bokilic 6101 Napisano Decembar 15, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju moje ljubimce,gsx 1100 f/ ali je preradjen u hozer moto firmi u ch,http://www.holzermoto.ch/ ima 17tice,usd prednju vilu,laser izduv,kocnice sa plivajucim diskovima koci za medalju,nedimi,neprdi,nesmrdi,nelupa nezveci,nezvoni,ide kao da ima djavole u auspluhu,a priznajem da nije ni neki potrosac,pri prosecnoj voznji 160kmh potrosnja mu je oko 6 litra,polozaj sedenja je fantastican a bogami isto tako je i udoban,ima klasican street volan i bogami malo cudno za taj polozaj izuzetno stabilan,gume su mu dobre,spremne za iducu sezonu,lanac i lancanici ok,lanac u agregatu je skoro stavljen nov,uradjen servis karburatora,laser auspluh koji ima barem meni prelep zvuk, 91god,uvezen ocarinjen,nije registrovan,moze zamena za jeftiniji uz doplatu,a cena,,za pocetak 1500e pa de se nadjemo nasli smo se,063697094 ili 0652697094 moze zamena za neki enduro,,a moz i neka klasika,a moze i neki skuter,,razno za razno tante za kukuriku uz doplatu [hehe] [hehe] [hehe] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 15, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Probao ja motor... ide kao mećava a te zveckajuće plivajuće kočnice su čudo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6220 Napisano Decembar 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Može ali samo ako ga o'ma dovezeš u moju garažu, k'o prošli put ;D Ma nemoooj, šalio sam se ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 20, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ajmo lkjudi zimska cena... :) moz zamena za super teneru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo lkjudi zimska cena... :) moz zamena za super teneru sta ce ti taj krs ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan pa ce se dogovorimo komso nekako.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Decembar 21, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Iako ne bih mogao reći da mi se dopada ovakav tip motora, ovo čudo dobro izgleda. Čak mi i cena zvuči primamljivo. Jedino što je za njega registracija... :o :o :o :o A žena 'oće da me utepa i za ovo što plaćam za moje konjče. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7266 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 3080 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, ovo je konjce za uzivanje, za putovanje i za jurnjavu. Samo nije za off, ali i tu bi se snasao. Samo da je koji kubik slabiji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Decembar 21, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan O tEm ti i ja pričam. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7266 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 3080 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu, ocemo da se dzoramo? http://www.mojauto.rs/polovni-auto/431727 To je od mog suraka, odlican je, sjajno izgleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljko_Glogonj 0 Napisano Decembar 28, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze da ide 300km/h uzbrdo, posto bi ja snjim vuko karfiol i futoski kupus! ;D :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7266 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 3080 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu, `ocemo li da trgujemo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mckiza69 0 Napisano Januar 17, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan da ne bese mene,maska i migavci bi jos stajali u nekoj kesi...u nekom cosku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 23, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, koja je sad cena ( korigovana ) ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Aj ti dam Pegasa za tu kanturinu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Zovi me da se dogovorimo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 9, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi sezona pocela,motorce je prva liga,dodate bocne bisage,tanktorba cena korektovana,karbovi sredjeni,ide ko,,,,,ma djavo na dva tocka,preneo sam ga na moje ime,promenio zadnju gumu, preradio malko auspluh pa se bas bas lepo cuje,,, motor ima i nosac kofera koji nisam namontirao ali ovih dana cu montirati i njega i moze da se desi i kofer Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video i cuo uzivo,motor je azdaja,puca od snage Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 10, 2010 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena ispod koje ne ide? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 10, 2010 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam oglasio uljaru pa da vidim koja je tvoja poslednja cena, ako prodam moj, zato pitam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 8, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan motorce opet aktuelno,to jest na prodaju,dodat i kofer, dodat je auspluh od bandita 1200,necuje se,upravo promenjeno ulje i filter, pali radi ide,moze i neka zamena za nesto jeftinije, znaci ima bocne torbe,kofer,dve tank torbe,rezervna zadnja guma, itd itd.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...