freestyler9 0 Napisano Novembar 6, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ! Kako su mi u mnogome pomogli ljudi ovde na forumu svojim misljenjima, savetima i sl. (ali i neki moji drugari koji jos nisu na BJB ali uveliko voze neke masine) u mojoj temi za koji motor da se odlucim i zasto, od ponudjene opcije 1.Honda transalp 2. Honda africa twin 3. Yamaha tenere, ja odlucih da kupim Hondu i to na prvom mestu TA a na drugom AT. E sad, u skorije vreme cu raspolagati odredjenom sumom novca koja nece prelaziti vise od 2000 evra, tako da Vas molim ako poznajete nekoga ko mozda prodaje takav motor ili ga vi sami nudite (za strance nemam zivce, takodje i za havarisane i sl!) da me obavestite! Svaka pomoc mi je dobrodosla! Svestan sam, koliko para toliko i muzike, ali i sa tim cu biti zadovoljan ! Vaznije oglase pratim uredno, i mislim da bi necija preporuka mozda bila najbolja opcija hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Novembar 6, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan Imam TA `90.godiste,odlicno stanje,bez ikakvih ulaganja,sem registracije,uvezen iz Svajcarske!Cena ja 1700E,pa ako ti je zanimljiv dodji da se dogovorimo!!063622241 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko prodaje fantasticnu Afriku http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42913.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freestyler9 0 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko prodaje fantasticnu Afriku http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42913.0 snimio sam je vec,i super je sto je od pouzdanog coveka...samo sto na zalost premasuje moj budzet.. ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš barem prosečnu visinu savetovao bih te da uzmeš AT a ne da posle menjaš TA za AT... Vlada Afrika prodaje svoju, čini mi se za 1800e, Lenčuga takođe...ma ima par Afrika ispod 2000e! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freestyler9 0 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš barem prosečnu visinu savetovao bih te da uzmeš AT a ne da posle menjaš TA za AT... Vlada Afrika prodaje svoju, čini mi se za 1800e, Lenčuga takođe...ma ima par Afrika ispod 2000e! hvala komso! prosecne sam visine i bilo bi mi drago da kupim AT...kontaktirao sam i Vladu i Lencugu na PP... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Neka me slobodno isprave ako grešim...ali svi koji voze Trans Alp, koji je nesumljivo dobar i kvalitetan motor, voze ga isključivo jer nemaju visinu za Afriku Twin. Ne želim reći da je AT bolji, čak mislim da su tu negde, veoma slični, već u svakom muškarcu leži onaj đavo da ima veći, brži, bolji...Nije strašno biti nizak...pa svi mi imamo po neku osobinu...mršavost, debelost, čelavost...i samim tim treba sebi obezbediti odgovarajući motor. Tako da, ponoviću, ako možeš i hočeš, ako ti se sviđa uzmi Afriku i nečeš se pokajati!! Da, neka ti je sa srećom šta god da izabereš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Novembar 7, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si... zato ja sa 175cm i 90kg sanjam TA a AT nek voze oni vislji od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freestyler9 0 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neka me slobodno isprave ako grešim...ali svi koji voze Trans Alp, koji je nesumljivo dobar i kvalitetan motor, voze ga isključivo jer nemaju visinu za Afriku Twin. Ne želim reći da je AT bolji, čak mislim da su tu negde, veoma slični, već u svakom muškarcu leži onaj đavo da ima veći, brži, bolji...Nije strašno biti nizak...pa svi mi imamo po neku osobinu...mršavost, debelost, čelavost...i samim tim treba sebi obezbediti odgovarajući motor. Tako da, ponoviću, ako možeš i hočeš, ako ti se sviđa uzmi Afriku i nečeš se pokajati!! Da, neka ti je sa srećom šta god da izabereš! hvala jos jednom komso! inace ne gledam po tom muskom sablonu koji motor da kupim,nego jednostavno ako mogu da uklopim godiste,cenu,valjanost motora,koliko moze to sve da se uklopi u okviru para koje mogu da izdvojim,ja cu biti zadovoljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan jako ocuvan i dobar motor http://www.limundo.com/aukcija-Honda-XLV-750-R-459053 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freestyler9 0 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jako ocuvan i dobar motor http://www.limundo.com/aukcija-Honda-XLV-750-R-459053 vec vidjen oglas,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14272 Napisano Novembar 7, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan isprazni sanduce pokusavam da ti posaljem pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freestyler9 0 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan isprazni sanduce pokusavam da ti posaljem pp obrisano nisam znao da tako funkcionise ,cekam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Neka me slobodno isprave ako grešim...ali svi koji voze Trans Alp, koji je nesumljivo dobar i kvalitetan motor, voze ga isključivo jer nemaju visinu za Afriku Twin. Ne želim reći da je AT bolji, čak mislim da su tu negde, veoma slični, već u svakom muškarcu leži onaj đavo da ima veći, brži, bolji...Nije strašno biti nizak...pa svi mi imamo po neku osobinu...mršavost, debelost, čelavost...i samim tim treba sebi obezbediti odgovarajući motor. Tako da, ponoviću, ako možeš i hočeš, ako ti se sviđa uzmi Afriku i nečeš se pokajati!! Da, neka ti je sa srećom šta god da izabereš! Tako je isto mislio i jedan nas kolega se foruma kada je letos pokusavao da zameni AT za TA, medjutim neprijatno se iznenadio. Moj ti je savet biraj nesto sto mladje. Prvo sagledaj mane, definisi potrebe pa preseci i to je to! Pozdrav, srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freestyler9 0 Napisano Novembar 10, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neka me slobodno isprave ako grešim...ali svi koji voze Trans Alp, koji je nesumljivo dobar i kvalitetan motor, voze ga isključivo jer nemaju visinu za Afriku Twin. Ne želim reći da je AT bolji, čak mislim da su tu negde, veoma slični, već u svakom muškarcu leži onaj đavo da ima veći, brži, bolji...Nije strašno biti nizak...pa svi mi imamo po neku osobinu...mršavost, debelost, čelavost...i samim tim treba sebi obezbediti odgovarajući motor. Tako da, ponoviću, ako možeš i hočeš, ako ti se sviđa uzmi Afriku i nečeš se pokajati!! Da, neka ti je sa srećom šta god da izabereš! Tako je isto mislio i jedan nas kolega se foruma kada je letos pokusavao da zameni AT za TA, medjutim neprijatno se iznenadio. Moj ti je savet biraj nesto sto mladje. Prvo sagledaj mane, definisi potrebe pa preseci i to je to! Pozdrav, srecno! Hvala,slazem se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freestyler9 0 Napisano Novembar 26, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Legle parice sad idem u finalnu potragu.....jedva cekam prolece ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 26, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj Kočinog transalpa... nekad ti je mnogo bitnije koliko je očuvan motor nego koje je godište Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freestyler9 0 Napisano Novembar 26, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj Kočinog transalpa... nekad ti je mnogo bitnije koliko je očuvan motor nego koje je godište Slazem se druze, upravo gledam njegov oglas za motor ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freestyler9 0 Napisano Decembar 12, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem jednom drugaru sa Bjb-a koji mi je danas puno pomogao prilikom gledanja jedne afrike gde je ocenio da motor i nije bas kako treba, a ne bih da ga imenujem jer ne znam da li bi se on složio tako da nije bilo njegove pomoci mogao sam se dobrano zeznuti! U svakom slucaju moja potraga za motorom i dalje traje, pa sad nadam se da ce se pojaviti nesto adekvatno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Decembar 12, 2009 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ti ja da za 2000e ne postoji dobra afrika, jedino moze da bude sa dobro zamaskiranim manama koje ce iskociti kad se najmanje nadas Ne zuri i skupljaj pare polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freestyler9 0 Napisano Decembar 12, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ti ja da za 2000e ne postoji dobra afrika, jedino moze da bude sa dobro zamaskiranim manama koje ce iskociti kad se najmanje nadas Ne zuri i skupljaj pare polako Ne ubijaj mi nadu Aco :) Od danas i ne zurim i savet ti je na mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Decembar 12, 2009 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla da ti ubijam nadu, vrlo si blizu cifre dovoljne za kupovinu dobrog motora, zato ti i kazem da ne zuris ionako je zima pred nama. S'obzirom na ogromnu ponudu i malu potraznju motora na prolece ne verujem da ce nesto skociti cene, tako da ti i to nije razlog da zuris. Mada znam da te svrbe pare i ja sam takav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freestyler9 0 Napisano Decembar 12, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla da ti ubijam nadu, vrlo si blizu cifre dovoljne za kupovinu dobrog motora, zato ti i kazem da ne zuris ionako je zima pred nama. S'obzirom na ogromnu ponudu i malu potraznju motora na prolece ne verujem da ce nesto skociti cene, tako da ti i to nije razlog da zuris. Mada znam da te svrbe pare i ja sam takav ;D Da znas da svrbe pogotovo sto bi mi to bio prvi motor ali eto moram se smiravati za moje dobro tako da mi nece biti tesko! Uh te pare..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freestyler9 0 Napisano Decembar 13, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Afrika definitivno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Januar 20, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ima kod mene ta kao nova cena ispod 2000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...