to crank 5397 Napisano Januar 7, 2010 Integrisan, 13080 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da kupim neke jako dugačke čarape sa halterima koje imaju tu gumu na kolenima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Januar 7, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan hahaahh pa mislio sam da se nekako naprska ta guma na rezervoar...mislim da za bebe ne rade carape sa halterima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5397 Napisano Januar 7, 2010 Integrisan, 13080 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za moj slučaj bez halteta ne bi išlo. Srozale bi se Postoji nekakav "stomp grip" ali s poštarinom košta 50-ak Evra a ja sam takoreći građ. preduzimač i znam ako popustim na fency tank gripu popustiću i na pesku i na građi i ko zna gde još pa ću posle morati da štedim na gumama. Ovo mi je i onaki poslednja sezona na 600 i ne želim da dam ni cent preko onog što baš moram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 8, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan smirgla radi sto posto , al kao shto rekoh neznam shta ce biti od kombinezona ... e a ovo shto ovi prichaju , probaj i taj waserdicht , ta gumenasta masa za dihtovanje ona moze biti zanimljiva , setih se i josh nekih silikonskih guma , al problem je shto nemogu da se zalepe jer se koriste za kalupe a sve ostalo shto mi pada na pamet je 30tak eura i pitanje dal radi kao taj oreginalni od 50 eura , ja isto radim enterijer , al ako na kraju neshto mora da bi to bilo to tad sam spreman da zadjem i u svoj dzep da ispadne sve kako treba ... jbg , ako si hteo da ushtedish , trebo si da prodash motor i kupish veliku plazmu da pratish shto realnije MOTO GP .... jbg to je sport/hobby kao i svaki drugi u njemu sigurno nisi da bi ushtedeo ... srecno sa tigar lepkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 8, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Od lepka ćeš da se uradiš pa te boli raka kako će da ispadne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5397 Napisano Januar 8, 2010 Integrisan, 13080 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam veliku plazmu za MotoGp/WSBK/BSB/SMWC... ali mi nije mnogo pomoglo sa štednjom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...