Abi 1737 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 1008 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju pumpa za gorivo u odlicnom stanju. Ja sam je kupio za sebe, ali posto su mi se drugi ljudi bukvalno sutradan javili da imaju orignal pumpu za moj motor, ovu uopste nisam koristio i nikako da stavim oglas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Decembar 23, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena pumpe? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1737 Napisano Januar 15, 2010 Drug član, 1008 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno (ako nekome zatreba) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan aj pusti slike, jer te pumpe mogu pasovati i na druge motore, pod uslovom da mogu da se uglave... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1737 Napisano Maj 2, 2010 Drug član, 1008 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, nisam bio tu, a nisam imao na laptopu slike. Pustam danas, sutra. Sigurno da se moze upasovati na jos neke modele. Pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...