samposebi 1 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Kao ova na slici ne koriscena, mislim da je od prosle godine kao jubilarna Louis godina. Za napolje i unutra. Mislim da je velicina L, meni je bila mala je za XT 600 sa koferom, mada moze da se navuce na XT bez kofera, naravno mala jei za TDM. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 5, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pokloni je meni, nemam a treba mi ko leba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 5, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast na činu ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Kobra se prvi javio, njegova je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 5, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jjjjjjjjjjjjjjjjuuuuuhhhhhhhuuuuuuu.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Sreca, sreca, radost... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ja imam netreba mi ali svaka čast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 5, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan imam i ja ali me uvek oduševi ovakav čin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Komsija,svaka cast... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Decembar 5, 2009 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Znači moje kritike za cicijašenje su urodile plodom, prvo čokolada na ušću sad cirada.....ako nastaviš ovako primićemo te za punopravnog člana našeg kluba DUKELAND EVIL ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 5, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi dobro se dobrim vraca. Ko poklanja, dobice nesto na poklon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 5, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera za ovaj gest 'pro bono' transakcije! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan volim i ja vas, ajd LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...