LeonWalker 0 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Naime moj drugar ima Sr koji nece da upali...Bio je kod majstora i 4 svecice su mu promenili,akumulator mu je pun,osiguraci su novi... Kad je majstor otvorio odvrnuo je sraf na remerici(valjda se to tako zove,ono sto vrti kajs ) i onda zavergla i stane... Prvo je bilo kao da je radilica pokvarena,pa su promenili radilicu,lezaj i klip... Sad opet nece da upali.. Sve smo pokusavali ali ne daje znake zivota... Sta moze da bude i koliko moze da kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Obicno se prvo proveri da li baca iskru (struja) i da li je svecica vlazna (da li dobija gorivo)...U svakom slucaju, sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeonWalker 0 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Pa proverio je to i majstor... Provericu i ja... Javljam sta smo uradili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kvar je u majstoru, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Platine zezaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se kada je otvarao masinu da je zamenio i semeringe radilice !!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo korisna informacija bi bilo da li ga je drugar takvog kupio ili mu se povario , samo je stao ili je nesto zezalo je li nesto zujalo zvecalo trokirao ......?? Drugo bitno za skutere da li uoste vergla odnsno ako nece na alnaser jeste li probali na kurblu (ako ima ???) ja sam imao slucaj da magnet nije bio dobro stegnut pa je otkinuo kajlu , ima goriva ima varnicu kompresiju samo nece da pali okacio strobo i odmah video sta je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeonWalker 0 Napisano Novembar 21, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo korisna informacija bi bilo da li ga je drugar takvog kupio ili mu se povario , samo je stao ili je nesto zezalo je li nesto zujalo zvecalo trokirao ......?? Drugo bitno za skutere da li uoste vergla odnsno ako nece na alnaser jeste li probali na kurblu (ako ima ???) ja sam imao slucaj da magnet nije bio dobro stegnut pa je otkinuo kajlu , ima goriva ima varnicu kompresiju samo nece da pali okacio strobo i odmah video sta je. Motor je prebacen na karburator i onda se posle 2 nedelje pokvario zato sto moj drug nije sipao ulje u benzin da bi bolje podmazivalo.... Kurblu nema zato sto je bio di... Ne vergla dok se ne odvrne sraf na remerici pa onda hoce,mada je to samo kod majstora hteo da zavergla... Kaze mi ortak da mu je trokirao ponekad al to je bilo navodno do karburatora... @Mr.Racer Sve je zamenio al opet nece da upali... Da li mi se isplati da kupim taj motor ako mi se isplati popravka... Motor bi mi on prodao za 900 evra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeonWalker 0 Napisano Novembar 21, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=46368&trazi=1&ur=1&model=59&tip=Sr&m=Aprilia-SR Evo to je ta aprilia... Samo je sada sve zamenjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 22, 2009 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje sacekaj da popravi. Ako te neko pretekne pa ga kupi dok se ti razmisljas, odlicno si prosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Novembar 22, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kako to obicno biva,igrao se neko ko ima mnogo volje (i para za bacanje) a znanje je ostalo kod kuce na klaviru. SR Di-tec u svojoj "originalnoj" verziji ima uz ubrizgavanje goriva i elektricnu pumpu za ulje (dvotaktol).Prebacivanjem na klasicnu karburator varijantu (samo ne znam zasto ???) ta pumpa vise nema svoju funkciju,pa je potrebno praviti mesavinu. 'Ajde da poverujemo da je zaribao zbog toga. Da skratim pricu,nikad taj skuter nece biti onakav kakav bi trebalo da bude.Moze sve da se napravi,ali pusti ti nekom drugom da se sa time zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...