Smajser 18 Napisano Februar 3, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog interesantnog motoriste, koji voli da Stromu vozi po najvecim vuk..ebinama (i to sam 'ko nas drugar Koma ) http://perljam.net/motorcycle/alaska-2006/ Kaze da nije ljosnuo ni jednom..... :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Februar 3, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cudo jedno, oni koji voze sami nikad ne padaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 4, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 7000mi za 13dana :shock: ...i onda je mrmot zavio cokoladicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loki 5 Napisano Februar 6, 2007 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan 7000mi za 13dana :shock: ...i onda je mrmot zavio cokoladicu... Pa nije nemoguce.... Gixer je za 10 dana napravio 9500 tkm kad je išao u Iran.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 6, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahha Koma jel owako zamishljash medeni mesec ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Februar 7, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan najvaznije od svega je nazad ona ADV naljepnica ilivi advrider.com hehehehe ludak extra je ovo ima vakih ljudji, ne padaju jer se kontrolisu , a mi bi divljali dje bi sitgli po gasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Februar 7, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E, al' svi su isti... moj DL650, moj DL650 i ja, DL650 ispred putokaza, DL650 na mostu, autoportret DL650 (!), ja i DL650, DL650 i glecer, DL650 u kanjonu, DL650 sam na putu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 7, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan E' date=' al' svi su isti... moj DL650, moj DL650 i ja, DL650 ispred putokaza, DL650 na mostu, autoportret DL650 (!), ja i DL650, DL650 i glecer, DL650 u kanjonu, DL650 sam na putu...[/quote'] To je zato sto ti ne znas sta je PRAVA ljubav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 7, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pa DA! :heart: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Februar 7, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan E' date=' al' svi su isti... moj DL650, moj DL650 i ja, DL650 ispred putokaza, DL650 na mostu, autoportret DL650 (!), ja i DL650, DL650 i glecer, DL650 u kanjonu, DL650 sam na putu...[/quote'] Bi volio imati DL-a? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Februar 8, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam imao DL a pa mjenjao sa komsijom djetetu za biciklu! Sta ces volim da se i dijete vozi! Sad mi komsija trazi jos 100 eura il da mu vrati bajs! ziv nisam sta da radim? Ne vraca mi se bicikl je super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Februar 9, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E' date=' al' svi su isti... moj DL650, moj DL650 i ja, DL650 ispred putokaza, DL650 na mostu, autoportret DL650 (!), ja i DL650, DL650 i glecer, DL650 u kanjonu, DL650 sam na putu...[/quote'] Bi volio imati DL-a? :wink: Opste poznata cinjenica je da vec imam najbolji motor na svetu! Motor koji nije najbolji zato sto je moj, vec je moj zato sto je najbolji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...