Jump to content

Moto Zajednica

Majstor iz S.Mitrovice koji radi sjedišta/siceve za motore

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 455 postova
  • Motocikl: KTM 640 Adventure

Kako da ne, kad ide iz mog djepa jako dobro pamtim. 50E bio si u pravu. Napravio ga je odlicno, po datoj slici i bez motora. Ja sam kriv sto mi nije odgovarao. Model sa slike je bio za niske ljude, pa se ja sa 193 nisam uklopio. Poslije jedne sezone nije pokazao znakove trosenja. Moja preporuka za majstora!  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: @ UBER ALLES

20-30 je " obicno" presvlacenje , a ovo je bilo 50 ako sam zapamtio. Alera je vlasnik Transalpa, mozda se on bolje seca.

Sasvim korektno  ! 

Hvala za info . ;)

• Rashodovani bajker, 1731 postova

Ribolovac , planiras da napravis ovakvo sediste za Africu ?  ???

Pitam zato jer nameravam da na Transalpu prepravim sediste da bude ravno kao na Africi , nervira me ovo dvostepeno zato sto ne mogu u voznji da menjam polozaj ... a racunam ako bi bilo ravno onda mogu da se pomeram napred-nazad ...

Ribolovac , planiras da napravis ovakvo sediste za Africu ?  ???

Pitam zato jer nameravam da na Transalpu prepravim sediste da bude ravno kao na Africi , nervira me ovo dvostepeno zato sto ne mogu u voznji da menjam polozaj ... a racunam ako bi bilo ravno onda mogu da se pomeram napred-nazad ...

Razmisli jos jednom ako ne vozis cesto offroad. Ovo sjedalo s dva nivo pridrzava trticu (spoj guzice i ledja) sto je jako zgodno na duzim putovanjima i manje umara. Osim toga rijesio sam problem klizanja suvozaca na mene pri kocenju.

Ako cesto vozis offroad zaboravi sto sam rekao...

• Rashodovani bajker, 1731 postova

Razmisli jos jednom ako ne vozis cesto offroad. Ovo sjedalo s dva nivo pridrzava trticu (spoj guzice i ledja) sto je jako zgodno na duzim putovanjima i manje umara. Osim toga rijesio sam problem klizanja suvozaca na mene pri kocenju.

Ako cesto vozis offroad zaboravi sto sam rekao...

Za offroad manje-vise ... nego bas na duzim turama mi je zamorno ako ceo dan provedem sedeci u istom polozaju ... a vozim se uvek sam pa nemam problem klizanja suvozaca ...

problem sa spustenim sedistem za krakate je sto kolena odu previsoko

pa jesam krakat i upravo imam taj problem sa kolenima na fabrickom sedistu , tako da bih ga povisio a ne spustio ...

problem sa spustenim sedistem za krakate je sto kolena odu previsoko. Ta prerada se radi samo ako se mora, tj ako nekoga j*be nerast.

Je, manje mjesta za noge, a i dojam sjedenja se skroz promjenio. Na ovom sjedistu sam sjedio u motoru kao na choperu. Totalno drugi motor. Na cesti mi je taj polozaj cak i odgovarao. Za kratkonoge iskreno preporucam. Ja sad gledam kako bi podigao tvornicki sic i spustio nogostupe. Onda ce me jbt vjetar jer odem visoko, i zena ce opet jasit po meni na kocenju. Vrzino kolo, nema sretnog rijesenja, samo bolji i losiji kompromis.  ???

• Drug član, 1694 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic

dali je nekome poznato jeli ugrađuje i gelove u sedišta? da ne smaram čoveka telefonom....

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5498 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Kad bi moglo da se ne dira vozcev dio a da se podigne suvozacev . Mnogo je glupo na tim motorima sjediti nazad , nis se ne vidi(jednom sam sjedio 160km)Jedino sto bi se izgubila linija sa onim repicem...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja