Jump to content

Moto Zajednica

KTM SXF 250 FACTORY WHITE, UNIKAT

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 318 postova

KTM SXF 250 FACTORY WHITE, 2008, kompletan Akrapović, narandžasti talon točkovi, mnogo delova iz KTM power parts, cena 4800e. Motor je u top stanju, netreba nikakvo ulaganje. Postoji mogućnost vraćanja motora u fabričko stanje, u tom slučaju cena 3900e.

post-561-12879055772949_thumb.jpg

post-561-12879055773796_thumb.jpg

post-561-12879055775128_thumb.jpg

post-561-128790557774_thumb.jpg

post-561-12879055778547_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 17 postova

izmedju ostalog.. koliko ja znam.. ne postoji ovakav motor sa signalizacijom, tj. postoji al od 450 cc shto mi je previshe za to shto meni treba, a to je samo zajebancija po gradu, po stepenicama, etc. a naravno i za divljinu, da mogu da dodjem mashinom do nje!!

• Drug član, 1413 postova
  • Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Moze da se registruje ako se napravi signalizacija. A to povlaci novu prednnju masku, far, zadnje svetlo, komplet migavaca, 3 ili 4 transformatora, 5 prekidaca, nekoliko metara kablova. Pa sve to treba spojiti, nakalemiti nekako na kochnice i cap to je to. Onda neka igra sa papirima :)

I onda se dobije zver koja zakonski moze da se vozi i po gradu, ali cena servisa koje bi takva voznja prouzrokovala bi za koju godinu prevazisla cenu drugog gradskog motora.

A po meni bi se tako malo i unakazio ovaj neverovatan primerak full cross motora ;)

• U prolazu, 17 postova

hmm.. da.. to stoji!! hvala na svim informacijama i sry za off  ;D morao sam da postavim pitanje jer nisam nishta znao o svemu ovome

srecno sa prodajom, neko ce se lepo nauzivati u voznji  :)

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja