Vujka 1430 Napisano April 12 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 3. 2026. at 13:23, shoyyka je napisao: Evo mene na "crvenom", još ne ali jezdi k nama... Natovaren u DE, stanje novo, prvi vlasnik, kupio ga novog,bočne kofere naknadno kupio, ionako ne vozim sa njima. Dva tri puta godišnje... Prešao 25000km...Desmo urađen pre 1500km... Tek sad vidim da sam propustio nesto... Inace sa srecom @shoyyka i u zdravlju da se vozas Javljaj utiske zanima me kako si zadovoljan sa novom masinom. I jedno pitanje, zasto si tako da kazem "brzo" zamenio bmw? Da li je postojai neki posebqn razlog ili ti ispala kombinacija? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9859 Napisano April 12 Ne silazi, 2441 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Vujka treba mu za Rumuniju.....Rumunke ne trzaju na GS-ovce. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1430 Napisano April 12 (promenjeno) Zainteresovan, 295 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan @Žaksi znaci da ne planiram da prelazim na bavarce, ako zelim da idem za Rumuniju Promenio April 12 član Vujka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11935 Napisano April 12 (promenjeno) Ne silazi, 3690 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je GS, agregat oduševio, menjač, sve osim naravno par sitnica. Ko hejtuje ili ne zna ili sujeta. Korman je previše širok, ne volim da sam toliko raščerečen, tera te da se ispraviš, ne volim...nisam nizak, oko 180.To su sitnice, malo mi je i dosadan iskreno. Promenio April 12 član shoyyka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1430 Napisano April 12 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Napisi koju kad budes provozao Ducati... Zanima me kako se to cudo ponasa. Gledao sam par komada, sedeo na njih, i meni su bas fine te multistrade, ali ovde kod mene je cena i vise nego bezobrazna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3581 Napisano April 12 ODUSTO OD DIJETE, 3011 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par utisaka, zet kupio. Udoban, položaj sedenja odgovara na mojih 184cm. Probao sam ga po gradu samo. Izuzetno lagano se vozi, koči dobro. Doduše ovaj je 2025 , S verzija. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1430 Napisano April 12 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, ZEMZEM je napisao: Evo par utisaka, zet kupio. Udoban, položaj sedenja odgovara na mojih 184cm. Probao sam ga po gradu samo. Izuzetno lagano se vozi, koči dobro. Doduše ovaj je 2025 , S verzija. Taj sam ja i gledao ovde kod mene iz 2025 V2S, simpatican motor, ali ducati ovde ima cenu sacuvaj Boze. Neznam zasto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9859 Napisano April 12 Ne silazi, 2441 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Da se razumemo,ovaj Dukac uvek ima cenu.Sedeo sam skoro na jednom primerku,Paljevinin primerak,predobro za sedenje,aliiii....dva cilindra i ja i vibracije se baš ne slažemo.Sve ostalo...za 10. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16367 Napisano April 12 Drug član, 1929 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Žaksi je napisao: @Vujka treba mu za Rumuniju.....Rumunke ne trzaju na GS-ovce. @shoyyka je streptomicin za rumunke, taman na biciklu da ode tamo! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...