Sablast 0 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB600F Prijavi odgovor kao problematičan Molim ako neko moze da mi kaze gde kod nas ima da se kupi Kawa Ninja 250 i koja je cena i bilo koju slicnu informaciju. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan nove kod Mimoto - Stankovic Beograd , Cule -Novi Sad , Petosevic - Beograd i Marinkovic -Cacak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Molim ako neko moze da mi kaze gde kod nas ima da se kupi Kawa Ninja 250 i koja je cena i bilo koju slicnu informaciju. Hvala. imas jedan u bgd-u 2009 god kosta 2900e sad ne znam dal je prodat oglas je od 22. oktobra ako oces poslacu ti link na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Novembar 21, 2009 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ima i jedan u Obrenovcu za 2500, skoro uvezen... Pa ako te zanima!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Novembar 21, 2009 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Novembar 21, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Slika... koje je to godiste? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5067 Napisano Novembar 21, 2009 Drug član, 1895 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 4200 kosta nov pa sad ti vidi, ja sam letos video jednog sa cetvorocifrenom kilometrazom za 3 i kusur 2009 godiste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 415 Napisano Novembar 21, 2009 Drug član, 1467 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=46392&trazi=1&ur=1&model=60&tip=ninja%20250&m=Kawasaki-Ninja-250R Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Novembar 21, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan uzmi zzr 250, mnogo jeftiniji, veci, vise konja, mnooogo brziiiii Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 415 Napisano Novembar 21, 2009 Drug član, 1467 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan uzmi zzr 250, mnogo jeftiniji, veci, vise konja, mnooogo brziiiii i mnooooogo stariji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Novembar 22, 2009 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Slika... koje je to godiste? 2007, presao 1600 milja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...