konjarnik 6 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo jedan primer, poslednjh mesec dana samo 3 dan nisam vozio, zbog snega i pljuskova, a sve vreme sam u pantalonama koje nosim i leti. Samo ispod njih obucem aktivni i milina. Sto se gornjeg dela tice, obucem pamucnu majicu kratki rukav preko nje H&H majicu i vindstoper i to je sve. Samo da naglasim da se vracam sa posla uvece i nije hladno Ovo je nesto najbolje sto sam kupio, lagano toplo, vodonepropusno Izgleda sjajno, gde ima da se kupi? Pa kako gde- u usa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 9, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Under Armour pravi fenomenalnu opremu. Samo zapamtitet da postoji ves za Toplo i Hladno vreme i da se je pozeljno imati oba. Evo link. http://www.underarmour.com/shop/mens/gearline/fitted-and-compression?iid=99|Home-1|Home-Page-3-Middle-4-Bottom|top_01|M|FittedCompression|G|Shop| Ja imam ovaj za hladno vreme i prezadovoljan sam. Znaci obicna majica, UA s dugim rukavima preko i koznu jaknu nosim stalno kad vozim a vreme je oko 5-10C i nikada nisam imao problema a meni je najmanja voznja minimum 40 minuta. E super,bas cu sutra da kupim,gde ti je ova radnja na Novom Beogradu ili Novom Sadu?????????? ne ides preko mosta? Ima u Sapcu, ali opet moras preko mosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Under Armour pravi fenomenalnu opremu. Samo zapamtitet da postoji ves za Toplo i Hladno vreme i da se je pozeljno imati oba. Evo link. http://www.underarmour.com/shop/mens/gearline/fitted-and-compression?iid=99|Home-1|Home-Page-3-Middle-4-Bottom|top_01|M|FittedCompression|G|Shop| Ja imam ovaj za hladno vreme i prezadovoljan sam. Znaci obicna majica, UA s dugim rukavima preko i koznu jaknu nosim stalno kad vozim a vreme je oko 5-10C i nikada nisam imao problema a meni je najmanja voznja minimum 40 minuta. E super,bas cu sutra da kupim,gde ti je ova radnja na Novom Beogradu ili Novom Sadu?????????? ne ides preko mosta? Ima u Sapcu, ali opet moras preko mosta. Ma ja bih bas ovu,vidim covek postavio link,pa ko veli da kupujemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo jedan primer, poslednjh mesec dana samo 3 dan nisam vozio, zbog snega i pljuskova, a sve vreme sam u pantalonama koje nosim i leti. Samo ispod njih obucem aktivni i milina. Sto se gornjeg dela tice, obucem pamucnu majicu kratki rukav preko nje H&H majicu i vindstoper i to je sve. Samo da naglasim da se vracam sa posla uvece i nije hladno Ovo je nesto najbolje sto sam kupio, lagano toplo, vodonepropusno Shejtan ako nije tajna gde ima da se kupi i koja je cena??? Ako mislis na jaknu, kupio samo je u Barsi. Ima kod ovih http://www.decathlon.com/new/index.html Sad ukidaju vize pa pravac Pesta u soping. Mialim da sam platio nesto oko 70 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Under Armour nije prodavnica nego proizvodjac. Njihovu robu mozete kupiti u celom svetu u vecini sportskih radnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Under Armour nije prodavnica nego proizvodjac. Njihovu robu mozete kupiti u celom svetu u vecini sportskih radnji. Problem je sto mi nismo svet ;D ;D ;D Ovo je monopol nekolicine i ima na trzistu smo ono sto se njima isplati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Shejtane, Hvala puno na korisnu info posto palim za Pestu u petak, a ondak malo Jeger banje u subotu i nedelju, da ogrijem stare kosti, bez jakne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Novembar 10, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna prodavnica i u Sidneju,cuo sam da je odlicna,svasta imaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Novembar 10, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.iglusport.rs/katalog.html?page=shop.browse&category_id=60 ima i odje ;D a i odje: http://www.devetka.com/index.php?cPath=46&osCsid=ba9c9364194063243f6fa14a407d77b2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14375 Napisano Novembar 15, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan http://armyshop.rs/shop/product_info.php?products_id=539 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 16, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan http://armyshop.rs/shop/product_info.php?products_id=539 Jesu li čemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14375 Napisano Novembar 16, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan http://armyshop.rs/shop/product_info.php?products_id=539 Jesu li čemu? nemam pojma, nasao sam a cini mi se povoljno za te pare i gornji donji deo, na zalost danas sam se istovario za gomilu para pa cu verovatno gladovati do sledeceg 15-og tako da ce ovo morati da proba neko pre mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan U Intersportu imate Mckinley zimsko pododelo(deklarirano kao skijasko) za 1800 din, isprobano na minusu i radi savreno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio aktivni ves u Trespasu pre par godina i koristio sam ga za skijanje uglavnom. Moram da naglasim da ono sto mi najvise prija kad ga nosim to sto odvodi vlagu od tela , tako da koliko god se znojis telo je suvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan U Intersportu imate Mckinley zimsko pododelo(deklarirano kao skijasko) za 1800 din, isprobano na minusu i radi savreno. Ja kupio danas i vec ga testirao na motoru Mckinley helanke + bodi polurolka sa rajsveslusom 1800 din i uzeo sam aktivne helanke Etirel dry plus posebno 1700 din i one su savrsene. Intersport u Merkatoru. Jos nesto taj ves se nosi na golo telo da bi imao efekta. Znaci ispod helanki nesme da se nose pamucne gace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4434 Napisano Novembar 21, 2009 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec par godina goristim Etirel ves iz Intersporta. Vise nego zadovoljan. Odlicno odvodi znoj sa koze, brzo se susi. Celo leto sam ispod moto jakne nosio termo majicu dugih rukava i uvek mi je tada bilo prijatnije nego u pamucnoj obicnoj majici. Sada kada je hladnije samo dodam jos i kratku aktivnu majicu i to je to. Takodje imam i duge gace koje dobro ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1625 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna prodavnica i u Sidneju,cuo sam da je odlicna,svasta imaju! da ali ona u Madridu je bolje opremljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna prodavnica i u Sidneju,cuo sam da je odlicna,svasta imaju! da ali ona u Madridu je bolje opremljena Preko puta zeleznicke stanice u Tokiju je najsnabdevenija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Iskusni planinar mi rece da je aktivni ves super stvar ali da se vrlo brzo usmrdi od znoja sto mi nije zvucalo bas lepo. Nekako mi se ne cini zgodno za neke duze ture gde covek nije u prilici da propere i osusi ves. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Decembar 24, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Vozim stalno sa aktivnim vesom i glavna stvar je u tome sto se u njemu ne usmrdis.Mozes da se oznojis koliko hoces ,osusis majcu i majca uopste ne smrd,obuces ponovo i nastavis da vozis .Uslov je da vozac ne smrdi,tj da se ponekad okupa pre nego obuce ves. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim stalno sa aktivnim vesom i glavna stvar je u tome sto se u njemu ne usmrdis.Mozes da se oznojis koliko hoces ,osusis majcu i majca uopste ne smrd,obuces ponovo i nastavis da vozis .Uslov je da vozac ne smrdi,tj da se ponekad okupa pre nego obuce ves. Bas tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 24, 2009 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kupio pre neki dan u Tempu na akciji aktivni ves, 1099 din, domace proizvodnje, odlican... Jos se nisam usmrdeo!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Narucio iz Louisa-a RUKKA aktivni vesh (po 30 Eura gornji i donji deo) preko jednog od distributera za Srbiju. Apsolutno fenomenalan komplet, posebno mi se svidja donji deo - kad se obuce ispod obicnih pantalona, napolju uopste nije hladno bez obzira sto je minus, a unutra se ne preznojis. Vredi svaki euro, a mislim da nije ni strasno skup. Topla preporuka, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Iskusni planinar mi rece da je aktivni ves super stvar ali da se vrlo brzo usmrdi od znoja sto mi nije zvucalo bas lepo. Nekako mi se ne cini zgodno za neke duze ture gde covek nije u prilici da propere i osusi ves. Ima i za ovo resenje, kupis u apoteci kremu "Lidera DEO" i namazes sasvim malo ispod pazuha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Decembar 25, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan U inersportu od danas sniženje 20% (20-22h) imaju Etirel i Mckinley aktivni veš. Ja idem večeras da kupim, pa ako bude hladno za vikend da testiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...