lalajko 2003 Napisano Decembar 16, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto vidite, postavili smo okvirni plan za 2010-tu. http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=46058.0 Komentari? Predlozi? Zelje i cestitke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja bih samo napomenuo, ako nekome nije jasno skroz, da smo pokusali da ukljucimo i nedelju kao alternativu subotnjem Izletu, tako da je predvidjeno da se u dva navrata prakticno ponovi subotnji izlet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 16, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo spremni za celu sezonu. Javiću ti na PP šta bi ko od nas vodio. To za nedelju je dobra ideja ako se za jednu vožnju prijavi preveliki broj ljudi u odnosu na logistiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nedelja je probna varijanta, da vidimo kako ce se u praksi "primiti" a smatrali smo da nije lose da se u smislu te probne varijante koristi repriza vec obavljene voznje, lakse ju je pripremiti i realizovati kao takvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 16, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan lancia, uzede mi reč iz usta. Nije higijenski :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Decembar 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, popunjena cela sledeća godina, biće posla za redare ihaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 16, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan U ime svih mijoh drugara koji rade subotom, i u moje ime, hvala za nedelju. Neku voznju nedeljom bi mogao i ja da organizujem.... Drugo, predlazem da u plan za 2010 god. ubacimo i Vrnjacku Banju. Imaju lep nocni zivot, lep otvoren bazen i neposrednu planinu Goc. Blizu je i Krusevac, a sa druge strane brda je selo Djunis, i nadaleko poznat manastir Sveta Bogorodica. Samo predlazem..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, a znaci sa Tobom delim lingvisticki zalogaj Rale? E neka onda, pa da i svaku rec izdelimo tako sto Ti ja iscupam rec iz tastature...ili vec kako, jelte Apropo Vrnjacke Banje, to je izuzetna destinacija svakako i vredi uvek razmisliti o njoj i ubaciti je, najverovatnije kao jednodnevni izlet. Kada su se razmatrali predlozi, imalo se na umu da delom budu vec vidjene lokacije zbog pojednostavljenja organizacije i podrske, a delom one lokacije koje covek mahom ne vidi u nekim svojim standardnim aranzmanima, ili odlasku kolima itd., pa su se nekako nametnula ipak ova manje urbanizovana resenja negoli Vrnjacka Banja. Ovaj okvirni plan je donesen ovakav kakav je, a cim se objavi kao zvanicni, mozemo ga menjati utoliko sto bismo ga dopunjavali, izmedju ostalog, sto da ne, i Vrnjackom Banjom kao jednodnevnim izletom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mala sugestija samo u ovaj plan mozda bi moglo da se ubaci jos neka voznja po vojvodini relacije tipa preko kikinde do subotice i ovamo na drugu stranu preko Novog Sada i Sombora pa opet nazad . Ja znam da je nekima mozda nezanimljivo preko ravnice ali ajmo malo i na sever jer ima sigurno lepih mesta i dogadjaja da se uredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 17, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @Janko.BG Ne može. Ne usvaja se. Što severnije, to hladnije. Jes ti bre izgoreo po glave? Pogledaj kroz prozor. I oćeš na sever? Grešiš, ovaj, grdno grešiš sinko! Jug je majka. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Decembar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno se ne slažem sa Scubinim aingenioznim postom, u Subotici ima dosta našiih drugara bajkera koji bi mogli pomoći oko organizacije vožnje po "hladnom severu Srbije" ;D Ima šta da se vidi i po Paliću i po okolini, setite se samo predivnog Katinog putopisa o Paliću? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 17, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ima šta da se vidi i po Paliću i po okolini, setite se samo predivnog Katinog putopisa o Paliću? Palic? Koga interesuje Palic? Jesi ti vid'o njene palacinke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6315 Napisano Decembar 17, 2009 Enduraš, 6365 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da li je u skladu "poslovne politike" foruma organizacija Adventure voznje ? Da pojasnim, na prolece planiram da organizujem enduro/offroad voznju po kucajskim planinama za uzi krug ljudi (vec je uglavnom sve dogovoreno), pa mi pade na pamet da bi mogao to da pustim u javnost i pozovem jos zainteresovanih ljudi na Bjb-u. Voznja bi bila sve, samo ne aranzmanskog tipa. Znaci okvirni plan puta postoji, takodje i potencijalna mesta za smestaj, sve ostalo se resava na licu mesta. Nema bebisitera, nema tehnicke podrske (sem preko prijateljskih veza i vezica), nema sigurnih rezervacija za smestaj (sator je uvek tu). Znaci to ce biti prava avanturisticka voznja nekim meni dobro poznatim putevima, a vala i nepoznatim. Dakle zasluzuje li ovakav tip voznje prefiks Bjb ili mora da bude aranzmanskog tipa da bi to zasluzila ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Decembar 17, 2009 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se bas tako nesto i organizuje, uz ove kako ih ti zoves 'aranzmanske voznje'. Bas je Kepo organizator takve jedne OffRoad voznje... Lalajko ce reci zvanican stav, ali moje je misljenje da je takva voznja vise nego dobrodosla i bice nam cast da je uvrstimo u BJB plan voznji. Nego, vidim da mi nema druge nego da organizujem i neku RR vikend voznju, za nas sa gumama bRez krampona i sa manjim hodom u viljuskama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 17, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 29-30. maj Enduro voznja: planina Goc 26-27. jun Enduro voznja: Divcibare i okolina 17-18. jul Enduro voznja: Kucajske planine Ovo je izvod iz plana voznji za 2010-tu i kao sto vidite, Kucajske planine su uvrstene u raspored. Aca je u pravu, tu nema organizovanog smestaja, hrana se nosi sa sobom. Jesecemo i spavacemo gde se nadjemo. Podrucje je sto se nas tice jos neispitano i pocetkom sezone cemo ici u test voznju. Radi se o ogromnom prostranstvu od 100x100km podrucja, ispartanog sumskim putevima i naseljeno vukovima, divljim svinjama i odnedavno medvedima. Dakle, nije za svakoga i trebace nam dobra organizacija. Recimo, na nocenju se mora odrzavati vatra na smenu celu noc... Za uzvrat, ovde nas ceka jedan od najlepsih delova Srbije sa fantasticnim prirodnim lepotama koje za sada ljubomorno cuva. Ja sam zamislio da u podrucje udjemo iz pravca Resavice. Ovde se oprastamo sa asfaltom. Vec dvadesetak kilometa dalje dolazimo do ponora reke Nekudovo. By lalajko1 Nesto dalje ceka nas cuveni vodopad Prskalo! By lalajko1 Zatim nailazimo na misticni Valkaluci, visoravan na oko 1100 mnv... By lalajko1 ... gde postoji planinarski dom, sa letnjikovcem i zidanim rostiljem. By lalajko1 To je samo pocetak, dalje nas cekaju brojni vrhovi, stotine kilometara sumskih puteva kroz zimzelene drvorede i kanjone. By lalajko1 Vodu imamo u potocima, hranu za telo nosimo sa sobom, a hrana za dusu je svuda okolo. Naravno, samo za one koji imaju odgovarajuci motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 17, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I da, Aco, bilo bi mi drago da ucestvujes u organizaciji svega ovoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 17, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Eto šta su srpska posla. Ni celu stranicu ne napunismo a već smo se podelili na one s kRamponi i one bRez istih. Ono jes da mi ne pada na kraj pameti da tenAk teram po šumama i gorama al ajde da ovo isteramo kao jedan plan, jednu organizaciju sa odeljenjima za blato, za asfalt i za malo grbaviji asfalt. Šalim se, naravno (osim za teranje tenAka po off terenima). Aj da odma podelimo resore. Lalajko i Aca nek vode kaljuge i bespuća a mi, ostali da delimo "konfekciju". Čini mi se da je bolje u početku podeliti zaduženja da bi se istovremeno radilo na više razboja, svako u svom resoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6315 Napisano Decembar 17, 2009 Enduraš, 6365 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa normalno da smo se podelili, necu valjda po asfaltu da trosim gume ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Decembar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ko kako voli ima ogroman izbor, koga mora da prati dobra logistika...pa neka izabere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 17, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Eto šta su srpska posla. Ni celu stranicu ne napunismo a već smo se podelili na one s kRamponi i one bRez istih. Ono jes da mi ne pada na kraj pameti da tenAk teram po šumama i gorama al ajde da ovo isteramo kao jedan plan, jednu organizaciju sa odeljenjima za blato, za asfalt i za malo grbaviji asfalt. Šalim se, naravno (osim za teranje tenAka po off terenima). Aj da odma podelimo resore. Lalajko i Aca nek vode kaljuge i bespuća a mi, ostali da delimo "konfekciju". Čini mi se da je bolje u početku podeliti zaduženja da bi se istovremeno radilo na više razboja, svako u svom resoru. Scubo, posto sam ja zavejan, ti bi mogao da se provozas do mene pa da uz vince razradimo plan? Niko nikoga ne deli, jednostavno ima za svakoga po nesto. Nismo ni planirali da erove i tenkiste vodimo u planine! Ali na ovom forumu ima dosta (mozda i najvise) endurasa i smatramo da treba da postoje voznje gde ce se: 1) zaposliti masine u okruzenju za koji su pravljene 2) popularisati manje poznati delovi nase prelepe zemlje Za sve ne-endurase postoje BJB vikend voznje i izleti na koje se moze ici bilo kojim motorom i ima ih sasvim dovoljno. Takodje, nije predvidjeno da ce biti isti organizatori i redari na svim voznjama. Imamo ljude specijaliste za pojedine vrste putovanja i na taj nacin ce sve biti podignuto na visi nivo nego sto je bilo do sada. Sem za endurase, oni ce dobiti samo bespuce, blato i znoj... znam da Popsy to voli! PS. Arakise, ovo za vince vazi i za tebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 17, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Oooooooooo lepo lepo... samo odma da se razumemo moj radijus hodanja je do 300 metara od motora i to ne visinski nego dužinski ;D ;D ;D Lalajko zna na šta mislim (koga je Lalajko na planinarenje vodio taj se i stepenica boji ;D ) ne znam ko je rekao ovde na forumu... train hard and became a pro tako da ima da se trenira i trenira ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Decembar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 17, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Oooooooooo lepo lepo... samo odma da se razumemo moj radijus hodanja je do 300 metara od motora i to ne visinski nego dužinski ;D ;D ;D Lalajko zna na šta mislim (koga je Lalajko na planinarenje vodio taj se i stepenica boji ;D ) ne znam ko je rekao ovde na forumu... train hard and became a pro tako da ima da se trenira i trenira ;D ;D ;D Planinarenje je vezano samo za Ostrvicu, za sada. Mada planiram da organizujem voznju i uspon na Rtanj. Nocenje kod planinarskog doma u satorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 17, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Narvno da niko nikoga ne deli i moramo imati i redare i specijalce za sve terene. To nam nalaže posao. Ovo za srpska posla mi je prosto čučnulo kao fazon ;D ;D ;D Ne mogu da zmislim Acu da se vozi pored mene na tvrdoj, za saobraćaj motornih vozila naročito pripremljenoj podlozi. Može čovek da padne i povredi se i šta onda da radimo Lično mi je žao što nemam enduro motor jer na takvim turama ima mnogo događanja. Sećam se dok sam davnih '80. vozio endurače. Sve lepe predele do kojih se može doći i naročito pripremljenom podlogom za saobraćaj motornih vozila treba obavezno gurnuti u plan pa će tenkisti i R-ovci odraditi taj deo. E sad, vince. Ako si zavejan, u šta duboko verujem jer nisi u metropoli kao mi ;D ;D ;D (nedo bog da vidiš našta liči metropola ) ne znam kako bi svojim putnim kolima došao do tebe bar blizu kuće. Malo me mrzi da mećem lance i katance na točkove. Ali, fala na pozivu, ko da sam biJo. Ali, pošto je ovo vek komunikacija, nije isključeno da ću baHnuti onako iz nebuha ako mi padne na um (samo da ne zaboli) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 17, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Scubo, pre 15 minuta prosla grtalica, tako da je put do kapije (skoro) cist. Sad ja moram da odlopatam coskove. Slobodno bahni iz nebuha. Lično mi je žao što nemam enduro motor jer na takvim turama ima mnogo događanja. Sećam se dok sam davnih '80. vozio endurače. Znam kako ti je bilo. Zato i ja sada dok sam mlad vozim enduro, a za kasnije cemo videti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...