Charuga 769 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan i ovo?????? http://www.youtube.com/watch?v=ZsOOccLv6vg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1850 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan nedojebanost?....kurčenje?...izazivanje sudbine?... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ćiju, ćiju, tuup! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Novembar 12, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvih snimaka ima i bice koliko hoces...i ako takvi likovi tako voze, brate neka voze... :-X Nije bitno ko ce brze, vec ko ce duze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 12, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Dilber meraklija with grande kahones, without brain ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Bez mozga sigurno....nego cini mi se da tu ima i neke "hemije" u tragovima mozga.....gledam i nemogu da verujem.....sto je najgore sigurno ce to isto gledati i kojekakve "paljevine" i eto ti velike sanse da se pojaca "crna hronika". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Novembar 13, 2009 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi će gledati, pojedinci i pokušati, a pojedinci završiti karijeru u tom pokušavanju. Prirodna selekcija je vrlo surova po tom pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan u kom gradu je sniman ovaj prvi klip, da li se zna? 3:19 pretice belog juga ;D sve u svemu, blesav je 101% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan e i meni se ucinilo da sam na 0:14 video narandzastog keca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ima i beli Yugo tu negde.....cini mi se da je u Grckoj ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan I posle kazu, poginuo....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ovo kod nas niko ne moze ;D ;D ;D ;D Elem mislim da je Solun u pitanj na prvom klipu, i nikada mi nece biti jasno kako moze da prodje kroz crveno onako opusteno!? Sto se tice drugog klipa, koliko lik uopste i vozi brzo? Posto uopste ne vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14716 Napisano Novembar 13, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan kroz kameru izgleda xx puta strasnije nego sto jeste. proletanje kroz semafore je za budale ali slalom izmedju vozila koja idu u istom pravcu u 2-3 trake je nesto sto skoro svako radi kada ide auto putem. e sad svako svoju glavu nosi pa kako je cuva .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan "znate oni kada uzimadu tu drogu oni su luđi,blesaviji,žure nemogu da gi stignu...." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan A ima ih dosta koji su drogirani od rodjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Legende, svaka im čast! Ja to ne bih smeo, valjda sam dovoljno iživljen ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan pocetak drugog klipa: mimoilazenje sa vozilima iz suprotnog smera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Na 3:32 ako se ne varam, prolazi pored pandura ;D . Nisam primetio da ga je zaustavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Novembar 17, 2009 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala i pored pandura na motoru prodje... Pa kako nazvati... nezrelost koja se projektuje izazivanjem sudbine... Mislim da će se po novom zakonu to zvati "agresivna vožnja" za koju se dobijaju 2 tačkice (ako se ne izazove nikakva nesreća) i da je za istu kazna oko 10 000 din. Nisam siguran, bilo u prošlom broju SAT-a mogu da pogledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Novembar 17, 2009 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan To se zove bolest malog mozga. Stvarno pocinjem da razmisljam da neki ljudi misle da sve moze da se ispravi stiskanjem X dugmeta. Zivot nije PlayStation Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Novembar 17, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je najprecizniji odgovor - egzibicionizam. i onda neko gleda i lozi se... ??? Elem mislim da je Solun u pitanj na prvom klipu meni isto lici na Grcku ali nije Solun, sigurno. U Solunu je taxi teget-beli, a u klipu su zuti. ako je uopste vazno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Novembar 17, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan domaci snimak obratite paznju oko 00:59 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 17, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nije brz voznja ali slusajte ovaj momenatt. Juce se vracam iz neke akcije i u ulici Cara Dusana u N.S. na jednoj vecoj raskrsnici lik na tomosu koji nema zadnje svetlo (ima onu kinesku lampicu sto blica) provlaci se izmedju redova i dolazi na raskrsnicu i dalje je crveno i on opusteno krece, dolazi u centar raskrsnice i propusta vozilo i opusteno prolazi dalje. NAma se pali zeleno i stizemo ga i prestizemo sada smo vec na raskrsnici sa Futoskom ulicom i situacija opet ista opusteno kroz crveno da se i ne zapita! Pali se svetlo mi ga stizemo kod NS Sajma (ko je bio zna) malo pre raskrsnice pocinje ostrvo, on prelazi u dve trake iz suprotnog smera i vozi tako jedno 100m i onda se penje na stazu......dok sam ga video prosao je kroz 4-5 crvenih svetala! Da sam bio CIVILNI pandur ako mu ne bi napisao kaznu od jedno 50-80 000 dinara ne bih ni jednu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Novembar 17, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Na oo:59 je pas pretrcao put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Novembar 18, 2009 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan taj pas je mogao glave da ga košta... a koji je ovo put? baš je lepo... @DzOkS ja bi takvima zabranio da prilaze više ikad motornom vozilu... zbog takvih posle naslovi u novinama "oboren momak na skuteru" i onda kao jadan mladić... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...