Dr.Bane 208 Napisano April 4, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan evegi ovde sve piše http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=45232.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 5, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Tresibaba, Kopaonik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 5, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Procitah sve i niko nije spomenuo Beograd-Mladenovac preko Avale. Kad ne znam gde cu onda odem do Avale i nazad, jedan od mojih omiljenih puteva. Uff..kad se setim kad smo isli na Jagnjijadu tuda..po kisi je bilo odlicno,mogu da zamislim po suvom i suncanom vremenu,dobar put cak i za skutere..cim nadjem vremena i drustvo neko,eto me da opeglamo tamo i nazad malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 5, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan A Pozarevac- Beograd? ;D ;D ;D Odlican je put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Aj' sad, eto vreme je ... pa nije bas nesto, al' eto nagovestaja da ide na suvlje! Tek, kalendarski, dobili smo prolece! Pa "prozivka" za (cini mi se) najblizeg : alex r6 Prolazio li si skoro od Ljiga do Rudnika (tu deonicu i ja (bas narocito) volim), jel' nesto 'opravljano, moze li "R" po tome itd.? (Sto se mene tice, nemoj da zuris sa odgovorom (ha, al' sam sebicnjak!!! ;D ), u sledecih mesec dana moje motorce mora da miruje (ja sam krivac!), al' baci neku informaciju!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan losije je nego prosle godine,prema rudniku je asvalt losiji nego kad se vracas sa rudnika prema ljigu,tom deonicom jos uvek moze na koleno.Ustvari ok je ali malo samo da se prasina ispere,poljoprivredni radovi su pa traktori nanose zemlju koja se razvlaci,mozemo da idemo prvi topli dan da malo vezbamo,ali samo sa dozom opreza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! (S tim sto ja nisam u mogucnosti da nesto dogovaram za te prve lepe dane - cekam neki antifriz da mi stigne, pa kad bude, a do tada (na zalost) nista od voznje.) OPREZNO UVEK : Vidjao sam da se odroni kamen, a u nepreglednoj krivini to moze da bude bas opasno! (Uostalom, nije ovo neko novo otkrice, ima toga po svim putevima takve konfiguracije, ipak nije lose da se toga potsetimo na pocetku sezone.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Maj 6, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan bogami bilo se za 1may,ljig-rudnik,lepo se vezbalo,prvi lep naredni dan mozemo da idemo zajedno ili se cekamo tamo,jeste da asvalt nije kao prosle godine ali jos uvek moze lepo i opusteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andro LUD :-))) 0 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Borova glava-Kokin Brod,najjaca destinacija...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...