Jump to content

Moto Zajednica

Jel jos neko video ovo?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 455 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250

Molim?  ???

Daj, stavi iz kog razloga je pokupljen ako znaš, i po čijem rešenju - saobraćajca ili komunalca?

Nisu valjda počeli da lešinare i sa motorima ?! :-[ :-[ :-[

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1856 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

To je bilo na cosku u Carice Milice, dijagonalno preko puta Tanjiga. Nisam pitao zasto ga nose, koliko sam video nije bio tu parkiran dugo, tipa cirada, lanac za banderu i to. Bio je na onom uskom trotoaru, na uglu Toplicinog venca i CM pa predpostavljam da je iznervirao dezurnog saobracajca.  ???

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: bio FJR

Ja kod YBC redovno parkiram na trotoaru gde stoji znak zabrane i bar jednom nedeljno dolazi pauk sa saobracajcem i nose kola ali mene nisu nikad dirali. E sad, taj trotoar je dovoljno sirok da motor parkiran uz zgradu ne smeta pesacima a dovoljno uzak da parkirani auto smeta. Dal' se ovde skuteras zamerio nekom ili je potpuno zakrcio prolaz ili mu je trebao šlep...

• Drug Član, 38 postova
  • Motocikl: Kawa ER-6n

nedostatak keša izgleda. ja sam šokiran... još malo pa će početi i kazne za prebrzu vožnju da nam pišu!! kuda ide ovaj svet...

PROPAS'!!!  :D

• Svrati ponekad, 265 postova
  • Motocikl: VN 750 custom

hahaha kod nas se nesto razmileli neki likovi sa jaknama parking servis! ima ih bar 10 u krugu od 500m od centra.... nikad ih pre nisam video

Izlazim iz banke (a parkirao sam naravno na trotoar sirine bar 4m ispred, ima mesta i auto da prodje, a i zato sam posao mopedom da ne bi auto parkirao na kilometar od banke za 2 minuta zadrzavanja, jer nisam od onih sto stanu na sred puta, ukljuce sva 4....), kad pored motora 2 lika u cudnim jakanama(parking servis) zevaju i nesto se raspravljaju, ja pridjem i pitam da nece da ga nose mozda, onako kao salu, a stariji gospodin ce, ma ne nego me ovaj mali ubedjuje da je kinez a ja mu ne verujem, mnogo je lep i ne lici mi na kineza.... popricao sam sa njima 10-ak min jos, a zurili su!

Posle 10 min stanem ispred prodavnice i skupe se 3 lika sa istim jaknama, ali dok sam popricao sa prodavcem otisli su.

da sam dosao autom i stao na kratko ispred, mozda bi bilo svasta, dal i tu ima neka akcija ali danas su svi oni nesto radili, pricali sa vozacima, zvali pauk, kacili automobile....

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Kad bi odneli motor vezan lancem za banderu, cak i da smeta pesacima, pocinili bi krivicno delo ostecenja tudje imovine, lanca... Kod mene u kraju na okretnici trolejbusa 28 i 40, pre nekog vremena je pukla vodovodna cev tacno ispod bandere koja drzi zice od trole, ova pocela da tone i komunalci brze bolje zatvorise vodu, tako sam i ja saznao za dogadjaj jer nismo imali vode 48h... Svega toga ne bi bilo da komsija genijalac nije za tu istu banderu zakljucao katancem i lancem prikolicu za auto i zapalio van grada...Ni policija, ni parking servis nisu smeli da seku lanac, i da odnesu/pomere prikolicu, jer istom nije pocinjeno krivicno delo... ;D

Posle dva dana, su nekako nahvatali vlasnika telefonom, i on je dao amin da cvikaju lanac...

U slucaju nepropisno parkiranog motora, samo bi mogli da mu ostave kaznu za nepropisno parkiranje, i nista vise.

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

Snimljeno proletos u Carice Milice!!  >:( ??? :o

GLE, GLE  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o, ZANIMLJIVO..... ŠTA JE PA SAD TO  ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???..... cccccccc

Ovi maniri nisu iz EU, verovatno potiću iz Kurdistana ili tamo negde  :-\  :-\

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja