] 250EUR su Lazare, da tako ucis i za fax, zavrsio bi ga za 2 godine Sace i fax, jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Februar 16, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan da ako se nakanish onda dadodjesh, evo izgore veci da te pegla na gro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 16, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imali su jos dobrih modela u 2006. -toj! :wink: http://motorsport.puma.com/moto/ al' su dooooobreee!! Pa ja nisam znaoooo! Brutale su do jaja a ove flat...pa da ih nosis i ovako! Ja kupujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Februar 16, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Djura: Prvo te rodjeni burazer oplete za chichu i Stroma, a sada kupujes i flat cipelice Desava li se nesto sa tobom :?: da se brinemo ili je sve OK? :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 16, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Djura:a sada kupujes i flat cipelice ma to mi je za zenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Februar 16, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Djura: A da, jednom si je vec omlatio sa motora, pa je sada pazis....smerno, smerno, nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Februar 23, 2007 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan cene u novom Polo katalogu, za 2007-u: puma brutale - 250 eur puma flat 2 - 220 eur puma bonneville - 230, 240 eur puma 1000 - 350 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Mart 1, 2007 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Pazario sam model BRUTALE RR, skroz crne, perverzija, udobne, prelepe.....!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 15, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan I ja danas pazario Puma "Brutale RR". Kupio sam ih u "N-Sport" radnji u Bulevaru. Cena 5900 din. (nesto malo više od 70 EUR). Ima još par modela u toj radnji, ali mislim da su ove najbolje. Lepo izgledaju (koliko je to moguæe za motoristièku èizmetinu), udobne su i izgledaju kao tobra touring obuæa. Ostaje da vidim kako æe se pokazati pri upotrebi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 15, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih probao u N-sportu u NS-u ali nisu imali broj. Mnogo sam se razocarao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 15, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan I ja danas pazario Puma "Brutale RR". Kupio sam ih u "N-Sport" radnji u Bulevaru. Cena 5900 din. (nesto malo više od 70 EUR). Ima još par modela u toj radnji' date=' ali mislim da su ove najbolje. Lepo izgledaju (koliko je to moguæe za motoristièku èizmetinu), udobne su i izgledaju kao tobra touring obuæa. Ostaje da vidim kako æe se pokazati pri upotrebi! [/quote'] Chist fenseraj...!!!! Ali nema veze...od jutros sam i ja u Brutale RR sekti! Prve impresije: 1.Chizme su do Dzadza! 2.Za te pare ne mogu mi poshtene rukavice da se kupe! 3.Chizme su do Dzadza! 4.Chizme su do Dzadza! 5.Talijani su Chudo! 6.Chizme su do Dzadza! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 15, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan :shock: YOmane :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 15, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan sta je ovo,sve se nosi neka sminka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 15, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan :shock: YOmane :shock: Golim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 15, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Chist fenseraj...!!!! Ali nema veze...od jutros sam i ja u Brutale RR sekti! Prve impresije: 1.Chizme su do Dzadza! 2.Za te pare ne mogu mi poshtene rukavice da se kupe! 3.Chizme su do Dzadza! 4.Chizme su do Dzadza! 5.Talijani su Chudo! 6.Chizme su do Dzadza! :shock: YOmane :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...