djurke 9 Napisano Decembar 13, 2009 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan pozzzz narode bajkerski...e ovako....AUSPUH MI JE OCAJ!!!!!! vozim sprint fvision 125 i posle kilometaraze koje sam namestio a to je nekih 10.000 auspuh mi se raspao. Tako da sam resio da uradim nesto po tom pitanju. 1. da li samo zamenuti limenu oplatu auspuha koja je izgorena sa prohromskim limom 2. da li menjati komore unutrasnjosti auspuha 3. ili nov auspuh i gde naci za 125ccm u napred hvaaaaalaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Decembar 13, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan ma nabudjice mo nesto ima da ima zvuk kao akrapovic :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Decembar 13, 2009 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan ne znas ti muke moje... zvizdi, duva,prdi na sve strane samo tamo gde treba dotle gasovi ni ne stizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5964 Napisano Decembar 14, 2009 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Možeš lepo da zavariš auspuh i da bar spolja bude bez rupa. Otvaranje i sređivanje "unutrašnjosti" je već dosta komplikovanija akcija, jedino je problem naći nekog dobrog varioca koji bi hteo da se petlja oko toga. Pošalji PP Scubi i pitaj ga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 14, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ajd ti to lepo slikaj,ja radim sa tim ausplusima pa da vidimo sta je i kako je,,,, :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Decembar 14, 2009 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan evo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...