Obelix 140 Napisano Januar 22, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Zare ,jeli sve spremno,mojne da fali prasića ;D Biće nekih "ribica" ... žurka je u vrijeme posta. Pećo i Boban su već otišli na pecanje. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 22, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Zare ,jeli sve spremno,mojne da fali prasića ;D Biće nekih "ribica" ... žurka je u vrijeme posta. Pećo i Boban su već otišli na pecanje. :D neka ostave nesto i za nas,da sve ne ulove :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Zare ,jeli sve spremno,mojne da fali prasića ;D Biće nekih "ribica" ... žurka je u vrijeme posta. Pećo i Boban su već otišli na pecanje. :D neka ostave nesto i za nas,da sve ne ulove :D Dzaba ti, ne pale se u Bijeljini ribe na Varadera ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 22, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Zare ,jeli sve spremno,mojne da fali prasića ;D Biće nekih "ribica" ... žurka je u vrijeme posta. Pećo i Boban su već otišli na pecanje. :D neka ostave nesto i za nas,da sve ne ulove :D Dzaba ti, ne pale se u Bijeljini ribe na Varadera ;D Ma Mito,mi o hrani... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 22, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Zare ,jeli sve spremno,mojne da fali prasića ;D Biće nekih "ribica" ... žurka je u vrijeme posta. Pećo i Boban su već otišli na pecanje. :D neka ostave nesto i za nas,da sve ne ulove :D Dzaba ti, ne pale se u Bijeljini ribe na Varadera ;D Pa ... što ga i ti kupi ? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Januar 23, 2010 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Čuvam kičmu komšija I ti ćeš kad dođeš u moje godine ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Čuvam kičmu komšija I ti ćeš kad dođeš u moje godine ;D ;D Aaaa... ne, ne ... mene čeka neki bokserčić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Januar 23, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Ako već može da se naručije.. onda... Žare... meni neku posniju ribicu... opet mi se vratila kilaža do duše ne puno 105kg... Znači samo "gilica" i vino bez leba... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 24, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako već može da se naručije.. onda... Žare... meni neku posniju ribicu... opet mi se vratila kilaža do duše ne puno 105kg... Znači samo "gilica" i vino bez leba... ;D A šta sebi da "skuvam" . .. ? Sveti Jovan me je zakucao na 132 kg. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se uzeleo teletine ispod saca,u onoj pekari u blizini Colinog kafica, tako da stizem u petak u toku dana a za veceru Zare ce vec nesto organizovati. Ja nemam problem sa kilazom kao Doda,pored svaje,taste,svih mogucih dijeta nikako da smanji masu! Izvini Dodo ali nisam mogao da odolim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Januar 24, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se uzeleo teletine ispod saca,u onoj pekari u blizini Colinog kafica, tako da stizem u petak u toku dana a za veceru Zare ce vec nesto organizovati. Ja nemam problem sa kilazom kao Doda,pored svaje,taste,svih mogucih dijeta nikako da smanji masu! Izvini Dodo ali nisam mogao da odolim! Dakle ......, vidimo se na leto ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 25, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Zarobili smo i muzičare. "SVETI GRAL" će nas zagrijatii, a nastaviće ... ;) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Ako već može da se naručije.. onda... Žare... meni neku posniju ribicu... opet mi se vratila kilaža do duše ne puno 105kg... Znači samo "gilica" i vino bez leba... ;D A šta sebi da "skuvam" . .. ? Sveti Jovan me je zakucao na 132 kg. :o U bre... pa sa tom kilažom ti ribicu možeš samo da "lizneš"... bez vina i ostalih đakonija... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2620 Napisano Januar 26, 2010 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zarobili smo i muzičare. "SVETI GRAL" će nas zagrijatii, a nastaviće ... ;) . Odlican izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Januar 26, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li da se rezervisu hotelske sobe?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 26, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li da se rezervisu hotelske sobe?? Naravno... Hotel DRINA je na 50 metara od diskoteke. U neposrednoj blizini diskoteke obezbjeđen je parking za sve učesnike,a gosti hotela imaju i svoj parking. Za par dana će biti postavljene sve informacije u vezi smještaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 26, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li da se rezervisu hotelske sobe?? Naravno... Hotel DRINA je na 50 metara od diskoteke. U neposrednoj blizini diskoteke obezbjeđen je parking za sve učesnike,a gosti hotela imaju i svoj parking. Za par dana će biti postavljene sve informacije u vezi smještaja. eh,dok ti postavis,ja vec rijesio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li da se rezervisu hotelske sobe?? Naravno... Hotel DRINA je na 50 metara od diskoteke. U neposrednoj blizini diskoteke obezbjeđen je parking za sve učesnike,a gosti hotela imaju i svoj parking. Za par dana će biti postavljene sve informacije u vezi smještaja. eh,dok ti postavis,ja vec rijesio I ja sam rezervisao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 26, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li da se rezervisu hotelske sobe?? Naravno... Hotel DRINA je na 50 metara od diskoteke. U neposrednoj blizini diskoteke obezbjeđen je parking za sve učesnike,a gosti hotela imaju i svoj parking. Za par dana će biti postavljene sve informacije u vezi smještaja. eh,dok ti postavis,ja vec rijesio Mi smo, svakako, riješili da te prepišemo kod nas. Diskoteka je na 20 metara od "novopečenog Varaderca", pa imaš i parking . :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 26, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li da se rezervisu hotelske sobe?? Naravno... Hotel DRINA je na 50 metara od diskoteke. U neposrednoj blizini diskoteke obezbjeđen je parking za sve učesnike,a gosti hotela imaju i svoj parking. Za par dana će biti postavljene sve informacije u vezi smještaja. eh,dok ti postavis,ja vec rijesio I ja sam rezervisao! Da li je rezervisano za "nečiju" svastiku ? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li da se rezervisu hotelske sobe?? Naravno... Hotel DRINA je na 50 metara od diskoteke. U neposrednoj blizini diskoteke obezbjeđen je parking za sve učesnike,a gosti hotela imaju i svoj parking. Za par dana će biti postavljene sve informacije u vezi smještaja. eh,dok ti postavis,ja vec rijesio [/quote Diskoteka je na 20 metara od "novopečenog Varaderca", pa imaš i parking . :D A to vazi samo ako mi donese maglenke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li da se rezervisu hotelske sobe?? Naravno... Hotel DRINA je na 50 metara od diskoteke. U neposrednoj blizini diskoteke obezbjeđen je parking za sve učesnike,a gosti hotela imaju i svoj parking. Za par dana će biti postavljene sve informacije u vezi smještaja. eh,dok ti postavis,ja vec rijesio I ja sam rezervisao! Da li je rezervisano za "nečiju" svastiku ? :D ZARE,ozbiljan si covek! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 26, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li da se rezervisu hotelske sobe?? Naravno... Hotel DRINA je na 50 metara od diskoteke. U neposrednoj blizini diskoteke obezbjeđen je parking za sve učesnike,a gosti hotela imaju i svoj parking. Za par dana će biti postavljene sve informacije u vezi smještaja. eh,dok ti postavis,ja vec rijesio [/quote Diskoteka je na 20 metara od "novopečenog Varaderca", pa imaš i parking . :D A to vazi samo ako mi donese maglenke ma kao da su vec tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
athens 1 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: futog Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav iz futoga od kupusara -kada planirate moto skup naleto -aj javi radi dogovora dali je mozda 31 -1 -=avgust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 5, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav iz futoga od kupusara -kada planirate moto skup naleto -aj javi radi dogovora dali je mozda 31 -1 -=avgust Znaćemo za par dana, kada se dogovorimo sa "glavonjama". Vjerovatno dva posljednja dana jula i 1. avgust, mada je bilo prijedloga i za sedam dana kasnije, ali je to komplikovano jer je 07., 08. i 09. slava grada, pa bi bilo previše gužve tog vikenda. Poslušaćemo ono što predlože "gradski oci", sastanak je iduće nedjelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...