spdzlla 0 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Na Fiat-ovom Fiat On The Web sajtu su se pojavili intervjui klucnih ljudi Fiat Yamaha MotoGP tima i postavljeni su na Youtube-u. Evo dva vrlo zanimljiva intervjua: Valentino Rossi Jorge Lorenzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Iz Jorge-ovog intervjua se vidi da je on bio napravljen pre manjeg hirurskog zahvata (kada mu je izvadjena plocica, o cemu smo izvestili) znaci nekoliko dana pre 19.11.2009. Strasno mi se svidja njegov stav, deluje zaista ozbiljno i profesionalno. Valentino maksimalno opusten . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 16, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan "Koga smatrate najvecim konkurentom u 2010?" Lorenco: "Definitivno - Stoner! Kada je zdrav i na podesenom motociklu, Stoner je nevidljiv" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Decembar 16, 2009 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nije rekao 'nevidljiv', vec 'nepobediv'... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 16, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala, moja greska. Mada, dodje mu na isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Decembar 16, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Stoner pobjedjuje sigurno, naravno ako zavrsi warm up krug, naravno ako je zdrav, naravno ako mu je hemoglobin u redu, naravno ako Ducati radi odlicno, naravno ako ne popase pijesak,... naravno. ;D Dosta zajebancije, Lorenzo, Stoner i Pedrosa su oni koji ostaju da grebu za titulu, u ovom trenutku, sto ne znaci da ce neki novi Lorenzo da dodje. Rossi je tu jos koju godinu i penzija, na zalost, ali je tako. Ne zbog ove trojice, nego sto Vale odlazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Decembar 16, 2009 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan "Koga smatrate najvecim konkurentom u 2010?" Lorenco: "Definitivno - Stoner! Kada je zdrav i na podesenom motociklu, Stoner je nevidljiv" Razumljiv odgovor mladog Lorenza jer kao sto svi znamo Rossi je van konkurencije , tako da je za Lorenza najveca konkurencija za 2. mesto upravo Stoner ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 16, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nedostajalo mi je ovo! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Na Ben Spies-a treba ozbiljno racunati, ako pruzi dobre rezultate (sto ne sumnjam da se nece desiti i pri tom ne mislim na pobede, mislim u prvih pet, sest vozaca) on moze da bude odlucujuci faktor za vreme ludila kada nastupi prelazni period koji je negde na sredini sezone. Svi ce se boriti za nekog od fantasticne cetvorke. Ko bude imao dva clana ima skoro zagarantovanu titulu konstruktora. Spies moze od fantasticne cetvorke napraviti BackstreetBoys-e , njih ima pet . Zbog Ben Spiesa, Yamaha moze pustiti Lorenzo-a ili manje verovatno Rossi-ja da ode...Najbolje je za sport koji pratimo da se on brzo privikne ali je to lose po Yamaha-u koja bi zbog toga mogla da ga izgubi, setite se da je Ducati i njega hteo posto su pregovori sa Lorenzo-m propali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Decembar 17, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ili Yamaha moze da se zahvali Doktoru na titulama i lijepim uspomenama, ali da je red na jednog mladog doktora i jednog mladica koji je na specijalizaciji u satelitskom timu. Ipak se tu vrte mnoooogo velike parite, pa se mora racunati i na to da se i u buduce nastavi sa dobrom zaradom. Naravno ako je Spies dobro snadje. Rijesili bi rivalitet u garazi, zadrzali sansu da imaju vozaca kandidata za sampiona, a klubska titula bi bila prilicno izvjesna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Misljenja sam ce Spies poprilicno zamutiti stvari ali videcemo. Sledece sezone sam vatreni navijac Dani Pedrose, jednom smo u sali rekli da trebe da se odredi neko da nosi taj teret. Evo ja se prijavljujem! On je po mnogima cetvti od vodece cetvorke ali mislim da ce sledece godine iznenaditi sve. Ako se setimo 2008 on je pao u Sachsenring-u i tu se oprostio od titule, to je bila deseta runda i on je tada bio lider na tabeli. Trku je vodio, onda pao i tu su svi snovi nestali. Cist dokaz da za titulu treba i odredjene stvari da se poklope. Covek nema srece ali je zato dobio prvog fana na ovom forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Decembar 17, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, pa zasto??? Sad iz postovanja prema kolegi uredniku ne mogu da pljuvam po hobitu!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Na Ben Spies-a treba ozbiljno racunati, ako pruzi dobre rezultate (sto ne sumnjam da se nece desiti i pri tom ne mislim na pobede, mislim u prvih pet, sest vozaca) on moze da bude odlucujuci faktor za vreme ludila kada nastupi prelazni period koji je negde na sredini sezone. Svi ce se boriti za nekog od fantasticne cetvorke. Ko bude imao dva clana ima skoro zagarantovanu titulu konstruktora. Spies moze od fantasticne cetvorke napraviti BackstreetBoys-e , njih ima pet . Zbog Ben Spiesa, Yamaha moze pustiti Lorenzo-a ili manje verovatno Rossi-ja da ode...Najbolje je za sport koji pratimo da se on brzo privikne ali je to lose po Yamaha-u koja bi zbog toga mogla da ga izgubi, setite se da je Ducati i njega hteo posto su pregovori sa Lorenzo-m propali. Moje misljenje je da ameri voze odlicno i divljacki ali pre na svojim stazama nego sto to mogu da urade na Gp stazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, pa zasto??? Sad iz postovanja prema kolegi uredniku ne mogu da pljuvam po hobitu!? Sta da ti kazem? Moja devojka zna da sam Honda fanatik, i nije joj jasno zbog cega ga ne gotivim. Njoj je on najsimpaticniji. Kaze da on uopste ne izgleda kao MotoGP trkac. Kad malo bolje razmislim, u pravu je. Ja sam ga postovao, a eto sada i navijam za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 17, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ja da ce sledeca sezona biti jako interesantna, kako na stazi, tako i ovde. Sad sem Rosijevaca imamo i jednog navijaca Pedrose i nekoliko Stonerovaca. Ko se izjasnjava za Horhea? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ja da ce sledeca sezona biti jako interesantna, kako na stazi, tako i ovde. Sad sem Rosijevaca imamo i jednog navijaca Pedrose i nekoliko Stonerovaca. Ko se izjasnjava za Horhea? Uf , brate , mali je mnogo dobar , sto jes jes , ali mi nekako ne lezi kao pojava , nekako mi izgleda mnogo namcorasto za svoje godine bas kao i Pedrosa , dok mi Stoner deluje ok. narodski covek sto bi se reklo . Tako kad dodje vreme da se doktor penzionise ( znaci kad osvoji jos jedno 3-4 titule ) verovatno cu navijati za Stonera . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Nastavljamo sa intervjuima Fiat Yamaha tima, sledece clanove mozda ne gledamo toliko cesto ali su strasno bitni za pravilno funkcionisanje tima. Davide Brivio, menadzer tima i covek koga ne treba posebno predstavljati kao ni dvojicu vozaca. Gigi Soldano, jedan od najboljih fotografa u moto sportu. On je i zvanicni fotograf Fiat Yamaha tima kao i licni fotograf Valentino Rossi-ja. Skoro svaka (ali zaista mislim svaka) slika Valentina je 'upucana' njegovim foto aparatom. I na kraju Laura Motta. Osoba koja obavlja funkciju bez koje ni jedan tim ne moze. Ona organizuje malu armiju radnika i clanova tima koji zabavljaju goste, sponzore i clanove tima, takodje paze i na 'upade' od strane novinara. Ona obavlja jos jednu vrlo, vrlo bitnu funkciju: bira devojke koje prezentuju ekipu i stoje pored vozaca pred trku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ja da ce sledeca sezona biti jako interesantna, kako na stazi, tako i ovde. Sad sem Rosijevaca imamo i jednog navijaca Pedrose i nekoliko Stonerovaca. Ko se izjasnjava za Horhea? Uf , brate , mali je mnogo dobar , sto jes jes , ali mi nekako ne lezi kao pojava , nekako mi izgleda mnogo namcorasto za svoje godine bas kao i Pedrosa , dok mi Stoner deluje ok. narodski covek sto bi se reklo . Tako kad dodje vreme da se doktor penzionise ( znaci kad osvoji jos jedno 3-4 titule ) verovatno cu navijati za Stonera . Pa ko ce onda da navija za Jorge-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 18, 2009 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja ću da navijam za Jorge-a ako nema niko drugi. Mada već navijam za više njih iskreno ću da navijam i za njega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja ću da navijam za Jorge-a ako nema niko drugi. Mada već navijam za više njih iskreno ću da navijam i za njega! Drzimo te za rec Jednog Spanca si zamenio drugim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 18, 2009 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam zamenio, proširio sam. Navijam ja i za Stonera i za Capirossia i za Edwardsa. A mislim da ću ozbiljno da navijam za Spiesa sledeće godine. Ovo je samo u MotoGp-u u WSBK ih ima bar još toliko. Pa je tu (ili je makar bio) AMA, pa Alpe Adria pa mađarski Gsxr cup. Tu ću možda da navijam i za sebe sledeće godine. Ako finansije procvetaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da ti procvetaju . Pa da onda citamo iz prve ruke i gledamo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Decembar 18, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Tokrance, Tokrance, pa nisam znao da si ozbiljan igrac. Samo naprijed, pa da te sokolimo. Meni bi bilo bas drago da po jednu pobjedu uzmu de Puniet i Edwards, zasluzili su, pogotovo Edwards. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Decembar 18, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje je da ameri voze odlicno i divljacki +1 Mada mislim da su slabi rezultati u Gp upravo zbog tog stila.Svi su u stanju da lete nekoliko krugova po stazi.Kad se sjetim Hayden-a na Mishelinu do po trke dobar i vjecito njemu prvom pocnu gume da popustaju ranije nego ostalima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Decembar 19, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Da su ostali na 990ccm , pitanje d ali bi Hayden imao ovako blijeda izdanja, posto su mu pasale hiljadarke!? Eto mozda ako te nove mutant hiljadarke budu slicne, mozda se moze necemu nadati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...