acim 766 Napisano Novembar 5, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Cena 745€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jooooj, sto volem šarene kacige... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan prelepa je .......samo sto je preskupa...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan takodje sam veliki fan sarenih kaciga (na suomy grafike *rkam...) , ali ova mi je odvratna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan i meni je suomy nesto najlepse !!!!ova mi se ne svidja ni malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ovde nije ni poenta dal je lepa ili ne shara , sama kaciga nosi poruku da je ispao magarac zato shto je pao na prethodnoj trci i za to je vrh , jer je on ludak i najveci showman u \GP-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...