aca-pn 6297 Napisano Januar 23, 2010 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan A ako je bivsi vlasnik bio manijak kao npr. Mikka ( http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=47326.msg716617#msg716617 ) dolazimo do mnogo vece cifre... ;D I mislim da to nije toliko bitno. Ako je motor odrzavan i redovno servisiran, prelazice jos hiljade i hiljade kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Januar 29, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice motora iz Italije i CH, mogu da kazem jednu stvar- iz Italije nikad ne bih kupio nista. To pricam iz licnog iskustva posto sam na relaciji Srbija- Ch zadnjih 9 godina. U CH ljudi dosta voze motore i uopste nije tacno da nemaju vremena za voznju. Razlika je u tome sto je njihov tehnicki pregled toliko strog da na motoru sve mora da bude u tip-top stanju, da bi prosao tehnicki. Drugo, tehnicki pregled moze da obavi samo njihov AMS i niko vise (privatni tehnicki pregled ne postoji). Ima jos jedna stvar vezana za odrzavanje. S obzurom na njihov standard, retki su oni koji budze raznorazne polovne delove (osim mozda nasih i Arapa), ljudi motore odrzavaju uglavnom u ovlascenim servisima i sa originalnim delovima. Mozda sam bio presirok u izlaganju, ali jednostavno, to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Januar 29, 2010 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice motora iz Italije i CH, mogu da kazem jednu stvar- iz Italije nikad ne bih kupio nista. To pricam iz licnog iskustva posto sam na relaciji Srbija- Ch zadnjih 9 godina. U CH ljudi dosta voze motore i uopste nije tacno da nemaju vremena za voznju. Razlika je u tome sto je njihov tehnicki pregled toliko strog da na motoru sve mora da bude u tip-top stanju, da bi prosao tehnicki. Drugo, tehnicki pregled moze da obavi samo njihov AMS i niko vise (privatni tehnicki pregled ne postoji). Ima jos jedna stvar vezana za odrzavanje. S obzurom na njihov standard, retki su oni koji budze raznorazne polovne delove (osim mozda nasih i Arapa), ljudi motore odrzavaju uglavnom u ovlascenim servisima i sa originalnim delovima. Mozda sam bio presirok u izlaganju, ali jednostavno, to je to. Proverena informacija. Uvoz iz CH-a je mnogo sigurniji od uvoz iz Italije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Januar 29, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan A ako je bivsi vlasnik bio manijak kao npr. Mikka ( http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=47326.msg716617#msg716617 ) dolazimo do mnogo vece cifre... ;D I mislim da to nije toliko bitno. Ako je motor odrzavan i redovno servisiran, prelazice jos hiljade i hiljade kilometara. E, tu je covek 100% u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Januar 30, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Da,ali u Svici ces tesko da nadjes dobrog Transalpa '97 ispod 2000e.Ne moze da bude i jeftino i dobro,zato je i 80% motora iz uvoza iz Italije Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dorel.t3 10 Napisano Januar 30, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: margita Motocikl: BMW 1200gs ADV , Kawa ZX10, qingqi 200 Prijavi odgovor kao problematičan imao sam i imam motor iz italije i nikakvih problema nema, gledaj sta kupujes pa nek te sreca prati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Februar 2, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju Trandzu uzeo u Parizu i mislim da francuzi dobro odrzavaju motore....bar po onome sto sam ja dobio na svom motoru. Koliko poverenja mi je ulio motor kad cim sam ga kupio bez tehnickog seo i odvezao se na njemu do Beograda(1900km). Da ne pricam da nije trosio nista sem goriva i to gorivo ko da nije trosio hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Februar 3, 2010 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Hajde malo da osvezim temu. I dalje sam zainteresovan za kupovinu Honde Transalp! ili ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hajde malo da osvezim temu. I dalje sam zainteresovan za kupovinu Honde Transalp! Bice uskoro jedna 650 na prodaju sa zanimljivom cenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Februar 3, 2010 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Hajde malo da osvezim temu. I dalje sam zainteresovan za kupovinu Honde Transalp! Bice uskoro jedna 650 na prodaju sa zanimljivom cenom Ok, posalj na i PM, "zaniljivu" cenu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde malo da osvezim temu. I dalje sam zainteresovan za kupovinu Honde Transalp! Bice uskoro jedna 650 na prodaju sa zanimljivom cenom Daj jos neku informaciju, ima jos zainteresovanih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Februar 3, 2010 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Hajde malo da osvezim temu. I dalje sam zainteresovan za kupovinu Honde Transalp! Bice uskoro jedna 650 na prodaju sa zanimljivom cenom Daj jos neku informaciju, ima jos zainteresovanih! Vec imas jednu, sta ce ti dve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde malo da osvezim temu. I dalje sam zainteresovan za kupovinu Honde Transalp! Bice uskoro jedna 650 na prodaju sa zanimljivom cenom Daj jos neku informaciju, ima jos zainteresovanih! Vec imas jednu, sta ce ti dve? Nije za mene, moj drugar resio da postane bajker! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Februar 3, 2010 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Moze da postane bajker i sa Tomos--om! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cena ce biti oko 3000 Kaparisao sam 2 motora ali nemam para za oba tako da ce jedan otici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Februar 3, 2010 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Cena ce biti oko 3000 Kaparisao sam 2 motora ali nemam para za oba tako da ce jedan otici. Posalji PM sa fotografijama, pa da se dogovorimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Februar 3, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde druze postavi slike u ovom topiku posto ocigledno ima dosta zainteresovanih Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ajde druze postavi slike u ovom topiku posto ocigledno ima dosta zainteresovanih Pozdrav Posto sam motor kupio preko interneta sacekacu prvo da stignem pa da vidim sta sam kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde druze postavi slike u ovom topiku posto ocigledno ima dosta zainteresovanih Pozdrav Posto sam motor kupio preko interneta sacekacu prvo da stignem pa da vidim sta sam kupio Kako si kupio motor preko interneta? Kako si ga platio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ajde druze postavi slike u ovom topiku posto ocigledno ima dosta zainteresovanih Pozdrav Posto sam motor kupio preko interneta sacekacu prvo da stignem pa da vidim sta sam kupio Kako si kupio motor preko interneta? Kako si ga platio? Vlasnik firme u kojoj radim je italijan pa mi odradi placanje iz italije, mada moze i preko neke nase banke ako kupujes u salonu pa ti posalje profakturu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan ako je neko zainteresovan mogu da odradim transalpa iz ch 1997 godiste presao oko 37000 km,sve u odlicnom stanju , imam i slike.cena bi bila oko 2800 eura.problem je tome sto ja nemam dovoljno para i trebala bi da se da kapara.ja vec idem za ch i zadovoljavam se zaradom od 200 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde druze postavi slike u ovom topiku posto ocigledno ima dosta zainteresovanih Pozdrav Posto sam motor kupio preko interneta sacekacu prvo da stignem pa da vidim sta sam kupio Kako si kupio motor preko interneta? Kako si ga platio? Vlasnik firme u kojoj radim je italijan pa mi odradi placanje iz italije, mada moze i preko neke nase banke ako kupujes u salonu pa ti posalje profakturu. OK. Tako sam i mislio, ako se kupuje od salona. Pretpostavljam, ako se kupuje od fizičkog lica, da si vezan na poverenje, pa mu prebaciš novac preko banke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo da malo ozivim temu. Danas kupljen motor Transalp 1999 godiste i placen 2400e Slike uskoro Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo da malo ozivim temu. Danas kupljen motor Transalp 1999 godiste i placen 2400e Slike uskoro Pozdrav Djaba, u Hrvatskoj su cijene otisle u klinac, ali kod vas je jos gore/bolje (zavisi s koje si strane u trgovini)! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...