Laki TC 14 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je ko nova, nosena svega par puta, meni je taman, velicina je 3xl, ali lakse vam je ovako za obim prsa od 114-121, i obim struka to jest stomaka od 114-119. Model sa slike kostala je u luisu bez protektora oko 80 evra cini mi se, posle je bila na snizenju, a sada je i nema vise. Evo sličica sa neta, a sutra mogu i moju konkretno da slikam. Ima protektore u ramenima i laktovima. Cena 40 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 10, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan daj neku konkretnu sliku i veću Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Novembar 10, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Novembar 10, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Jel bas ocuvana? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Novembar 10, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opereš je i ko nova. Ne vidim nikakva oštečenja na njoj. Kazem da sam je svega par puta nosio, navukla je malo necistoće iz radionice, jer je tamo stalno visila i to je sve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 10, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što nije za mršave! Popsy mislim da je tvoj br. a ako je uzmeš nemoj je prati već izvadi protektore i nosi na hemijsko! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Novembar 10, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Za koju je to težinu,visinu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 192cm i 115 kila. Knap mi je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodato.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...