LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 5, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zezajte sa vi, ali stvarno bi mi bilo zao da teram svoj adv onako kako sam terao rentirani. Voznja po Pirinejima mi je stvarno mnooogo pomogla da shvatim koliko nisam znao da vozim po serpentinama, i da popravim stil. Svi drugari sa kojima sam bio tamo mi kazu da se moja voznja prvih par dana i ona kasnije ne mogu porediti. Nije i nece biti bas do rubova, ali covek oseti neko zadovoljstvo kad shvati da je pre samo par dana prolazio serpentine prvom-drugom, nekad i na kvacilu, a sada drugom-trecom. To mi je bio najveci znak napretka. Nego, drugari, izoffovasmo temu. Zaboravih, kad bese ono rece VladaSD da se KRECE na BJB vikend voznju? Sent from my LG-H815 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 5, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, LuckyVladano je napisao: Zezajte sa vi, ali stvarno bi mi bilo zao da teram svoj adv onako kako sam terao rentirani. Voznja po Pirinejima mi je stvarno mnooogo pomogla da shvatim koliko nisam znao da vozim po serpentinama, i da popravim stil. Svi drugari sa kojima sam bio tamo mi kazu da se moja voznja prvih par dana i ona kasnije ne mogu porediti. Nije i nece biti bas do rubova, ali covek oseti neko zadovoljstvo kad shvati da je pre samo par dana prolazio serpentine prvom-drugom, nekad i na kvacilu, a sada drugom-trecom. To mi je bio najveci znak napretka. Nego, drugari, izoffovasmo temu. Zaboravih, kad bese ono rece VladaSD da se KRECE na BJB vikend voznju? Sent from my LG-H815 using Tapatalk Dok ne budes mogao 5.tom uz serpentine,ne mozes sa nama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 30, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Razmišlja li se o gulšu??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 31, 2017 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Arso, o tome ne treba diskutovati...to ne preskacem nikada...planiram da bude ubrzo, da uhvatimo lepo vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 31, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, VladaSD je napisao: Arso, o tome ne treba diskutovati...to ne preskacem nikada...planiram da bude ubrzo, da uhvatimo lepo vreme. Vlado nisam ni sumnjao u tebe!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 1, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Mmmmmmm gulaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Septembar 4, 2017 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan On 31.8.2017. at 8:51 AM, VladaSD said: Arso, o tome ne treba diskutovati...to ne preskacem nikada...planiram da bude ubrzo, da uhvatimo lepo vreme. Kako napreduje to planiranje? Nije valjada bambi problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 7, 2017 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan planiranje je zavrseno, objavljena tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bertoni 0 Napisano Mart 10, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan 19 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 20, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim ništa od ovogodišnje BJB vožnje? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Jun 30, 2019 Vazlan(Zlatko), 374 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan @Arsoniko ne reaguje od organizatora osim nas dvojice.Mozda mi nismo dovoljni jaki da ih isprovociramo i naljutimo, pokrenemo.Hajde ja cu da probam ovako: Dragi i postovani organizatori,divnih proslogodisnjih BJB vikend voznji,na ovom forumu postoje ljudi koji su,zahvaljujuci Vasoj dobroj volji i trudu,uzivali prosle godine u dobrom drusvu i zive i danas pod tim utiscima,pa bi zeleli da ponove i ove godine.Zeleo bih ,unapred,da se zahvalim(u ime nas koji smo ucestvovali prosle godine) ukoliko uzmete u obzir ovakav komentar i on bude inicijalna kapisla za prvu ovogodisnju vikend voznju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13085 Napisano Jun 30, 2019 Ne silazi, 7448 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta je što nema ali sa druge strane i razumem: Neko treba da nahvata slobodne dane a retko ko ima dva dana vezano da nema obaveza. Napraviti rutu, organizovati klopu, smeštaj, itd. Kada pokreneš tako nešto onda si i onaj u koga će biti uperen prst za sve što jeste i nije. Hoću reći, nosi odgovornost a kad nosiš odgovornost onda je svima zabavno sem tebi. Šta da radiš, društvo je tako (de)evoluiralo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 2, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ovo druzenja polako gase ili mi se cini? :-( Nesto generalno sve manje se ista organizuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Octobar 2, 2019 Vazlan(Zlatko), 374 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je ova sezona posla bez tog vida druženja. Ostaje da vidimo da li će biti organizovana Ostrvica. Ako ni to ne bude onda je ova sezona stvarno prošla bez tog vida druženja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...