banconi 243 Napisano Novembar 7, 2010 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se i dalje peru motori kvalitetno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Novembar 7, 2010 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ici tamo ili na neko drugo mesto? Moze neka preporuka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 11, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pošto ova perionica ne pripada našem drugaru, mogu biti slobodan da najavim da će jedan drugar da prebaci svoju perionicu automobila, motora, tepiha u bivši sportski kombinat Sport (u neposrednoj blizini Labaratorije) tako da ja jedva čekam da budem prva mušterija :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 11, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan pošto ova perionica ne pripada našem drugaru, mogu biti slobodan da najavim da će jedan drugar da prebaci svoju perionicu automobila, motora, tepiha u bivši sportski kombinat Sport (u neposrednoj blizini Labaratorije) tako da ja jedva čekam da budem prva mušterija :D Jes, pa da mu rikne mašina za pranje pod pritiskom prvi dan :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...