draza 548 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavam da ti posaljem pp ali ti puno sanduce pa ne mogu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan sad je prazno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 13, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan 1200 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 21, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan 1100 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja cena 1000 evra . Cena ce da stoji jos neki dan posle se ukida prodala do posle sezone pozdrav . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan shto mislishd ace posle sezone nessto da se promeni ? znachi plache mi se koko je mala cena, tj cen u opshte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam ja da je mala cena . Ja sam ga sredjivao i sredio za sebe stavio nove gume ... Izaso me jos toliko . Ali nikad se ulozeno ne vrati pa nema veze . A napisao sam da ce da bude na prodaju jos neki dan zato sto posle necu da ga menjam i kupujem nesto sto bi opet morao da sredjujem . Ovo bar znam da je dobro samo cu da ga registrujem i to je to . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca1 1 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: SOKOBANJA Prijavi odgovor kao problematičan Gde si drazo prijatelju samo da ti se javim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 27, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bolje razmislim , koliko vidim da cu najverovatnije odustati od prodaje bmw-a a treba mi neko morce za po grad i tako to mogla bi neka zamena za skuter . Dajte neki predlog pa da razmislim . Hvala!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan ja ti dao predlog josh davno ti nikako da se smislish Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Aj razmislicu a ti mi daj slike i ostalo o skuteru pa da razmislim . Mozes slike i podatke na mail da mi posaljes . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6358 Napisano April 28, 2010 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 1000e ??? Odose nam motori u bescenje, koliko su pale cene ovo je strasno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ma katastrofa bre . Gledam da zadrzim bmw-a pa ocu da uzmem nesto za lokal . Dr treba da kiksam stalno i skuplja mu registracija . Iz inostranstva ocekujem letos cudo za offroad ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj potpis .. imash temu slike podatke sve tamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Scarabeo ili nesto slicno . Najvise bi mi znacilo sa sto ravnijim patosom ( tamo gde se drze noge ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 29, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jos neki dan u ponudi a posle ide registracija i normalno ostaje kod mene cele sezone . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 2, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da je ovoliko slabo interesovnje za offroad i ovakav tip motora . Mozda je ovaj ruzan pa ga niko nece ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Maj 2, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Matori, bajk je super za sve pare .... nego oskudacija :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 2, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato i moze zamena , da mozda neko ko zeli takav motor djoe do njega . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Maj 2, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto daješ BMW i Suzuki u paketu zajedno !!?? BMW - Lalajku a Suzana - meni !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam reko Lalajku koja je cena za njega . Dogovorite se sami pa mi javi . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije valjda da niko nece da ore njive ???? Zamena za skuter ???? Aj cena dogovor !!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Jbt. nemogu da verujem....za soma nemozes nista kupiti ovo je poklon i jos ga niko nece, teska besparica i propast...za sta da ga menjas za bicikl sa pom. motorom i 100E?????????????????????????? Kakva besparica u zemlji, tuga Drazo prijatelju..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan niko nece da kurbla ja sam moju hondu prodao za manje pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan To je tacno, mada mladji narastaji su se razmazili kad i kinesko djubre od 50ccm ima anlaser......jbg. ja sam kurblao i XL i XR........pravi motori imaju kurblu...mada i na ovog drazinog se moze okaciti anlaser Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...