lalajko 2020 Napisano Januar 21, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nekome sa endurom taj put je lep koliko i tebi sa 929RR put kroz Strmosten. Zato i jeste tesko napraviti bilo kakvu univerzalnu listu puteva, koja bi zadovoljila sve. Treba napraviti listu za R-ove, pa listu za endurase i tako dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshatomic 2 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: kg Motocikl: suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan GRUZA-KRALJEVO-USCE-RASKA!!!NAJBOLJI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshatomic 2 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: kg Motocikl: suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Orden 0 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki KLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nekome sa endurom taj put je lep koliko i tebi sa 929RR put kroz Strmosten. Zato i jeste tesko napraviti bilo kakvu univerzalnu listu puteva, koja bi zadovoljila sve. Treba napraviti listu za R-ove, pa listu za endurase i tako dalje. haha, pa dobro, tu si u pravu, putevi u svakom slucaju trebaju da se klasiraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Prava tema pratim i cekam konkretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan po meni je svaki put dobar , samo zavisnosti sta vozis :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Januar 24, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan po meni je svaki put dobar , samo zavisnosti sta vozis :) Sa tvojim motorom teško može koji put da ne valja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja kada sam vozio i FZ6 s2 meni je svaki put odgovarao slika je slikana kada sam se popeo na tornik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Januar 25, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ali moraš priznati da je daleko bolja vožnja sa trenutnim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Koji su po vama najboljih 5 (ili više) puteva za vožnju motorom u našoj zemlji? Recimo da je kriterijum kvalitet asfalta, krivine, priroda kroz koju se prolazi, manja saobraćajna gužva... Ako možete, okačite i koju sliku, mapu puta, link na neki putopis... Možda sam pogrešio podforum, pa bih molio da prebacite temu ako negde više odgovara, a nadam se da će jednog dana iz ove teme izroditi i neka zajednička vožnja. po ovome do sada koji su to 5 naj puteva u srbiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Januar 26, 2010 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koji su po vama najboljih 5 (ili više) puteva za vožnju motorom u našoj zemlji? Recimo da je kriterijum kvalitet asfalta, krivine, priroda kroz koju se prolazi, manja saobraćajna gužva... Ako možete, okačite i koju sliku, mapu puta, link na neki putopis... Možda sam pogrešio podforum, pa bih molio da prebacite temu ako negde više odgovara, a nadam se da će jednog dana iz ove teme izroditi i neka zajednička vožnja. po ovome do sada koji su to 5 naj puteva u srbiji? Hoce li to glasanje uskoro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Temu sam zamislio bez glasanja, mada ako ljudi insistiraju i takva tema se može otvoriti. Mislim da ako želimo da to glasanje bude realno, svako mora da provoza desetak ponuđenih puteva pa da se nekako odluči za top 5. A pitanje je koliko je takvih ljudi. Od mene očekujte negde tokom februara-marta (pred zaletanje sezone) da ću u prvom postu u temi postaviti konačan spisak svih predloga, ucrtanih u mapu Sribije i sa po kojom fotografijom ukoliko je ima. Svrha teme je da ukoliko je nekom baš do vožnje (bez mnogo pauza, obilaženja raznih znamenitosti, klopanja u nekoliko kafana) da može lakše da organizuje sebi turu. To je za one dane kada vam se jednostavno ne ustaje sa motora i kada biste vozili od jutra do mraka. E pa moja ideja je da jedni drugima pomognemo da takve dane provedemo na što boljem asfaltu, sa što više krivina, bez gužvi u saobraćaju, okruženi prirodom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan za glasanje bi sacekao da vidimo kakvi ce putevi biti posle snega i kisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan za glasanje bi sacekao da vidimo kakvi ce putevi biti posle snega i kisa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ipak se obistinila moja prica ,danas sam isao u cacak kod marinkovica po motocikl koji je bio na servisu i mogu vam reci ljig rudnik koji je na drugom mestu i koji ja mnogo volim,je katastrofa,pa ljudi bozi rupa do rupe,valjda od soli i vode,ma uopste katastrofa,jos sam isao kombijem,ako ne poprave odustajem od voznje ove godine,eto utisak o glasanju pre proleca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Samo od soli! A ja mislim da ga je solio Lalajko. 100%. Nije im'o ko drugi. Tako ja mislim. Cak mislim da je obavljao malu potrebu gde je nedostajalo soli, ili vode. Ja bar tako mislim. Eto to je moje misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Sabac--> Valjevo --> Bajina Basta --> Kaludjerske Bare (Tara) --> Zlatibor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Februar 23, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan A Knjazevac-Nis??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Februar 23, 2010 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A Knjazevac-Nis??? Bio sam pre 2-3 godine. Tada je asfalt bio u katastrofalnom stanju, inace da je u boljem bio bi odlican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17531 Napisano Februar 23, 2010 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan A Knjazevac-Nis??? Bio sam pre 2-3 godine. Tada je asfalt bio u katastrofalnom stanju, inace da je u boljem bio bi odlican. Vozio 2 puta prosle sezone: asfalt je u veoma dobrom stanju. Sam put prelep za voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Februar 23, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Na Reliju je to bila najbolja deonica! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Nesumljivo kanjonom Ibra Kraljevo-Ušće-Raška, geometrija krivina mi se sviđa, a ni podloga nije loša, a nekad u bliskoj prošlosti bio je užas. Zadnji put sam ovom dionicom vozio u septembru kada se išlo u Crnu Reku. Pozdrav sa snijegom pokrivene Romanije -Sokolac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Februar 27, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Kraljevo-Raska Sabac - Valjevo Plus jedan. I Beograd - Topola - Kragujevac. Nikad radara. A ni guzve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kraljevo-Raska Sabac - Valjevo Plus jedan. I Beograd - Topola - Kragujevac. Nikad radara. A ni guzve. Zavisi kojim danom u nedelji. Ako je petak onda je bas velika guzva prema KG, a ako je nedelja onda suprotno, tj. guzva prema BG. Procitah sve i niko nije spomenuo Beograd-Mladenovac preko Avale. Kad ne znam gde cu onda odem do Avale i nazad, jedan od mojih omiljenih puteva. Kraljevo-Raska takodje odlican, putujem svake druge nedelje (za sad kolima dok ne dodje lepo vreme) i svaki put se odusevim. Pregledno je i moze da se koristi bukvalno cela sirina puta. Policija obicno bude na ulasku ili izlasku iz bogutovacke banje i u Rasci. Zlatibor-Kokin Brod, strugao sam koferima kada sam isao na more ;D Kragujevac-Kraljevo preko Balosave. Skoro su sredili i deonicu na ulasku u Kraljevo tako da je asfalt odlican a policiju nikad nisam video a prolazim takodje cesto. Seticu se jos nekih pa cu napisati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvija 0 Napisano April 4, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji je po vama najlepsi put u Srbiji? To,naravno, podrazumeva i konfiguraciju puta zarad uzivanja u voznji kao i lepotu predela koji se mogu videti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...