srdjan73 26 Napisano Decembar 13, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanjce, gde može da se kupi prva pomoć za motocikle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 13, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da svaka radnja koja drzhi opremu ima prvu pomoc.Ja sam uzeo u IXS-u na kanarevom.Staje lepo ispod zadnjeg sedishta,mada sachekaj da se ove nashe glavonje usaglase koja prva pomoc je po JUS-u pa onda kupuj.Nemoj da bacas pare sad bzvz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Decembar 14, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan a jel vazi ona stara prva pomoc za motore koja se prodavala u metrou ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Decembar 14, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan za sada vazi dok ne izglasaju podzakonski akt o tehnickim uslovima dakle, ne kupujte nista dok se ne kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Decembar 14, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sa sajta MUPa. Po ovome, prsluk nam nije obavezan чл. 30. – У саобраћају на путу, у путничком, теретном возилу и аутобусу се мора налазити одговарајући светлоодбојни прслук (3.000 динара за возача, од 60.000 до 600.000 динара за правно лице, односно 3.000 до 30.000 за одговорно лице у правном лицу, од 10.000 до 50.000 динара за предузетника). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 15, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Da vam sada ne sumiram sve pročitane članke o moranju i ne moranju, o obavezama i ne obavezama...itd...Sledeće je da sačekate jer trenutno ni jedna prva pomoć nije 'celovita' po novom pravilu koje će se, možda nekom uredbom ili podzakonskim aktom, menjati! postoji spisak do detalja šta se sve mora nalaziti u kutiji prve pomoći ali takva kutija trenutno ne postoji na tržištu! Da li je ovo onaj poznati momenat da neko usput zaradi ili je nesklad u kategorizaciji, poima nemam ali znam samo da treba sačekati da stvari 'sednu' na svoje mesto. Ne bacajte novac...sačekajte! Nikome glava neće leteti ako u autu već ima kutiju i stare kategorizacije a vezano za motor još definitivno nije naglašeno. Ne zaboravite, pub je dužan da vam napomene po kom zakonu, članu, stavu i taćki vas kažnjava a trenutno ni oni ne znaju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Januar 6, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan nesto sam cuo ,da treba pored prsluka,prve pomoci i trougao[moze da se kupi u luisu,moze da se savije,da bude malih dimenzija],i valjda trebaju i rezervne sijalice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Januar 7, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma da.. i rezervna guma pod misku.. ima u louis-u da se kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShakalJC 1 Napisano Januar 7, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Belgrade-Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan ranac na ledja i nemas briga! tu moze sve da stane,od prve pomoci,telefona,prsluka,.....do kljuceva,seta za krpljenje gume,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zen 3 Napisano Januar 7, 2010 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ranac na ledjima dok vozish??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
copkerovic 0 Napisano Januar 12, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da treba i dizalica, da sa njom izmlatis pandura kada pocne da te rka. Ko sto oneko rece cekamo da se usaglase pa cemo u shoping Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Februar 6, 2010 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da treba i dizalica, da sa njom izmlatis pandura kada pocne da te rka. Ko sto oneko rece cekamo da se usaglase pa cemo u shoping ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da treba i dizalica, da sa njom izmlatis pandura kada pocne da te rka. Ko sto oneko rece cekamo da se usaglase pa cemo u shoping Ja sam vec zamolio ortaka da dok vozim, ide iza mene u kamionu sa celim rezervnim motorom i svim dodacima. Valjda cu tako biti po propisima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Februar 6, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno i pelene za odrasle u slučaju da vas pritera a u blizini nema javnog WC-a jer je defekacija na javnom mestu zabranjena te ako nemate pelene u pokušaju ste kršenja zakona. Preventiva pre svega. Ja nemam ništa protiv zaštite, uočljivosti, pomoći... razumem i prsluk u slučaju da na jakni nema reflektivnih zakrpa ili umetaka ali ako sve to imaš da te neko tera da nosiš onaj đubretarski prsluk stvarno ne mogu da shvatim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Februar 6, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan najsmesni su mi oni koji se naprasno jave da tre ba ovo ili ono u principu netreba nista samo benzin u rezervoar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan NIKAD prsluk ne nosim po gradu!!! UVEK ga nosim kada se vracam npr. iz NS-a NOCU. Kad idem danju i tu oko BG-a ne nosim ga. Iskreno ljudi mi blinkaju na 100-200m, zasviraju (pozdravljaju) sto me vide. I primetio sam da naglo koce...valjda sto misle da ide panduracija na motoru ;D U svakom slucaju u koferu UVEK imam prvu pomoc, prsluk i sprej za gume...da mi lepse mirisu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Jos da stavimo zutu rotacionu lampu na kacigu da budemo uocljivi i onda smo kompletni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nista od ovoga nam ne bi bilo potrebno da se i vozaci 4 tocka i 2 tocka koliko toliko pridrzavaju nekih pravila, povecaju kulturu i smanje bahatost. Dzabe ti i vitezov oklop ako te neko razlepi iz kontra smera dok bahato pretice ili se ne pridrzavas iole normalnih brzina kretanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Ponesite sve sto imate kuci, leba ne trazi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Videh temu pa setih jednog dede u radnji pre neki dan,trazi od prodavca merac dubine sara na gumama.Ovaj kaze nemamo to ali mozes da izmeris i sublerom ili necim drugim ionako to nije obavezno kao deo opreme.Kaze deda Aha aha,nije obavezno,videces ti kako nije obavezno kada te zaustave, i ode dalje da trazi. Narod pokupova silnu opremu a zakon jos nije sve precizirao,prodavci trljaju ruke,svaki nudi bas onu sto policija navodno trazi,ni kod jednoga od njih ta oprema nije ista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Februar 9, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sprdajte se drugari koliko volite, al kad se loše vidi ja metnem prsluk na sebe...valjda godine..... ili kožda ono dvoje malih kod kuće .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me sta od opreme moramo imati u motoru, mislim ono kao prva pomoc prslook ..... dali neko zna koji komlet stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Ma koji prsluk!!!Bre licicemo na............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan prsluk , mora da se shalite , pa da me digne neko na haubu kad pomisli da sam ker , nepada mi napamet .... koliko ja znam , prva pomoc , josh uvek nije izashla specifikacija , tako da svaku koju kupite bacicete za mesec dva tri kad se smisle shta treba da bude unutra ... p.s. svima koji vole da nose prsluke , lance , prvu pomoc , predlazem da ponesu i rezerni tochak u kompletu nikad se nezna , mozda vam panur i to bude trazio ... svi su zaboravili poentu motora , a to je da se osecash slobodno za promenu u ovoj policijsko-lopovskoj drzavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Februar 16, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moja jakna je tolko šarena da kad bih stavio prsluk manje bih se video! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...