Guest farbach Napisano Novembar 1, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan kx125 1998 nova radilica, lezajevi radilice klip i cilindar. 1400e yamaha ttr, 2500 km nakon generalne suprmoto i enduro gume, rezervna masina cena po dogovoru 2 kompleta motocross opreme, kacige... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6406 Napisano Novembar 1, 2009 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo, dizes ruke od ovog sporta ??? Sta prodajes od kros opreme i po kojoj ceni ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 1, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu da verujem !!!! Mora da si napipao nesto novije ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 1, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan od cross opreme nemam samo stitnik vrata. Opremu cu prodati ili sa motorom, ili na kraju, ne bih da rasprodam ,a da mi motor(i) ostanu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa prodajom... I nemoj posle da nas razocaras i da predjete u Narandzastu sektu. JAPANCI su zakon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to je nadam se samo dok koleno ne zaraste?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan A jel prodavaš i motokros Filu? Ne mere brez toga, ba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Da li KX ima papire ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 3, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ne nase, ali bi mogao da se uveze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo koleno je u pitanju, dali sam propustio neku temu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 3, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan pukao mi je prednji ukrsteni i mozda umutrasnji ligament na kolenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Novembar 3, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ipak si se osjetio prozvanim u onaj temi.Sretna prodaja najljepseg tt-a Teshki ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 3, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan pao sam sa KX-a. Nije bio tezak pad, motor je neogrebanm, kolko zgodan ugao kolena. TTR je trajno dobro.Za 2500 mi se ne daje, jer za te pare mogu kupiti dobar XT. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoLab 0 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para TTR ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savet da ostavis TT-a klincu, a sebi trazi nesto kad ozdravis ( moj ima 14 god, ali se dobro snalazi u off roadu tako da ce na prolece da tera moj TT a ja cu sebi isto morati da trazim nesto ) Zelim ti brz i uspesan oporavak! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pukao mi je prednji ukrsteni i mozda umutrasnji ligament na kolenu. Zelim ti brzo ozdravljenje i nadam se da ces ipak ostati na 2 tocka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 3, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan bicikl mi ne gine, doktor mi prepis'o. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan lazu bre marko doktori.taj isti ti je rekao da ima da lezis a ti hodao posle 7 dana (ili je to mozda iskomplikovalo nesto a ? ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...