VELJA YZ 250 89 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko poznaje ovaj motor - okolina Apatina - veoma sam zainteresovan za kupvinu, ali me zanima da nije nesto krivo, budzeno, vareno, ... pa ako ima neko da poznaje konkretno ovaj primerak, ili je bio predhodni vlasnik, ili je bio da ga pogleda, proba, MOLIM za savet http://www.mojauto.rs/polovni-auto/431132 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Nikako... Imao sam cr250 al 1999 i on je laksa verzija. Ovaj stari je dosta tezi, a sudeci po godinama presao je dooosta vise od 100km. njegova masina je nabudzena da traje 30ak radnih sati, a kod tebe na laksojh voznjici 60ak i onda generalna :-X Iskreno nije to motor za tebe. Kupi 10ak godina mladji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 5, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. nemozes da vozis ljutu kroscinu koja je i napravljena za divljanje a da nemenjas delove.......trkacka masina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 5, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je '89-o godiste, vec od '90-e napred ide up-side down vila i malo drugacija kolor sema, inace motor izgleda dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Ide matori u utorak za SU pa ce u povratku da ga proba. Inace ona( CR500 ) u VS ne odgovara na ponudu, tako da smo u principu odustali od tog u VS. A sve u svemu nije nam oglavu kupovina. TS odgovara zahtevima, a do leta cemo valjda napipati nesto valjano, mozda utrci i neka lova pa pazarimo i mladji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 6, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ova nije losa samo da znas za godiste ( i to treba reci coveku), i cenu treba korigovati ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Decembar 6, 2009 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Nikako... Imao sam cr250 al 1999 i on je laksa verzija. Ovaj stari je dosta tezi, a sudeci po godinama presao je dooosta vise od 100km. njegova masina je nabudzena da traje 30ak radnih sati, a kod tebe na laksojh voznjici 60ak i onda generalna :-X Iskreno nije to motor za tebe. Kupi 10ak godina mladji Ja,posle ovog posta ne bih vise imao dilema,jer ga nije napisao neki laik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 6, 2009 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nikako... Imao sam cr250 al 1999 i on je laksa verzija. Ovaj stari je dosta tezi, a sudeci po godinama presao je dooosta vise od 100km. njegova masina je nabudzena da traje 30ak radnih sati, a kod tebe na laksojh voznjici 60ak i onda generalna :-X Iskreno nije to motor za tebe. Kupi 10ak godina mladji Ja,posle ovog posta ne bih vise imao dilema,jer ga nije napisao neki laik Nije LAIK, nego bivsi vlasnik CR koji ga je imao 10 dana dok ga nije preprodao... ;D ;D ;D Salu na stranu Gojko je proturio dosta motora kroz ruke i garazu, tako da njegov POST stoji na mestu..... I meni izgleda KRSASTO i NE bi je uzimao...... Trkacki KROS motor zahteva REDOVNA i VELIKA ulaganja, i ubrzo bi to prevazislo oVu cenu, za koju vec mislim da je POVISOKA.... (realno po meni 600-700e bi trebalo) Kros ili Enduro motor sa pocepanim gumama na prednjim viljuskama mi NE izgleda na motor koji je pazen...... A CENAjos jednom, primer...... Ja sam kod Pere Bogicevica 2005 kupio KX 125 2001 za 1800e ja mislim.... Vozio ga godinu dana i otisao u kombinaciju za 1500e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...