wice 84 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan brate slika je strasna,...moras uraditi poster za radionicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Konacno doslo do ELEKTRONIKE i el. instalacija..... U tome uzivam, a i poznat mi je teren.... ;D Danas imam nekih PRIJATNIH obaveza,... Pa ovih dana detaljnije pisem!!!. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 14, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan extra ti je instrument tabla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan extra ti je instrument tabla! Hvala kolega.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li probao koliko je čitak taj displej po suncu? Mislio sam i ja uzet nešto ovakvo, al puno para a nijedan nije baš onakav kakav mi treba. Pa sam odlučio da probam da prepravim svoj, ko preživi pričaće ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li probao koliko je čitak taj displej po suncu? Mislio sam i ja uzet nešto ovakvo, al puno para a nijedan nije baš onakav kakav mi treba. Pa sam odlučio da probam da prepravim svoj, ko preživi pričaće ;D Imao sam digitalni na HUSQVARNI, i nije bilo problema na suncu..... Ne bi trebalo ni sa ovim koliko sam video..... Ovaj je kupljen na POPUSTU u LOUISU, a drug koji je doneo me ceka za pare dok NE prodam moje fabricke satove.... ;D TAKO DA NISAM MOGAO DA ODOLIM!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3354 Napisano Februar 15, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5493 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan To se stvara vremenom od svakog ulja s tim sto manje kvalitetna prije "zamede" Zamenjeno je i sipano pre 5000km MOTUL BRF 600 ulje, predpostavljam da je to ostalo u sistemu od pre... Jednostavno mi se cini da ta sluz-mulj (KOCIONA MAST ;D) ne moze da izadje kroz sisicu.... ??? Razmisljam o stitiniku-resetki hladnjaka (tkz. GRILL), da je napravim.... Evo prve ideje iz ruke!!!!! Imas ovde na Titja-inom konjicu ...gril... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Gde OVDE ima taj GRILL od TITJE? Pokusao sam da nadjem na forumu, ali nesto mi nije poslo za rukom!!!! WICE je danas napravio nosac za sat, i preradio i doradio nosace za masku, posto sa onim gumenim NE moze...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3354 Napisano Februar 15, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5493 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan evo OVDE ;D zakazalo paste http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=11357.1180 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan super izgleda. mnogo lepse neg originalni. a kolika je razlika u ceni KOSO? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan super izgleda. mnogo lepse neg originalni. a kolika je razlika u ceni KOSO? Cene trenutne u LOUIS-u KOSO RX1 219.95e ACEWELL 199.95e na popustu je 129.95e Osim ocigledne razlike u ceni i nacinu prikazivanja obrtaja, razlika je sto ACEWELL ne meri TEMPERATURU! Ima i model koji meri, ali to je NOVIJI model koji ce verovatno da zameni u LOUIS ovaj kad ga rasprodaju..... Meni licno je KOSO mozda lepsi, ali i znatno skuplji... A ACEWELL ima odlican KONTRAST, i vazi za NE problematican !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan lepsi je mnogo majku mu... al dobro razlika je velika u ceni. a inace na svu imas samo lampicu. zar ne? ni tamo ne meri temp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Auuu al je legao ko dupe na noshu ;D ;D. Stvarno izgleda odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan a inace na svu imas samo lampicu. zar ne? ni tamo ne meri temp. Ima samo LAMPICU tj. INDIKATOR visoke temperature, koji mi se nikad jos nije upalio! A za temp sam kupio merac sto se stavlja umesto cepa za ulje, i on je na popusta sada (19.95e)! A sad pitanje za vlasnike sv-a, da li treba da se upali taj indikator visoke temperature prilikom davanja kontakta ili NE, tj. da blicne kao REZERVA???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 15, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bobane, da li valja onaj akumulator sa slike? Vidim da je iz polo kataloga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan bobane. meni na bivsem SVu nikad nije ni blicnuo ni nista. ta lampica za temp. koliko kontam. ona se upali tek kad se bas pregreje motor. e onda trebas stati da se oladi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan a inace na svu imas samo lampicu. zar ne? ni tamo ne meri temp. Ima samo LAMPICU tj. INDIKATOR visoke temperature, koji mi se nikad jos nije upalio! A za temp sam kupio merac sto se stavlja umesto cepa za ulje, i on je na popusta sada (19.95e)! A sad pitanje za vlasnike sv-a, da li treba da se upali taj indikator visoke temperature prilikom davanja kontakta ili NE, tj. da blicne kao REZERVA???? Nisam siguran, ali 99% da ne treba, pale se lampica od ulja i rezerva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan poshto vidim da se razumete ... kakvi su ovi satovi za 120e na moto berzi ... pretpostavljam da je neka kina ... dal je neko imao prilike da ih vidi uzivo ... mislim da ih valja linea moto iz zrenjanina ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan dutchman pitaj janjketa. on ima na svojoj budzevini r6ice. po meni izgleda super, ima raznih boja da stavis kakve oces.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan a inace na svu imas samo lampicu. zar ne? ni tamo ne meri temp. Ima samo LAMPICU tj. INDIKATOR visoke temperature, koji mi se nikad jos nije upalio! A za temp sam kupio merac sto se stavlja umesto cepa za ulje, i on je na popusta sada (19.95e)! A sad pitanje za vlasnike sv-a, da li treba da se upali taj indikator visoke temperature prilikom davanja kontakta ili NE, tj. da blicne kao REZERVA???? matori aj posaljim link i louisovog kataloga za taj merac temp. koji se zavrce umesto cepa ulja i pojasni mi malo kako to funkcionise posto on meri temperaturu ulja a ne vode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Februar 16, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar ima na Z-u, 750, Koso-v sat. I dosao sam na ideju da menjam i ja ali sam odustao... Znam samo da smo imali malo problema dok ga nismo podesili, ima gomila zackoljica za podesavanje svega i svacega!! Ali kad smo ga podesili, pffff, milina!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_104ff0cbe707cdbce248b220e4c3eb05f3/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10034300 to je ovaj pokazivac temperature i mislim da je akcija do kraja meseca. zavrnes ga umesto cepa za ulje i meri ti temperaturu ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan poshto vidim da se razumete ... kakvi su ovi satovi za 120e na moto berzi ... pretpostavljam da je neka kina ... dal je neko imao prilike da ih vidi uzivo ... mislim da ih valja linea moto iz zrenjanina ... meni je covek nudio ovakav sat za 20e xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_104ff0cbe707cdbce248b220e4c3eb05f3/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10034300 to je ovaj pokazivac temperature i mislim da je akcija do kraja meseca. zavrnes ga umesto cepa za ulje i meri ti temperaturu ulja ok to ali kakva temperatura ulja treba da bude u odnosu na temp vode...sumnjam da se isto greju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si gavrolini! nije isto temperatura ulja i temperatura vode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...