Jump to content

Moto Zajednica

Poslednji pozdrav...

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 240 postova

Sinoc negde oko 20h vozeci motor u okolini Rijeke poginuo je moj VELIKI prijatelj i drug Zoran Miric !!!

Citajuci crnu hroniku nikad mi nije bilo sve jedno i svaki put sam bio potresen i besan sto tako lako odlaze zivoti 'kolega', a kada se to desi nekom bliskom, nekom koga ste odlicno poznavali jednostavno nema reci da se opise bol i tuga... :(

Pre mesec dana je napunio tridesetu godinu konacno sredio svoj zivot, uozbiljio se, verio se...

a onda morao da nas napusti...

Nek ti je laka crna zemlja prijatelju moj, bila je velika cast i sreca poznavati ti te !!! :(:(:(

Ako si se na ovom svetu namucio nadji mir na onom i nek te andjeli cuvaju...

PQeB7_n1544857691300641939866.th.jpg

JenxP_apriliatime28062008.th.jpg

QFbWw_n1544857691300641898896.th.jpg

404.jpg

KJxm6_n1544857691300641919347.th.jpg

3DPlt_n1544857691300641929606.th.jpg

Poznatiji svima kao 'Redar RI' sa drugih foruma, radio je uglavnom u vecini najpoznatijih klubova u Rijeci, do skora na 'Nini' a od skora na nekom novijem ( ne zapamtih ime ;( ) i gomili drugih manje poznatih,mozda je neko imao priliku da ga licno upozna, inace rodjeni Beogradjanin zbog sticaja okolnosti pre nekih desetak godina odlazi u Rijeku da zivi...

Detalje udesa jos ne znam ali je zivot zavrsio vozeci 2 tocka... ;(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 218 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Rijeka: potvrđen identitet nastradalog motociklista

U prometnoj nesreći koja se u četvrtak oko 17.15 sati dogodila na Jadranskoj magistrali iznad Selce smrtno je stradao motociklista Zoran Mirić (30) iz Crikvenice.

Tragedija se dogodila kada je izgubio kontrolu nad upravljačem svoje Honde CBR nakon čega je pao na kolnik, te klizeći 30-ak metara udario u VW Passat koji je naišao iz suprotnog smjera.

• Svrati ponekad, 240 postova

honda je od njegovog rodjenog brata a on je uglavnom vozio Apriliju RSV...

Ja sam ga poznavao od srednje skole dok je ziveo na banjici, bio je prijatelj kakvog pozeleti mozes, i dalje ne mogu da verujem da ga nema...

izgubio sam kontakte od ljudi sa kojima se druzio dok je ziveo u Beogradu, ako znate nekoga ko je isao u teretanu sportskog centra Banjica velika je verovatnoca da su ga poznavali...

sedmodnevni pomen je danas u stanu na Banjici a pokusacu da organizujem odlazak u Crkvenicu kad bude 40dana, pa ako se nadje neko ko ga je poznavao a voljan je da ode neka se javi na PM

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Ako je to momak koga sam upoznao na vratima Ambasadora u Opatiji pre neku godinu.....(bukvalno mi spasao dupe od gomile lokalaca)......nemogu da verujem.....neka su mu siroki nebeski putevi.....moje najiskrenije saucesce porodici i prijateljima.... :'(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja