Surb 66 Napisano Decembar 25, 2009 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam na ebay da se prodaju plastike za sve vrste motora i to iz Hong Konga. Kako saznati adresu gde se nalazi fabrika. POZ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 25, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Napises im poruku preko Ebaya i pitas ih za adresu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Decembar 25, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Imas na moto berzi link ka prodavnici moto ghoust mislim da je tako,videh da imaju oklope za sve vrste bajkova,verujem da su to ti sa e bay kontaktiraj njih pa ako imaju idi vidi kakvi su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 26, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam na nekim stranim forumima o tim oklopima (izmedju ostalog ima i na motori.hr) i koliko sam primetio velika vecina se zali na njih. Kazu da ne pasuju, da su nategnuti, da je boja katastrofa losa, a kod novijih hiljadarki da se donji delovi kod grana tope od velike temperature ali u svemu tome nadje se i po neki lep komentar sa svim mogucim pohvalama. Sve u svemu ako sam ja dobro ukapirao to je nesto poput nase "Zastave", mozes da ubodees da valja ali velika verovatnoca da ces da ubodes da ne valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Decembar 26, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo ti njin sajt http://www.areyourshop.com/ za skoro sve modele imaju od 1998 i to u fabrickim bojama i nalepnicama samo da ih postavis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.sino-parts.com/MOTORCYCLE%20PARTS%20AND/MOTORCYCLE%20FAIRINGS/Honda/page/1237274677.html npr jerdan od sajtova ja sam neke kontaktirao i svi oklopi su u kini 300 350$ a dhl je 200$ nacicu mejl i sajt tog dobavljacha ali pogledaj na alibabi ako te bash zanima ... oklopi su od abs-a znachi kao i oreginalni , inache linea iz zrenjanina ima u ponudi oklope za cbr 600rr po ceni od 600e , neznam dal nabavljaju i za ostale modele ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom za novije modele www.shin-yo.de verkleidungsteile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssale 0 Napisano Decembar 28, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: silbas Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i ovde da probas http://var-plast.com/XMB/Files/gallery_view_album.php?cid=8 Kupovo kod njih i zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da narucis da ti urade apsolutno sve od karbona na motoru. Crna, zlatna,zelena i siva boja. Mislim da sve kosta oko 500 USD ( mozda i manje). Ako nadjem vremena potrazicu sutra njihov katalog pa cu napisati adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da narucis da ti urade apsolutno sve od karbona na motoru. Crna, zlatna,zelena i siva boja. Mislim da sve kosta oko 500 USD ( mozda i manje). Ako nadjem vremena potrazicu sutra njihov katalog pa cu napisati adresu. slovenacka neka firma radi od karbona ali su skupi ko djavo oko 1000 evra je komplet pa nagore zavisi od motora i modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5398 Napisano Decembar 29, 2009 Integrisan, 13080 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da narucis da ti urade apsolutno sve od karbona na motoru. Crna, zlatna,zelena i siva boja. Mislim da sve kosta oko 500 USD ( mozda i manje). Ako nadjem vremena potrazicu sutra njihov katalog pa cu napisati adresu. Jel rade i pojedinačne delove ili samo komplet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 30, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan znam dechka koji radi od karbona u beogradu , radi i sitnice plus presvlachi delove u karbon ne folija nego pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 30, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da narucis da ti urade apsolutno sve od karbona na motoru. Crna, zlatna,zelena i siva boja. Mislim da sve kosta oko 500 USD ( mozda i manje). Ako nadjem vremena potrazicu sutra njihov katalog pa cu napisati adresu. slovenacka neka firma radi od karbona ali su skupi ko djavo oko 1000 evra je komplet pa nagore zavisi od motora i modela 500 USD je nemoguce jeftino. 1000 eura isto nije skupo (jos ako je i tank ukljucen u cijenu to je dzabe). Ima neki site od ove 'neke' slovenacke firme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5398 Napisano Decembar 31, 2009 Integrisan, 13080 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sa e-bay, kineska roba. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/CBR-900-RR-96-97-CBR900RR-900RR-893-Fireblade-FAIRING_W0QQitemZ220531416678QQcmdZViewItemQQptZMotorcycles_Parts_Accessories?hash=item3358b25e66 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaboravite samo jednu stvar........ako Vam kazu da mogu da posalju u Bosnu ili Hrvatsku verovatno nisu prevaranti.....ako kazu da mozete da dobijete na kucnu adresu verovatno su varalici jel jeftini transport odande neznam zbog cega, nemoze za nasu zemlju.....to mi je rekao jedan "posteni"...kinez ....e sada sta je istina a sta nije jos uvek se nezna...uglavnom kako uplatiti nekome oko 400-450 eura na nevidjeno....(svako moze da napravi sajt ili se registruje na alibaba trade).....jako je sumljivo sto insistiraju (vecina) na placanje preko Western Uniona.....konfuzija....setite se samo prevara na mobile.de i motoscaut.24. gde su se nudili motori po neverovatno niskim cenama...cak ste satro mogli i da ih vratite posle mesec dana....itd...itd.....napravili su bili i shiping companiju sa nazivom mobile.de. (ja poslao poruku pravom mobile.de....da pitam kako to funkcionise a oni odgovorili za 2 mun. sokirani....zahvaljuju se sto sam im javio, obavestavaju me da nemaju takvu vrstu usluga i da su to prevaranti...preporucili jedino escrow kao siguran nacin)..... Nezaboravite da sve i da Vam posalju na to treba da platite oko 40% carine..... Kao sto sam vec naveo u nekom ranijem postu...slucajno sam pred novu godinu naisao na Lombard shop.......narucio sam iz Amerike dosta delova...cak i nekih sto vi spominjete gore......kada sam sve sabrao i oduzeo to je najsigurnije...... Tako generalnno mozete da narucite i te oklope....okvirno bi trebali da Vas izadju oko 800 dolara sa sve carinom slanjem itd.......ili oko 570 eura..... Dakle pare sigurno niste...bacili.....o carini ne razmisljate.......a oklop dolazi sigurno.....to su Vam moja iskustva ako nekoga interesuje....... Neradim za njih ali ih iskreno preporucujem: http://lombard.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Januar 23, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je to samo Carbon Look, a ne Carbon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo firme napokon da je nadjem www.pro-fiber.com http://www.pro-fiber.com/shop/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je to lepljena folija, posto prodaje i silikon za prijanjanje folije na deo...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je to lepljena folija, posto prodaje i silikon za prijanjanje folije na deo...... a sto bi bile tako jake cene ,malo mi je nelogicno i skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Udji na sajt pa pogledaj malo bolje...cene nisu jake...sam deo na koji lepe kosta prilicno + folija.... Mnogo jevtinije nego da odes kod nas kod ovlascenog distributera (recimo Kawasakija) i kupis deo da nije izgled carbona..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5398 Napisano Januar 29, 2010 Integrisan, 13080 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam upravo pogledao i za materijal kaže da je carbon fiber a za siikon da služi da se štitnici (npr kvačila) zalepe za deo. Nisam video nikakve folije. Gledao sam samo oplatu za Suzukije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Neznam ...ja sam los sa Engleskim....evo pa pogledajte.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...