djura 28 Napisano Januar 31, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki je pripremio poslednju ogranicenu seriju ovog motocikla pod nazivom GSX1300 RZ Hayabusa. Od dosadasnjih modela razlikovace se po posebnoj boji plastike i rama kao i natpisima na njoj. Za svaku zemlju bice odredjena kvota. Verujem da ce napa pripasti kvota od nula primeraka. Haya se proizvodi od '99.godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 335 Napisano Januar 31, 2007 jedan od DDMZ, 811 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi govori da se sprema verzija od (bar) 1400ccm :roll: tek da se prestigne ZZR1400. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 31, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Izgledaaaaaaaaa eeeeeeeeeeeeeeeeeeekstraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 31, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan :shock: Gadna je ko upeglana baba pola sata posle operacije... Napomena:bila je gadna i pre operacije!!! :vom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1861 Napisano Januar 31, 2007 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan I meni se cini da Suzuki sprema naslednika za 2008. godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2681 Napisano Januar 31, 2007 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan [quoteMocno izgleda ! Alii kawa 1400 rulzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Januar 31, 2007 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Hayabusu i stvarno sam zadovoljan sa tim motorom,ali je stvarno bilo vrijeme da je zamjene novim modelom. Žao mi je što se nisu poveli za Kawinom idejom sa Dvanaesticom pa da stave radijalna klješta i još par sitnica koje bi je pomladili. Suzuki je imao dobru ideju kad je još davne 1992. napravio GSXR 1100 Final edition sa karburatorima 40 mm i 149 ks. Ali predosjeæam da æe nova Busa biti brutalna jer konkurencija je žestoka ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1861 Napisano Januar 31, 2007 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ali predosjeæam da æe nova Busa biti brutalna jer konkurencija je žestoka ! Bogami, ako Honda u XX-a stavi masinu konstrukcijski slicnu V5 iz motogp-a (a ima sanse), bice cupavo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Januar 31, 2007 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Ali predosjeæam da æe nova Busa biti brutalna jer konkurencija je žestoka ! Bogami' date=' ako Honda u XX-a stavi masinu konstrukcijski slicnu V5 iz motogp-a (a ima sanse), bice cupavo [/quote'] Da, jedno se vrijeme nešto naklapalo o tome,a šta æe biti, vidjet æemo. Valjda se plaše da nebi mogli postiæi prihvatljivu cijenu. Tako je Suzuki predstavio B-King sa kompresorom i nekih 250 konja,ali nikako da zaživi. Oèigledno se takvi projekti koriste za dokazivanje tehnièke superiornosti i opipavanja pulsa tržišta,a neke komponente zažive tek nakon nekoliko godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 31, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Hajabusa je kulti motor, meni se ovo jako svidja :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da, Hayabusa nije nikad bila motor koji bi zeleo da imam, ali definitvno je kult .I meni se cini da ce sledeci model biti neki ludi i nabildovani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Januar 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se nikad nije svidjala, al' da je bauk, bauk je. I mislim da je bolja i od ZZR 1400. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 1, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije, bar meni. A i lici na vranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Februar 1, 2007 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan a meni lici na kamilu ! ali brutalnu kamilu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1861 Napisano Februar 1, 2007 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Hayabusa nekako posebna. Nije lepa na prvi pogled, ali na drugi pogled mi je vec mnogo drugacija... Vozio bih busu anytime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 1, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Hayabusa nekako posebna. Nije lepa na prvi pogled' date=' ali na drugi pogled mi je vec mnogo drugacija... Vozio bih busu anytime [/quote'] Isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Februar 1, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan pazi kad b king izlazi 1400 ccm , shta ce onda prirediti za borbu titana suza bog zna, busa je busa nek prica ko sto oce , mozda je uzna al ce s ovim dizajnom bit popularna sto godina i atraktivna, i nema dje nece hiljade komentara izazvati zbgo dizajna, i uvijek ce jesti malu djecu heheheheh brm brm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...