RedBeard 13 Napisano Decembar 26, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650 classic | Yamaha Royal Star tour deluxe Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno su reci suvisne....drugari svaka cast!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBeard 13 Napisano Decembar 26, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650 classic | Yamaha Royal Star tour deluxe Prijavi odgovor kao problematičan i jos neke... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan ljudi toliko od mene jos jednom svaka cast i sve najbolje u novoj godini pozzzz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 26, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, jos neki bez kojih porodicna slika nije porodicna, ali bas nikako, iako naizgled uopste ne zvuci tako : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 26, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i ponesto iz Doma...: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Decembar 26, 2009 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Fotke su extra!!! Sve od reda!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Decembar 26, 2009 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Evo ko nije gledao na RTS-u: http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/%D0%94%D1%80%D1%83%D1%88%D1%82%D0%B2%D0%BE/396041/%D0%9C%D0%BE%D1%82%D0%BE+%D0%94%D0%B5%D0%B4%D0%B0+%D0%9C%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D0%B2%D0%B8+%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B6%D1%83+%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B8.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 26, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudovi! Super ste se organizovali i cenim Vash trud. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan bio je prilog u dnevniku2 na kraju pre vesti iz sporta,evo ovde moze da se skine dnevnik http://www.rts.rs/page/tv/ci/news/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/34/%D0%94%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BA.html?position=-1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Decembar 27, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drugari! P.S. Krivo mi je sto nisam bio, ali bice jos prilika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Bila mi je čast i neizmerno zadovoljstvo da budem deo ovogodišnje akcije. Evo i mojih 112 sličica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Six, fotke su ti sjajne! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saska 0 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slike su fenomenalne:-)Koliko je malo potrebno da deca budu presrecna...mene na moju veliku zalost nije imao ko da vozi:-( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 27, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan I meni je srce svake godine sve veće i veće. Jedino mi žao što neke ljude nisam stigao da vidim uživo, već samo na slikama, ali šta ćeš, napala me deca da im dam paketiće i ne popuštaju! Ostalo je par paketića, ali samo zato što su navijači Rome odustali posle drugog napada, (prošle godine su uzeli skoro trećinu ). Čast je i zadovoljstvo biti deo ove priče i poznavati sve vas! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 27, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Zaista bez komentara . Jedna od retkih stvari zbog kojih zalim sto decembar ne provodim u Srbiji . Bravo , Bajkeri ! Pokazacu slike ovim tajskim bajkerima ...mozda nesto i nauce !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 27, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Akcija je uspela u potpunosti! Josh uvek "slazem" utiske, i srce mi je puno. Emocije se meshaju, ali zadovoljstvo je ono osecanje koje, kad sve saberesh i oduzmesh, ostaje kao karakteristicno, jedino i pravo. Hteo bih da se zahvalim, pre svega Ivanu Pavlovicu-Pablu, koji crpi energiju ne-znam-ni-ja-odakle, i koji je Shef i dobrim delom zaduzen shto smo se ikada okupili , pa i za ovo juche. Bogu hvala na vrlo lepom vremenu koje nam je podario za ovu humanu i lepu Akciju, kao i svim ljudima dobre volje koji su uchestvovali i dali svoj doprinos da sve izgleda kako je i izgledalo, i da se charolija desi. Hvala i ljudima koji nisu uchestvovali, jer sad znam da smo jachi. Posebna zahvalnost rukovodstvu Opshtine Chukarica, Poslovnim zenama koje su uveliko pomogle akciji, GSP-u na razumevanju za potrebe Asocijacije kad god je trebalo, madjionicharu Dzigiju i KUD-u "Lira". Ziveli moto Deda Mrazovi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan YO ??? Kako bre uspela kad ja nisam PAO ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Decembar 27, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Akcija je uspela u potpunosti! Josh uvek "slazem" utiske, i srce mi je puno. Emocije se meshaju, ali zadovoljstvo je ono osecanje koje, kad sve saberesh i oduzmesh, ostaje kao karakteristicno, jedino i pravo. Hteo bih da se zahvalim, pre svega Ivanu Pavlovicu-Pablu, koji crpi energiju ne-znam-ni-ja-odakle, i koji je Shef i dobrim delom zaduzen shto smo se ikada okupili , pa i za ovo juche. Bogu hvala na vrlo lepom vremenu koje nam je podario za ovu humanu i lepu Akciju, kao i svim ljudima dobre volje koji su uchestvovali i dali svoj doprinos da sve izgleda kako je i izgledalo, i da se charolija desi. Hvala i ljudima koji nisu uchestvovali, jer sad znam da smo jachi. Posebna zahvalnost rukovodstvu Opshtine Chukarica, Poslovnim zenama koje su uveliko pomogle akciji, GSP-u na razumevanju za potrebe Asocijacije kad god je trebalo, madjionicharu Dzigiju i KUD-u Dimitrije Tucovic. Ziveli moto Deda Mrazovi! Ja samo moram da ispravim (mada je sad kasno), KUD koji je učestvovao u akciji NIJE "Dimitrije Tucović" već "Lira" mog kolege Gojka Zorića i ja mu se ovom prilikom zahvaljujem na učešću u ovoj akciji i izvinjavam na propustu. Na žalost, negde je došlo do kratkog spoja u komunikaciji i po inerciji je ostala informacija od prošle godine. Iako Gojko nije na forumu i nema veze sa motociklima, još jednom mu hvala. PS. Ernesto, mislim da bi bilo uputno izviniti se čoveku za propust. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan [ Ja samo moram da ispravim (mada je sad kasno), KUD koji je učestvovao u akciji NIJE "Dimitrije Tucović" već "Lira" mog kolege Gojka Zorića i ja mu se ovom prilikom zahvaljujem na učešću u ovoj akciji i izvinjavam na propustu. Na žalost, negde je došlo do kratkog spoja u komunikaciji i po inerciji je ostala informacija od prošle godine. Iako Gojko nije na forumu i nema veze sa motociklima, još jednom mu hvala. PS. Ernesto, mislim da bi bilo uputno izviniti se čoveku za propust. Ko radi taj i gresi(m) nekako nam se potkrao ovaj propust... Izvinjavam se ovde, a sa Gojkom cu se cuti licno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 27, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ispravljeno! Inache, meni se ove godine posebno dopao nastup KUDa, a pogotovu "mrvici" koji su bili fenomenalni! Hvala gos'n Gojko za ugodjaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 27, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan YO ??? Kako bre uspela kad ja nisam PAO ;D ;D ;D ;D Pao si ti, samo josh ne znash.... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulegm 1 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: beograd, gornji milanovac Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 27, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Slike su fenomenalne:-)Koliko je malo potrebno da deca budu presrecna...mene na moju veliku zalost nije imao ko da vozi:-( Ja ću.... iduče godine... autom!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Veliki uspeh organizatora i naravno bajkera VELIKOG srca....akcija za svaku pohvalu........čestitke od srca... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Čast je i zadovoljstvo biti deo ove priče i poznavati sve vas! 1 000 000% se slazem!!! Jucerasnji dan je bio za pamcenje.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...