gojko 210 Napisano Februar 3, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Znam gde ima zadnja viljuska od vfr sa felnom, diskom, klestima, lancanikom ... pa i nekim dodacima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Februar 3, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan druze bobane da ti iskreno kazem, kolko si dao para za tu ruznu masku. mogao si da napravis ovaj deo od pleksija sto ide iznad farova, a farove si mogao da kupis od bil ocega... dosta ima stvari sa ovakvim farovima. na primer na jugu su maglenke ovakve. mogao bi ladno da stavis. a daje neki smek, ta dva okrugla fara, ova maska gore sakrije malo satove... ne znam. ja da ga radim za sebe ja bi tako iso. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan druze bobane da ti iskreno kazem, kolko si dao para za tu ruznu masku. mogao si da napravis ovaj deo od pleksija sto ide iznad farova, a farove si mogao da kupis od bil ocega... dosta ima stvari sa ovakvim farovima. na primer na jugu su maglenke ovakve. mogao bi ladno da stavis. a daje neki smek, ta dva okrugla fara, ova maska gore sakrije malo satove... ne znam. ja da ga radim za sebe ja bi tako iso. pa daj i ti neki svoj projekt da vidimo sta znas a ne samo kritike kao da si majstor nad majstorima ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan jbg covek je hteo farove sa homologacijom za ulicnu upotrebu,a ovi njegovi upravo to imaju,inace te maglenke od juga lepo izgledaju,ali je stvar u tome sto su maglenke i dizajnirane su da drugacije rasipaju svetlo,tako da to nebi sijalo kako treba,a i te dve maglenke su oko 4000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Februar 3, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma kake 4 iljade jesi lud. moze se to uzeti za mngo jeftinije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mozda ti mozes naci jeftinije,ja pricam o novim maglenkama u radnjibas za yugo i floridu,znam jer je kolega skoro platio par 4300 dinara,a o onim obicnim maglenkama koje su samo okrugle i imaju na pijaci necu ni da komentarisem mada i one su 1000 ali kao sto rekoh to su samo maglenke i ne mogu se koristiti za osvetljavanje puta u normalnoj voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Februar 3, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan zasto ne bi moglo? ksenoncina unutra, maglenke te, ima da sija kao dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa i ksenon ti je 60 e? i gde onda da stavi balaste?kada i onako nema mesta i ta sociva nisu projektovana da jedno bude dugo drugo kratko svetlo... u svakom slucaju da ne ofujemo temu i da se ne ubedjujemo. probaj to sto tvrdis,pa ce ti biti jasno zasto maglenke ne mogu da se koriste kao farovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Februar 3, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma moze brate sve se moze kad se oce. moze na primer da stavi u jedan far ono malo socivo. i to mu bude za kratko svetlo. kao na bemweu sto imas. a u drugo da nema toga i to je dugo. moze sve bre. samo kad se oce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan jbg druze,ja jesam majstor ali nisam madjionicar,jedno je to socivo o kome ti pricas ali reflektor iz asijalice ne odgovara,ako ti to mozes da uradis odradi na nekom svom projektu, i da zaista zavrsimo pricu na ovu temu i da vise ne ofujemo u temi coveku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Uvideo sam da su mi nosaci volana ipak malo previsoki, prevario me osecaj.... ??? A i imao sam problem pristupa kontakt bravi, a verovatno bi bio i problem pri polozaju sata.... Pa resih ODMAH da to sredimo!!!!! SAVATIC se odmah prihvatio posla... Prvo busenje na stubnoj busilici i produzenje navojnog dela.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Odmah zatim je radio i strug, skracivanje..... Malo pri zahvatu je deo izgreban, morace da se prepolira ta povrsina... WICE citas li???? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pratim pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I evo ga MONTIRANO!!!! Sad je napokon dobro..... Visina je bas potaman, pre mi je bilo malo vise nego sto treba ali sam se bojao odmah da skratim jer onda popravke nema, osim da podmecem nesto sto i nije neko dobro resenje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 3, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan rboban: Koliko jos mislis da ti je potrebno vremena da sredis motor? Bas me zanima kako ce izgledati na kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Probao i bez problema vracam i stavljam kljuc, videcemo jos kad se montira sat, a u najgorem slucaju mogu i da uklonim poprecno pojacanje volana posto je debelozidni i jak..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan @gojko Znam gde ima ali cemo to nekom drugom prilikom.... Nemam VREMENA!!!! ;D @Titja Moj plan je da bude gotovo do kraja marta, tj. do sezone.... Nadam se da ce tako i biti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ono nije od vfr-a, verovatno od nekog dukca ili tiumpha ali nije ni bitno. lepa je maska, samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan @ShakalJC Dogovoreno!!! Samo da bude pre rostilja!!! Pisem, ROSTILJ +2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Najnovija vest je da su sedista kod Boban i Dekija u zemunu!!!!! Nacrtao sam kako sam zamislio, pogledali i rekli MOZE!!!!! Odabrali boju materijala.... Hvala Bobanu posebno, on zna zasto!!! Rostilj na kraju uvecan za dVe osobe, kao i tim ljudi koji su UCESTVOVALI!!!! IDEMO DALJE!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 50 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Boki, samo uzivaj ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 6, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Boki, samo uzivaj ;) ;) Malo popravke GRESAKA prosleg vlasnika..... Poluga zadnje kocnice..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 6, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Gotov probni primerak slajdera prednje osovine.... Mislim da je predugacak pa ce na skracivanje... Pa da uradim oba, a onda slajderi rama su na redu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 6, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da je predugacak iz estetskih razloga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 6, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Jeva cekam da iz oVe perspektive ugledam NEBO!!!!! Ali malo po malo... Strpljenje je vrlina....... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...