sikirica 22 Napisano Decembar 25, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko cemu one rupe (oko 5 mm),na glavi Kawasakija en 500.Mislim po jedana rupa na glavi sa strane negde izmedju rebara.Cini mi se da mi tu curka antifriz,a ne mogu nigde da nadjem sta predstavljaju ti otvori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stafford 3 Napisano Decembar 25, 2009 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Druze zameni gumice na tubama pa nece curkati antifriz.Zato su i ostavili rupice da bi iscurela tecnost ako dospe tamo.Ako npr. operes motor visak vode iscuri kroz njih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Decembar 25, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nije od pranja.Curi bas antifriz i to kada na primer stisnem bilo koje crevo od rashladnog sistema.Mene zanima zasta su te rupe,a ne znam ni koje "tube."Jedino ako mislis na one cevi koje su nabijene sa gornje strane u glavu i na donjoj strani tih cevi ima gumice a na drugu stranu cevi se navlaci crevo koje ide na termostat.Jel ti mislis na te gumice (oringe) koje su dole u glavi.To bi onda znacilo da antifriz prodje pored gumica i nekako curi na te rupice.A kako onda kada perem motor ta voda ne prodje pored tih istih gumica i ne pomesa se sa antifrizom?Ako ti nije problem da mi pojasnis malo,jer u owner manualu ne mogu da pronadjem zadovoljavajuce objasnjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Decembar 25, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Sluze za to da ima kuda da izadje voda koja udje u prostor gde se nalaze svecice. Moguce da je do gumica, tj da nisu dobro legle te cevi kad su vracene na mesto(te o kojima pricas, sto idu vertikalno pored svecica) ili da mozda nije dovoljno zategnuta shelna na crevu koje ide na tu cev. Proveri te dve stvari, trebalo bi da je nesto od toga u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,Free.Sada mnogo jasnije.Napisacu sta je bilo,cim proverim,mada vec sada vidim resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Januar 2, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Te rupe treba povremeno čistiti, jer se svašta nakupi-prašina. Kada se rupa začepi, dolazi do truljenja svećica, jer vlaga nema gde da ode-logično. meni se to desilo i svećice, nove su strulile za 2 meseca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 2, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Te rupe treba povremeno čistiti, jer se svašta nakupi-prašina. Kada se rupa začepi, dolazi do truljenja svećica, jer vlaga nema gde da ode-logično. meni se to desilo i svećice, nove su strulile za 2 meseca... pa nije bash da nema gde da ode, kad radi motor zagreje se puno pa ispari... I ja sam se 100 puta chudio shta mi to curi pa sam batalio. Curne samo nekad nekad (u stvari i ne secam se kad je poslednji put....). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Januar 3, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Free bio u pravu.Selna na jednom crevu koje ide na termostat nije bila stegnuta i antifriz se slivao tacno kod svecice i onda na tu rupu.Nije moglo da se vidi dok se ne skine rezervoar,tako da je sada sve sredjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...