Lazić 129 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam neku temu od prosle godine o skidanju blokade na gs 500, pa je bio detalj koji me zanimao o klementini, ali covek je pominjao verziju od 25kw/34 ks, a nije pomenuo verziju od 20kw/27ks... tj, da li ima jos nesto osim poklopca karba i sibera...? Ah, da, link teme:http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25025.0 Nasao sam da u verziji od 27ks mora i da se lanac bregaste pomeri za 1 zub... Koliko li to kosta...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Januar 1, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima da kosta, imas valjda nekog drugara koji se razume, skinete manual i vidite kako se zupci(jako prosto), poravljas sve oznake i to je to, al ipak prvo proveri opcije sa karburatorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 2, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 2, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo more vreme, pa radite u garazi !? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo more vreme, pa radite u garazi !? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2383 Napisano Januar 7, 2010 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan nazovi me 063358023,mrzi me da pisem,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 7, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan nazovi me 063358023,mrzi me da pisem,pozz Hocem...hvala najlepse... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano Januar 9, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan nazovi me 063358023,mrzi me da pisem,pozz Hocem...hvala najlepse... ;D Ako se nevaram srbac će ti to udesit da ima 60 KS ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u Valjevu, kod kumova, voleo bih da ima tih 60 konjica... ;D Ceo zivot overklokujem sta god mi dodje pod ruku, pogotovo ustrojene stvari... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jul 2, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je resen problem... Ali ja sam danas skinuo blokade sa gs-a od 20 kw. Ne treba dirati zupcenje, samo skinuti plasticne granicnike sa poklopca sibera i onda ce se otvarati do kraja. Osigurac iglice sam stavio u treci zljeb. Sada motor ide duplo bolje. Dizne nisam dirao, mada moracu jer trosi mi previse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaliArsic 5 Napisano Februar 22, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki KLR 650 Tengai, BMW R80RT, BMW R1150GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz drugari Pa evo da vam kazem moja iskustva, na mojoj Kavi KLR 650 tengai jedan majstor je pomerio zupcenje prvo za jedan a onda za dva zuba, ne znam da li u napred ili u nazad, samo mi je rekao da je motor pre toga isao dobro a da sad ide tri puta bolje. Ne znam kako je isao pre toga, jer je to radio pre nego sto sam uzeo motor ( kupio sam ga od burazera). Eto toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...