Sky 96 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Опуштено, Боле. Идеш са нама следеће године! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.studio-b.co.yu/info/vest.php?id=46159 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast druzino..bez reci ste ostavili veliki broj ljudi u Srbiji... I van Srbije. Cestitke svima, ja sam vas gledao putem satelita u dnevniku RTS bili ste super.Neki doktror(zbog brzine nevideh ime coveku samo ono Dr.) deda mraz je davao izjave ;D Bilo je kratko ali iskreno i od srca Znaci vidjeni ste i u mnogim stranim drzavama i preko bare svi koji prate RTS putem satelita.Daleko ste se culi momci ponosan sam na sve vas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan @Kobaja Taj DR. je Nenad Vujić ili ti naš Vuja!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=12&dd=26&nav_category=12&nav_id=400569 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan @Kobaja Taj DR. je Nenad Vujić ili ti naš Vuja!!! Iskreno ja sam mislio da si ti ;D ;D U svakom slucaju veoma mi je drago nemogu vam opisati.To su bikeri iz Srbije,i ponosan sam sto sam biker iz Srbije ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja oglasim Ovim putem zeleo bih da se zahvalim svim ucesnicima u ovogodisnjoj akciji Deda Mraz,akcija je uspela u potpunosti kako smo svi i ocekivali nadam se da cemo napraviti jos puno ovakvih dobrih dela .Zahvaljujem se svima koji su se potrudili da na vreme donesu priloge tako da smo mogli obezbediti gomilu paketica. Deca su zadovoljna to je naj vaznije Pozdrav od mene i svih ostalih clanova koji su bili u organizaciji ovog najboljeg dogadjaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan joste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Nadomak Beograda postoje jos dve specijalne skole. Jedna od njih je Skola za osnovno i srednje obrazovanje '' Anton Skala'' u Staroj Pazovi....A druga je, Skola za osnovno i srednje obrazovanje ''Mara Mandic'' u Pancevu.... Mozda bi bilo lepo da se za Uskrs podelimo, Sremcica, Pancevo, Stara Pazova......mislite da im nije krivo kada cuju da njihove drugare u Sremcici dva puta godisnje posecuju Motoristi, a njih ni jednom...... kad si već pomenuo Pančevo, juče su članovi MC Coyote imali svoju šestu "dedemrazijadu" i nosili su paketiće... detaljne informacije postovaće neko od članova kluba u svakom slučaju BAJKERI SU NAJDIVNIJA BIĆA! od organizatora do posmatrača BJB akcije - svaka čast!!! (bila sam sprečena, al sam srećna da je dosta mojih drugara učestvovalo) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan e nema vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Kobaja Taj DR. je Nenad Vujić ili ti naš Vuja!!! Iskreno ja sam mislio da si ti ;D ;D U svakom slucaju veoma mi je drago nemogu vam opisati.To su bikeri iz Srbije,i ponosan sam sto sam biker iz Srbije ;D U svakom slucaju da znas kada je neko na TV ili radiju onda je to Vuja jer on nikome nedozvoljava tj niko nemoze da to radi nego samo on HEHEHE Vujo da se javis kod Vlade u teretanu ili gume busimo !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan zaista sve pohvale!!!! pohvale asocijaciji koj je sve to dobro organizovala i svim ucesnicima kojima su ucestvovali u ovoj akciji!!!! meni je ovo bio prvi put da sem se prikljucila ovakvoj akciji preko asocijacije. Moram da naglasim da ovakve stvari ne trebaju da budu samo godishnji dogadjaj, nego obaveza i potreba da se s'vremena na vreme obidju shticenici ili ti osobe kojima je taj dashak ljubavi bio potreban. Mnogi od njih su uz suze, nas grlili i ljubili i molili da dodjemo vec sutra da sa njima radimo obicne stvari kao shto su pikanje lopte itd. Moram da priznam da sam ostala zbunjena zbog mnogih stvari. Kao prvo , prvi put sam zaista podelila vishe vreme sa osobma ometenim u razvuju, i ono shto me je zbunilo je da su oni zaista i bez poklona i deda mrazova vesele osobe pune zivota i ljubavi, a pritom zeljne onog zivota kojeg mi imamo i upraznjavamo. Bog im je oduzeo puno, ali im je dao puno! Dao je Veselje Osmehe i mozda najvaznije , nebrige! Ja sam vec danas po kishi ishla tamo i sa mnogima igrala ne ljuti se covece, shah i jurili se po dvorishtu!!!! Ne mogu opisati emocije nakon jucerashnjeg i danashnjeg dana..... Uglavnom sam tuzna ali boze moj..... nekom je zivot odredio ovo ili ono! U svakom slucaju hvala svima na velikom srcu i sekund ljubavi upucenoj toj deci. Ja cu za sigurno obilaziti ovo mesto ceshce i druziti se s'njma, a nadam se da ce i mnogi tako postupiti!! Sve vas ljubim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam cuo da je danas u jutarnjem programu Studia B , bio objavljen prilog o akciji. Moze li neko da ga okaci. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Film od mog kamermana je zavrsen. Vaki je odradio vrhunski svoj posao. Odradio spicu, ubacio muziku....traje nesto oko 40 minuta. Glavni akteri, Janko, Djomla, Shejtan.....svaka cast Vaki na tome. Na meni je da uradim kopije drugarima, i jednu kopiju za Asocijaciju...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju da znas kada je neko na TV ili radiju onda je to Vuja jer on nikome nedozvoljava tj niko nemoze da to radi nego samo on HEHEHE To je moj posao u Asocijaciji. I van nje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Film od mog kamermana je zavrsen. Vaki je odradio vrhunski svoj posao. Odradio spicu, ubacio muziku....traje nesto oko 40 minuta. Glavni akteri, Janko, Djomla, Shejtan.....svaka cast Vaki na tome. Na meni je da uradim kopije drugarima, i jednu kopiju za Asocijaciju...... Радо бих се пријавио за једну копију... ;D А, верујем и многи други. Да ли ће нам то бити доступно на диску, заједно са фотографијама, или... Шта се планира? Поздрав! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 27, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan evo malo fotkica za one koji neznaju ovo sam ja :D ;D ;D i razna ekipa trebalo je naduvati gomilu balona ;D ;D ;D svima poznati proka pronalazac :D ;D ;D ;D i naravno. neske .. :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Film od mog kamermana je zavrsen. Vaki je odradio vrhunski svoj posao. Odradio spicu, ubacio muziku....traje nesto oko 40 minuta. Glavni akteri, Janko, Djomla, Shejtan.....svaka cast Vaki na tome. Na meni je da uradim kopije drugarima, i jednu kopiju za Asocijaciju...... Sutra da bude spremno bratic moj pa da vas vodim kod neshe na vjesalicu tebe i kamermana brata naseg!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Decembar 27, 2009 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moja zamisao o fotkama: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=46460.0 Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moon walker 25 Napisano Decembar 28, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog foto doprinosa. http://picasaweb.google.com/moonwalkerimages/BJB_Dedamrazovi?feat=directlink Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za sve Mrazice i Mrazove, bili ste divni !! Zbog malih problema sa netom ne mogu da okacim moje slicice, ali ih mozete ipak videt ovde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Decembar 28, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Evo, trebalo mi je dva dana da saberem utiske. Subota je pocela naopako i, zamalo, da ne dodjem na akciju, ali se sve uspelo ispeglati. Prvo je bilo uzbudjenje tolike kolicine Deda i Baba Mrazova i atmosfere koja je bila neverovatno pozitivna, nakon toga i dobrodoslice u Sremcici... Ali nakon toga je dosao hladan tus... Jer, kada covek malo bolje pogleda onu decu, njihove poglede, i razmisli o njihovim zivotima, ne moze nista drugo da uradi nego da se zaledi... Mi smo ih jako usrecili u subotu... Bice srecni jos 7 dana zbog nase posete i onoga sto su doziveli (cak su i u basketu pobedili Deda Mrazove ), ali to je sve sto oni dobijaju od paznje, ukljucujuci i njihove roditelje... Da nisam ucestvovao u akciji rekao bih SVAKA VAM CAST... Ovako, to ostavljam drugima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano Decembar 28, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog foto doprinosa. http://picasaweb.google.com/moonwalkerimages/BJB_Dedamrazovi?feat=directlink Svaka cast za slike, uhvato si nas u punom zahvatu guranja motora hahahahhaahahah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Decembar 28, 2009 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast ljudi, zao mi je sto nisam mogao da ucestvujem u akciji, zahvaljujuci slikama mogu da vidim bar priblizno, osecaj sigurno ne mogu da stvorim ni priblizno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...