Jump to content

Moto Zajednica

Anti-slip farba?!

Recommended Posts

• Integrisan, 13080 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Za moj slučaj bez halteta ne bi išlo. Srozale bi se  ;)

Postoji nekakav "stomp grip" ali s poštarinom košta 50-ak Evra a ja sam takoreći građ. preduzimač i znam ako

popustim na fency tank gripu popustiću i na pesku i na građi i ko zna gde još pa ću posle morati da štedim na

gumama. Ovo mi je i onaki poslednja sezona na 600 i ne želim da dam ni cent preko onog što baš moram.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

smirgla radi sto posto , al kao shto rekoh neznam shta ce biti od kombinezona ...

e a ovo shto ovi prichaju , probaj i taj waserdicht , ta gumenasta masa za dihtovanje ona moze biti zanimljiva , setih se i josh nekih silikonskih guma , al problem je shto nemogu da se zalepe jer se koriste za kalupe a sve ostalo shto mi pada na pamet je 30tak eura i pitanje dal radi kao taj oreginalni od 50 eura , ja isto radim enterijer , al ako na kraju neshto mora da bi to bilo to tad sam spreman da zadjem i u svoj dzep da ispadne sve kako treba ... jbg , ako si hteo da ushtedish , trebo si da prodash motor i kupish veliku plazmu da pratish shto realnije MOTO GP .... jbg to je sport/hobby kao i svaki drugi u njemu sigurno nisi da bi ushtedeo ... srecno sa tigar lepkom

• Integrisan, 13080 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Kupio sam veliku plazmu za MotoGp/WSBK/BSB/SMWC... ali mi nije mnogo pomoglo sa štednjom!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja