Jump to content

Moto Zajednica

Dok cekamo pocetak sledece sezone...

Recommended Posts

• Drug član, 3618 postova

@ Spdzlla

Ja se taman naviknem na avatar a ti ga makneš. Jel to neki trening?

Ko je ovo na slici? Doohan?

Pa Doohan.

Slali su mi pp zbog prolog avatara, pisu ljudi da zbog leve strane slike ne mogu da spavaju (desna kazu prelepo, sto sam i sam primetio). Nocne more, tako kazu...Ne znam sta im je? Znam da se retko gledam u ogledalu, ali ovo je stvarno?!?! 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Crash.net prenosi da je Dornin izvrsni direktor Carmelo Ezpeleta rekao da ni on ne zna sta ce Valentino Rossi odluciti u vezi svoje buducnosti kao i to da poziv Ferrarija moze biti samo dobar za MotoGP.

"Mnogi su pitali to pitanje u vezi Valentina. Imam puno postovanja za Valentina, on je bio fantastican za nas i on je jedan neverovatan deo sampionata. Jednog dana ce se penzionisati, i kada odluci da to ucini to ce zato sto ide u Ferarri ili zato sto ide kuci, za nas ce biti isto." rekao je Ezpeleta.

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Jbt, onaj Spies je skroz lud covek! Gledam ovaj film sto je Spdzila okacio! Svaka cast Pedrosi i njegovim titulama, ali nema sanse da ce biti bolji od Bena, na kraju sezone! :) Teksasanin je za jednu WSBK sezonu imao vise duela i ludih preticanja nego Pedrosa za celu karijeru...

Jedva cekam da se navikne na MotoGP motor, jos samo da mu nadju mesta za ruke i noge...

wa6tw_benspiesyamahar17366104.jpg

hehe Osecam da ce Rosi traziti da za sledecu sezonu satelitski Yamaha tim ipak dobija malo losije delove :) Ili ce on u Ducati ili Ferari :)

• Svrati ponekad, 432 postova

hehe Osecam da ce Rosi traziti da za sledecu sezonu satelitski Yamaha tim ipak dobija malo losije delove :) Ili ce on u Ducati ili Ferari :)

Ma , vara te osecaj ! Doktor kad resi u penziju, otici ce kao sampion - kladim se u jagnje i gajbu ladnog piva !

• Integrisan, 13053 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Ne znam koliko ima smisla da pričamo o sledećoj sezoni dok ova još nije ni počela, ali sam siguran da

će Spies da bude u fabričkom timu. Da li Yamahi ili nekom drugom ne znam.

Ne znam koliko ima smisla da pričamo o sledećoj sezoni dok ova još nije ni počela, ali sam siguran da

će Spies da bude u fabričkom timu. Da li Yamahi ili nekom drugom ne znam.

Sto da ne pricamo? "Oce l' ko da nas kazni?

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Teksasanin je za jednu WSBK sezonu imao vise duela i ludih preticanja nego Pedrosa za celu karijeru...

Lalajko, jel ti to prelaziš u Yamahu? ;D

• Svrati ponekad, 432 postova

Teksasanin je za jednu WSBK sezonu imao vise duela i ludih preticanja nego Pedrosa za celu karijeru...

Lalajko, jel ti to prelaziš u Yamahu? ;D

Uvideo je on sigurno sta je yamaha , nego se necka , pa sad kao polako , oprezno  ;D

Priznajem da nisam pratio u TV prenosima WSBK, pa mi je sazetak sezone otvorio oci i video sam ko je Spies. U prvom momentu, bilo mi je zao Hage i izgubljene titule, ali... ja cenim vozace kao sto je Spies. Esencija agresivnosti.

Priznajem da nisam pratio u TV prenosima WSBK, pa mi je sazetak sezone otvorio oci i video sam ko je Spies. U prvom momentu, bilo mi je zao Hage i izgubljene titule, ali... ja cenim vozace kao sto je Spies. Esencija agresivnosti.

Kolega, cenim vašu iskrenost ;)

Tako je, ali je taj isti Spies prošle godine vozio Yamahu, a slučajno i ove godine vozi Yamahu ;D

MCN nam prenosi misljenje James Toselanda povodom izjava Max Biaggija i Noriyuki Hage da ima previse Britanaca u World Superbikes sampionatu.

"Cuo sam da neki ljudi misle da postoji previse Britanskih vozaca ove godine, ali je sustina da mi svi zasluzujemo da budemo tamo. Svi mi idemo po titulu i nismo slucajno ovde."

"Ako bi bilo pet ili sest Japanskih ili Italijanskih vozaca ne bi mi smetalo. Ovo je odlicno je za Veliku Britaniju, jer smo svi dobri vozaci na nadam se konkurentnim motorima, bicemo u stanju da donesemo titulu nazad u Veliku Britaniju."

Crash.net prenosi da su planovi Carmelo Ezpelete da Singapur ugosti MotoGP 2011 ugrozeni jer se veoma malo uradilo o odnosu da dogovor koji je postignut pre skoro godinu dana.

"Vec dve godine slusam o Changi stazi, ali cak i do sada ne znam ko ce je graditi ili kada ce biti spremna."

"Nije trenutak da govorimo o trci tamo, nocnoj ili ne. Singapur je jedno od mesta gde zelimo da imamo trku, ali danas je danas bez staze i bez nje ne mozemo imati trku."

Crash.net nam prenosi informaciju da ce Australijanac Broc Parks propustiti prvu trku sezone zbog preloma cevanice prilikom treniga. Parks je potpisao za Echo CRS Honda tim i propustice debi na CBR1000RR masini pred domacom publikom.

MCN prenosi izjavu Loris Capirossija o novom agregatu koga tek treba da isproba:

"Rekli su da je suvise rano za testiranje na zvanicnom testu i da moraju da nastave sa radom na dinamometru i da testiraju na probnoj stazi u Japanu."

"Plan je da imaju minimum isto snage kao i prosle godine, ali sa vise izdrzljivosti."

"Prosla godina nije bila nimalo laka za nas, ali mi smo vec testirali dosta na dinamometru i pokazao se dobro."

MCN prenosi da je Ben Spies odusevljen svojim novim kolegom Colin Edwardsom i njegovom spremnosti da pomogne:

"Colin je super. Pitao sam ga mnogo stvari  i on je bio i vise nego voljan da mi pomogne."

"Zaista sam zadovoljan sa tim i bicemo dobre timske kolege. Imao sam par pitanja o Caseyju (Stoner) i malo mi je razjasnio stvari."

"Dobri momci mi daju smernice i ja se ne plasim da pitam jer je ovo drugacija 'zivotinja' i veoma je tesko za momke iz World Superbike sampionata da sednu na njih i budu dobri."

MCN prenosi izjavu Jerry Burgessa da je Yamaha postigla jedan od svojih glavnih ciljeva za sezonu 2010, a on je bio poboljsanje prianjanja zadnjeg dela sasije (tocka) na YZR-M1 masini. Australijanac smatra da se Yamaha krece u dobrom pravcu sudeci po vremenima koja je Valentino postigao u Sepangu.

"Pokusali smo da popravimo prianjanje zadnjeg dela . Bridgestone je napravio gumu koja odgovara svima u gridu, bio u pitanju Gabor Talmacsi koji je prosle godine bio na zacelju ili Valentino i Casey (Stoner) koji su bili ispred."

"Nemojte me pogresno shvatiti, ta guma je veoma dobra. Ali postoje dva ili tri vozaca koji bi verovatno izabrali nesto jace da imaju priliku."

"Ali mi nemamo tu sansu pa se i ne zalimo zbog toga."

"Na nama je da maksimiziramo prianjanje koje dobijamo iz tih guma na duze vreme zato sto one mozda od nas dozivljavaju vise stresa nego od ostalih vozaca u gridu."

"To je samo nacin pronalazenja podesavanja na nasem motoru koji optimizuje performanse pneumatika koji sa nam na rapolaganju."

"Promenili smo geometriju i krutost sasije jer ocigledno zelite da dobijete malo vise trakcije."

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja