patak 108 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan KTM SXF 250 FACTORY WHITE, 2008, kompletan Akrapović, narandžasti talon točkovi, mnogo delova iz KTM power parts, cena 4800e. Motor je u top stanju, netreba nikakvo ulaganje. Postoji mogućnost vraćanja motora u fabričko stanje, u tom slučaju cena 3900e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6490 Napisano Novembar 4, 2009 Enduraš, 6429 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan uhhh kakva naprava za sumu, srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan uhhh kakva naprava za sumu, srecno sa prodajom Misliš,testera ? ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovom forumu fali smajli kome ide voda na usta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Misliš na ovo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Novembar 4, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan svrsavanje kakav je motor!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo sranje deeeeeeeebeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiii Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Novembar 4, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan postoje li mogucnosti da se ovakvo chudo registruje s obzirom da nema nishta od signalizacije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a zasto bi zeleo da ga registrujes? da trosis gume i radne sate do servisa po asfaltu??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Novembar 5, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan izmedju ostalog.. koliko ja znam.. ne postoji ovakav motor sa signalizacijom, tj. postoji al od 450 cc shto mi je previshe za to shto meni treba, a to je samo zajebancija po gradu, po stepenicama, etc. a naravno i za divljinu, da mogu da dodjem mashinom do nje!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 818 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se registruje ako se napravi signalizacija. A to povlaci novu prednnju masku, far, zadnje svetlo, komplet migavaca, 3 ili 4 transformatora, 5 prekidaca, nekoliko metara kablova. Pa sve to treba spojiti, nakalemiti nekako na kochnice i cap to je to. Onda neka igra sa papirima I onda se dobije zver koja zakonski moze da se vozi i po gradu, ali cena servisa koje bi takva voznja prouzrokovala bi za koju godinu prevazisla cenu drugog gradskog motora. A po meni bi se tako malo i unakazio ovaj neverovatan primerak full cross motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Novembar 5, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hmm.. da.. to stoji!! hvala na svim informacijama i sry za off ;D morao sam da postavim pitanje jer nisam nishta znao o svemu ovome srecno sa prodajom, neko ce se lepo nauzivati u voznji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...