spdzlla 0 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ako pretpostavimo da ce fantasticna cetvorka ponovo biti nedodirljiva sledece sezone, ko bi po vasem misljenju mogao da bude najbolji od ostalih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisi mogao na napravis tezu listu ????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Decembar 25, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Odmah sa liste skidam Simoncelija, ne zato sto ne moze dda dodje do petog mjesta, vec zato sto je paksu da to Dzoni Stulic i Filip Visnjic zajedno ne bi opjevali. Hirosi mi je zajebaT igrac, ako mu cucne motor, moglo bi biti svasta, mada nesto bas i ne vjerujem. Na to da ce Dovizioso pokusati da se progura ne u prvu petorku, nego u vrh je sigurica, prosla godina jedno veliko NISTA, a nije Pedrosa, tako da bi ga jos jedna ne ovakva , nego i slicna sezona vjerovatno kostala mjesta u fabrickom timu. A posto je i Capirossi poceo sporije da vozi otkako je postao tata, mozda bude imao i to breme, mislim da ce zavrsiti ili malo iznad ili malo ispod petog mjesta. Spies, paaa, sad ne znam bas kolika je vjerovatnoca da se odma prve sezone i u Moto GP ugura u ove na vrhu, ali uvjek je tu ono ali, trenutno mu ne bih dao neke sanse, ali da vidimo kako ce proci testiranja i prve trke. Ostaje ovaj iskusni trojac, od koga bi na prvo mjesto za best of the rest stavio Edwardsa, a da mu najljuci konkurent bude Hayden, obojica nenormalno posveceni, vrijedni, ja u ovoj novijoj generaciji vidim tih novijih sampiona, ali ovakvi vozaci su veoma bitni u pravljenju motora, a toga medju mladjarijom bas i nema. Nisam zaboravio Melandrija, nego se sve nekako potajno nadam da ce povratniku na Hondu dati tehnicke mogucnosti da ovima iz vrha pomuti racune, ove godine je mnogo manje izgovora u igri, nije vise raspali Kawasaki, sad je to veoma pristojna privatna ekipa, jos kad bi se Honda malo opasuljila, kao Yamaha, pa da satelite jos malo pogura, vidjecemo. Nema bas mnogo veze , niti ubjedljivih cinjenica, osim za Simoncelija, ali ovo su neke moje zelje , kao sto se nadam da se Edwards i de Puniet uzeti po jednu pobjedu, pa taman da ce te dvije pobjede kostati Rossija titule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Decembar 25, 2009 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da ce bas Simonceli da bude taj... Jeste pasku, ali je uporan kao mazga, snalazljiv je na stazi i gladan pobeda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Decembar 25, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce ovdje mnogo teze da mu prodju one njegove karafeke, nije vise sa vrsnjacima, nego sa velikim cikama. Prije mu se dosta toga oprastalo, malo gurni ovoga, malo cukni onoga, tu presjeci, tam`te, vam`te, pa komisija kaze, ma ok je to. A dva puta ga je Rossi izvukao , posto je i on u toj komisiji, pa mu se progledalo kroz prste,e bas me zanima sta bi bilo kad bi njega krug prije kraja poslao u prasinu na ciljnom pravcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 25, 2009 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mora i po neki kreten da bude u Gp. Ja ga (SIC) zato i gotivim. Pogotovu kad trku gledam u Srbiji i slušam onu dvojicu nesrećnika, nazovi komentatora, koji ga otvoreno mrze. E kad njima drpi živac platio bih mu piće. A još kad daje intervju... kao ona ekipa sa maramicama na glavi iz Monty Python. Svaki put crknem od smeha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Dvoumio sam se izmedju Andrea Dovizioso-a i Marco Melandri-ja ali ipak dajem prednost Dovizioso-u zato sto je na fabrickoj masini. Morace da grebe zestoko sledece sezone ali mislim da koliko god bude grebao nece biti dovoljno (osim ako ne bude u prvih cetiri do pola sezone kada nastupa prelazni period), sve zvezde ce biti na trzistu i svaki tim ce zeleti nesto. Misljenja sam da ako Honda bude dovodila nekoga, npr. Jorge Lorenzo-a ili Casey Stoner-a, morace da bira izmedju sadasnja dva vozaca, jasno je ko ostaje, naravno ukoliko se i on sa tim slozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 25, 2009 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Dov. nema šanse protiv Melandria. Melandri može da se pakuje WSBK ako ne napravi ćudo sledeće godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Decembar 26, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa mora i po neki kreten da bude u Gp. Ja ga (SIC) zato i gotivim. Pogotovu kad trku gledam u Srbiji i slušam onu dvojicu nesrećnika, nazovi komentatora, koji ga otvoreno mrze. E kad njima drpi živac platio bih mu piće. A još kad daje intervju... kao ona ekipa sa maramicama na glavi iz Monty Python. Svaki put crknem od smeha. Njih da iznervira, ja bi volio da njih neko iznervira, bas da jedan put izgledaju zivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Decembar 26, 2009 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce to biti Melandri, mada bih voleo kad bi on bio 4., Edwards 5., a Pedrosa da ispusi na 6. mesto ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...