joxxa 0 Napisano Februar 14, 2007 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: zzr600 Prijavi odgovor kao problematičan jelte momci a sta to ima za vikend u pancevu aaaaaaaa ja kao nacuo neko malo okupljanje i ja nebi znao jer me zvali drugari da se provozamo ajd proverite ako nekog znate u pancevu !!!!!!by joxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 14, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan jelte momci a sta to ima za vikend u pancevu aaaaaaaa ja kao nacuo neko malo okupljanje i ja nebi znao jer me zvali drugari da se provozamo ajd proverite ako nekog znate u pancevu !!!!!!by joxa http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=3805&postdays=0&postorder=asc&start=30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joxxa 0 Napisano Februar 14, 2007 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: zzr600 Prijavi odgovor kao problematičan a to je to hvala hvala nego koce da ide uvece motorom ma idi begaj ipak ima da smirglam delove za farbanje!!!!!!! :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Februar 14, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Kazu bice kisa u subotu, a u nedelju sunce. Ako ne bude kise, dolazim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 14, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan a to je to hvala hvala nego koce da ide uvece motorom ma idi begaj ipak ima da smirglam delove za farbanje!!!!!!! :roll: Kazu bice kisa u subotu' date=' a u nedelju sunce. Ako ne bude kise, dolazim![/quote'] Ko hoce, nadje nacin, ko nece, nadje izgovor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano Februar 15, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se organizatoru prvo :skuter: onda :food: pa :jos_piva: i malo :gitarista: Samo da bude suvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 15, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Vremenska prognoza kaze da je u Subotu kisa. Da odlozimo za Nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRAGANCE 0 Napisano Februar 15, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan bogami sadasnje vremenske prilike ne obecavaju mnogo ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2741 Napisano Februar 15, 2007 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja samo da nebude kise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 15, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovo... http://www.hidmet.sr.gov.yu/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13274 http://strelac.weather.tehnicom.net/vreme/ Kako je moguce da razlicito predvidjaju vreme? Ja vise verujem ovima drugima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano Februar 15, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Sve lici da ce u subota biti kise... :-k Ma evo resenjaaaa ako bude suvo u subotu, ako ne onda nedelja, a sve ostalo ostaje isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 15, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se skenjao. Kazu da je u subotu povremena kisa. Zato u nedelju ?? stepeni. Ko je organizator neka odluci. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 15, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja pristajem na sve samo da nema kise. I nedjelja zvuci ok, samo da ekipa sjutra prelomi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Februar 16, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim......nema shta!vidimo se' date='narode!!!!!![/quote'] I kako je bilo u Kragujevcu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2741 Napisano Februar 16, 2007 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan I meni vise odgovara nedelja ! Samo da nebude kise :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 16, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan I...kakav je dogovor pao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Februar 16, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan a jel vi znate da danas pocinje kobasicijada u Turiji i da traje do nedelje?! http://www.turija.co.yu/strane/kobasicijada/program.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 16, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Voznja je u subotu ! Organizator je rekao svoje Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Februar 17, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Ua prizivaèi kiše!! Ipak æemo pomeriti vožnju za sutra (nedelju). Može i danas da se ide, ali svi putevi su skroz mokri, a kiša i dalje pada. To bi mnogo pokvarilo uživanje u vožnji. Dakle, nedelja 18.02., u 10:30 ispred Solo-a.... meet you there Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Februar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hmmmm.... ja sam se spremio,krenuo......zvao organizatora Minu , i na kraju niko ne ide zbog kise! eh,steta!!!!! za sutra moram da se odjavim posto popodne putujem! a vama zelim lep i ugodan dan!!! see you next time...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 17, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan hmmmm....ja sam se spremio' date='krenuo......zvao organizatora Minu , i na kraju niko ne ide zbog kise!...[/quote'] Ne seri :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 17, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan @Snakesbiker E bre, a ja se ponadao da cu videti tvoje "motorce" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Februar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pa,dobro,Mina,ORGANIZATORU........ti mislish da sam ja sa tobom cuvao ovce????? ja se nesto toga ne secam! a,drugo,mislim da ne prilici da zensko koristi takav recnik..... ali,kako zelis......to je dokaz tvoje,a ne moje nekulture! i,ako hoces da se uveris da li sam motorom ili ne,nemoj da spavas do podneva,vec sedi u auto i uveri se sama,pa onda nesto pricaj! hvala na paznji..... PS NE PODNOSIM LUZERE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 17, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Tz tz tz :-) Boze, boze... :-) Tz tz tz :-) Ne vredi... Mali nije skontao... Ja ne merem vise da objasnjavam... :-) P.S. Odo ja da spavam ponovo :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 17, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Toooo..fajt! :bouncefire: :bokser: :klackalica: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...