Jump to content

Moto Zajednica

Kadjenica

Recommended Posts

• Drug član, 1366 postova
  • Motocikl: Orion craus 49

Ja mogu tako neshto da odradim i radio sam mnogo puta. ;) . Ali to je strashno golem posao. Ako ima voljnih da pishu textove i pripreme slike, mozhda i mozhemo neshto da napravimo.

Shto se tiche iznajmljivanja bajkova, to vec postoji. Mada im i sajt vuche na promociju Srbije tako da bi josh jedan bio suvishan.

http://adventureride.rs

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F

Ja mogu tako neshto da odradim i radio sam mnogo puta. ;) . Ali to je strashno golem posao. Ako ima voljnih da pishu textove i pripreme slike, mozhda i mozhemo neshto da napravimo.

Shto se tiche iznajmljivanja bajkova, to vec postoji. Mada im i sajt vuche na promociju Srbije tako da bi josh jedan bio suvishan.

http://adventureride.rs

Suvisan??? Ja nemislim tako.Krace ture jeftinije pa ces videti kako ce ici.Samo se treba organizovati ;)

Pogledaj njihove cene i njihove uslove pa to je bas previse np: 1200 E za motor+ kaucija 1500 E+suvozac 590 E +gorivo,putarine,ručak.

I nedaj boze da ostetis motor  ;D ili sa svojim motorom 650 E pa ovi nisu realni ni malo.

Ja sam to zamislio ovako pazi sad  ;D

Recimo promovises evo ovu kadjenicu.

Ko hoce da ode do nje sa svojim motorom vodice ih vodic i uzima za to recimo 10 evra po motoru stim sto ce ti naci eventualno prenociste,klopa domaca i eventualno neku zabavu im spremiti.Recimo deca igraju Folklor,stari zanati,kako se pece recimo hleb na starinski nacin i sta ja znam ima dosta stvari sto bi se moglo pokazti.

Kadjenica je centar posete ali da bi neko dosao mora imati i nesto dodatno kako bi mu bilo zanimljivo.

Ja bih prvi se prijavio da obidjem neko takvo mesto i da se lepo provedem a jos ako moze nesto novo da se nauci ihaaa pa kud ces lepse.

• Zainteresovan, 696 postova
  • Motocikl: Strom 650 2009

Sve je to ok, ali ja na primer nikad ne bih platio nekome da mi pokaze kako doci do nekog mesta, gde bi tu onda bila car avanturistickog duha!? Ali ako daje klopu, e to je onda drugo. A sto se tice gore navedenih cena, pa za te pare cu da kupim motor i da se voziiiiiiim.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja