DRAGAN-CRNI 0 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia je 96god,ja sam vlasnik i kod mene je 2godine,istekla je registracija ove god u junu,ima kofer,zamenjene su joj gume,plocice ulje i filteri. 062/604-643 Dragan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Komso, koliko cenis makinu??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRAGAN-CRNI 0 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan 1300eura,vise nego niska cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan jel potpuno ispravan?ima li nekih ulaganja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRAGAN-CRNI 0 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno ispravan,trebalo bi samo da se kupi zadnja stopaljka jer ima rupa na njoj ali manje vise to je sitnica! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2032 Napisano Novembar 7, 2009 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena i doplata <------------- Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRAGAN-CRNI 0 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Za sta i koliko? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se, tek sam sad video da u naslovu stoji cena... komso, bacam se na kalkulisanje, pa se javljam ovih dana.. dace bog da ode makina i pre toga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRAGAN-CRNI 0 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Kad zavrsis sa kalkulacijom javi se tu sam i nadam se motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Cena je i vise nago povoljna....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2032 Napisano Novembar 7, 2009 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za leonarda 250 i jedno 300 evra. Ima ga vec negde u oglasima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e sad moram i ja da pitam, posto se "magarici" tesko prodaju, da li bi ti odgovarala zamena za mog Sprint Prince-a 125-11??? i naravno da ti doplatim razliku... motor je kupljen 2009, nov, presao 4000km, nista nije menjano ni radjeno, osim redovnih servisa i ubacen je filter za gorivo (jer nema fabricki) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnnyamatdr125 1 Napisano Novembar 8, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan zamena za tdr 125, 96 god u sjajnom stanju ima ga na forumu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa vrijedi ti prednja viljuska 300 evra dajes ga djabe . da je motor odje u bih ja tu sansu nebi propustio . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRAGAN-CRNI 0 Napisano Novembar 8, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Muljaz:Razmislicu jos,aj mi pusti slike na dragan57@nadlanu.com Zile-nbg:Komso hvala nisam zainteresovan.novac bi mi vise odgovarao Johnnyyamatdr125:Pusti mi slike ne email ili mi posalji link da ga pogledam Stevo:Znam,znam,jos sam mu nov frajlauf stavio koji kosta mnogo . . . hitno mi je za novac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnnyamatdr125 1 Napisano Novembar 8, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=43164.0 evo linka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRAGAN-CRNI 0 Napisano Novembar 9, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti druze,nisam zainteresovan za tdr Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle89 0 Napisano Novembar 9, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan oces apriliu pegaso 80 ima kit male table ok stanje i 600 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRAGAN-CRNI 0 Napisano Novembar 13, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno jel sve u redu sa motorom? jel regularan? ispravan 100%? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRAGAN-CRNI 0 Napisano Novembar 13, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,sve je ok sa motorom,ja ga vozim vec 2 godine,regularan,ja sam vlasnik i ja sam ga uvezao iz Italije! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Probao motor danas.Poteze kao nevreme.Mene samo zeza visina,i njena i moja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MURICAMALA 0 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan druze ovo http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44056.0 i malo stranaca??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Novembar 14, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan @ sikirica - koliko si visok? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRAGAN-CRNI 0 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Sikirice: Evo onoga sto te zanimalo u vezi Aprilije http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=2034.0 A da,majstore danas nisam nasao da ih pitam da li moze da se spusti aprilija jos dole,sutra cu videti da ih pitami da pogledaju Apriliju MURICAMALA:Hvala druze nisam zainteresovan,pare mi igraju ulogu PedjaR:Oko 1.6m ispravi me SIKIRICE ako gresim? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...