TroxX 65 Napisano Decembar 23, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 1.Kaciga Nitro N 311 v velicina L obim glave 59-60,ok stanje par malih ogrebotinica,cena 2500 moze zamena za tank torbu uz moju doplatu odnosi se sam za kacigu. 2.Ranac GIVI,vodo ne promociv par puta nosen,dosta veliki,moze kaciga komotno da stane u njega cena 4000 3.Pantalone Hi Force kao nove velicina XL,obim struka oko 110 cm dozvoljena greska + - 2 cm,duzina od sredine pantalona da ne kazem od OO do kraja nogavica je 80 cm,zimski ulozak,protektori kolena,kukovi vadeci cena 5000 din. 0637254199 Sabac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Decembar 23, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje tank torba u zamenu za pantalone?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Decembar 23, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje tank torba u zamenu za pantalone?? Ne,menjao bi za kacigu samo i doplatio nesto ali za klasicnu tank torbu sa magnetima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1592 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 2044 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti pp. Ako mi odgovaraju onda su pantalone prodate. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1592 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 2044 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nisu moja velicina. Znaci prodaju se i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga prodata,ranac se povlaci,ostaju samo pantalone moze zamena za klasicnu tank torbu sa magnetima,univerzalne slajdere treba mi za yamahu ili pantalone L velicine uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...