Jump to content

Moto Zajednica

suzuki 1100

Recommended Posts

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

na prodaju moje ljubimce,gsx 1100 f/ ali je preradjen u hozer moto firmi u ch,http://www.holzermoto.ch/

ima 17tice,usd prednju vilu,laser izduv,kocnice sa plivajucim diskovima koci za medalju,nedimi,neprdi,nesmrdi,nelupa nezveci,nezvoni,ide kao da ima djavole u auspluhu,a priznajem da nije ni neki potrosac,pri prosecnoj voznji 160kmh potrosnja mu je oko 6 litra,polozaj sedenja je fantastican a bogami isto tako je i udoban,ima klasican street volan i bogami malo cudno za taj polozaj izuzetno stabilan,gume su mu dobre,spremne za iducu sezonu,lanac i lancanici ok,lanac u agregatu je skoro stavljen nov,uradjen servis karburatora,laser auspluh koji ima barem meni prelep zvuk,

91god,uvezen ocarinjen,nije registrovan,moze zamena za jeftiniji uz doplatu,a cena,,za pocetak 1500e pa de se nadjemo nasli smo se,063697094 ili 0652697094 moze zamena za neki enduro,,a moz i neka klasika,a moze i neki skuter,,razno za razno tante za kukuriku uz doplatu  [hehe] [hehe] [hehe]

peLVB_fotkica1158.th.jpg

A3GdW_fotkica1159.th.jpg

xtIst_fotkica1161.th.jpg

cB1gK_fotkica1165.th.jpg

nWf6c_fotkica1166.th.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12454 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Može ali samo ako ga o'ma dovezeš u moju garažu, k'o prošli put ;D

Ma nemoooj, šalio sam se ;D ;D

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Iako ne bih mogao reći da mi se dopada ovakav tip motora, ovo čudo dobro izgleda. Čak mi i cena zvuči primamljivo. Jedino što je za njega registracija...  :o :o :o :o  A žena 'oće da me utepa i za ovo što plaćam za moje konjče.  ;D

• Drug član, 3080 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Pazi, ovo je konjce za uzivanje, za putovanje i za jurnjavu. Samo nije za off, ali i tu bi se snasao. Samo da je koji kubik slabiji... :(

ajmo ljudi sezona pocela,motorce je prva liga,dodate bocne bisage,tanktorba cena korektovana,karbovi sredjeni,ide ko,,,,,ma djavo na dva tocka,preneo sam ga na moje ime,promenio zadnju gumu, preradio malko auspluh pa se bas bas lepo cuje,,, :) motor ima i nosac kofera koji nisam namontirao ali ovih dana cu montirati i njega i moze da se desi i kofer

ZQx4I_69878026.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

fE6rt_pict0005.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

motorce opet aktuelno,to jest na prodaju,dodat i kofer, dodat je auspluh od bandita 1200,necuje se,upravo promenjeno ulje i filter, pali radi ide,moze i neka zamena za nesto jeftinije,

znaci ima bocne torbe,kofer,dve tank torbe,rezervna zadnja guma, itd itd.. :)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja