Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav iz Kalifornije

Recommended Posts

• In Mud We Trust, 1918 postova
  • Motocikl: 950ADV

Uhhh Bane !!! Iseko si me kad si okaci na FB...

Hvala Bogu !!! Znali smo da si neunistiv !!!  ;D Hebiga da si u kraju dosli bi da te smaramo tako nemocnog !!!  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1898 postova
  • Motocikl: BMW F650

Citam i ne verujem sta ti se desilo, a tako si me slatko nasmejao kada si kucao onaj tekst sa kurcicima.

Sta da ti kazem, da je dobro nije, a opet je dobro jer ti je ostala glava na ramenima. U svakom slucaju sto brzi oporavak ti zelim i da ponovo uzjases svog mezimca.

Kad budes stigao napisi kako je GS prosao sa povredama.

Pozz

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Sreca tvoja u celoj prici sto su te nasli brzo, mene su u pescari trazili oko 2 i po sata. Vrlo dobro znam sta si prosao

(mada su tvoje povrede mnogo teze od mojih).

A o krckanju polomljenih kostiju.............. brrrrr ne ponovilo se, grozan je onaj osecaj nemoci i bola.

Bane,

Da nam se sto pre oporavis !

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Sve su već rekli o oporavku, banjama i gibanicama, da ne ponavljam. Samo bih da dodam, vežbaj kucanje jednom rukom... :D

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: ...

Auuu,kada sam video poz iz Kalifornije (kao sto neko rece) ocekivao sam sunce i lepe stvari.Kada sam video savove i procitao o velikom broju polomljenih kostiju,duzini oporavka  zgranuo sam se ali iskreno i nesto naucio.Od srca ti zelim brz i uspesan oporavak i hvala ti sto si ovo podelio sa nama.Pozdrav i ne daj se...

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Odavao si utisak primerenog i krajnje sigurnog vozaca, a ti ....  ;D    Jesu te upakovali i dobro odreagovali Ameri, svaka im cast!!!

Ne znam kako je kod tebe vreme, al uz toplu sobu i adekvatnu negu brzo ces ti da se razgibas  ;)  Srecno!

• Svrati ponekad, 364 postova
  • Motocikl: CB125 K3

Chovek, zao mi je sto ti se desio takav maler.

Opet, mislim da si super reagovao i jos bolje se izvukao.

Posto je ocito da je tvoj duh neokrnjen, i, i dalje za primer, telu zelim uspesan i brz oporavak.

• Drug član, 1826 postova

Kakve li ironije... oprema odradi posao i nigde posekotine, a onda zavrsis pod skalpelom.  :D

Moram malo da se nasalim jer vidim da je i tebi raspolozenje dobro pored svih muka i bolova. Zelim ti brz i potpun oporavak. Malo opreznije sledeci put. I ne mora bas sa 120km/h offroad.  ;)

• Svrati ponekad, 121 postova

Nismo se upoznali, ali  iz tvojih odlicnih postova jos uvek provejava, za razliku od mnogih drugih, ono zbog cega sam na ovom forumu. Iskrena i poucna prica.

Brz oporavak i sve najbolje.

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Auhhh Bane covjece...tek sad vidim ovo. Dobro je, ziv si jbt. Ajde sad, da se oporavis najbolje sto moze.

• drkadzija, 1226 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Bane je sve ovo namerno namestio da testira Kristin!    ;D  Budi pozdravljen i cujemo se!

:D  I think I passed. 

YES, YOU DID :)

Bane da nam brzo ozdraviš i opet pišeš lepe stvari o svetu koji mnogi od nas neće videti.

Davnih dana mi je jedan prijatelj rekao kako razlikuje motoraše od fensera, motoraši posle pada opet sedaju na motor i teraju dalje, a ti si već dokazao da si VELIKI MOTORAŠ.

• U prolazu, 15 postova

Course and required!!   You're our Hero!!!  :)

Hvala, but I'm no hero.  Bane is a fighter, he's recovering well on his own.  I'm just around for some tender loving care.  :)

• Zainteresovan, 707 postova
  • Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r

Au , Srećne rane junačke , pa da nam što prije ozdraviš.

Što su ti amerike , kako su te ufircali. Da su te ovi naši kasapi dovatili da te liječe odma bi mogao u invalidsku penziju otić . Drugarski poz iz  Podgorice

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Dobro bre vas dvoje Amerikanaca, nikako da kazete kako je prosao BMW? Kakva mu je sudbina?

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Course and required!!   You're our Hero!!!  :)

Hvala, but I'm no hero.  Bane is a fighter, he's recovering well on his own.  I'm just around for some tender loving care.   :)

You, you ... because of you, he smiles and when hurt.  :)

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

Hvala vam na lepim željama i lepim porukama.  Žao mi je što ne mogu svima individualno da odgovorim; divni ste. :) :) :)

Današnji apdejt:

Motor.... stanje još uvek ne znam.  GS je ostao u Meksiku u policijskoj stanici jer na pikapu nije bilo mesta za sva tri motora, a i malo je teži za utovar na pikap koji je visok.  Moji drugari idu sledeći vikend opet za Meksiko na još jednu probnu vožnju i poneće prikolicu, pa je plan da GS doćeraju tada ovamo u USA.  Koliko se sećam, bili su mu razlupani desni kofer, vizir, kljun, i prednji kočioni cilindar.  Za dalje ne znam.  Dogovorili smo se da ga odnesu u San Dijego kod jednog mog drugara koji je BMW mehaničar da ga on pregleda, pošto ja ovakav ne mogu ništa na njemu da radim.  Zavisno od procene koliko će koštati popravka videću da li da ga popravljam ili da ga dam osiguranju da proglase totalnu štetu.  Znaću više detalja iduće nedelje.

Udes....  Mislim da sam već dovoljno opisao i da se zaključci o uzrocima sami nameću.  Ne mogu nikoga da krivim sem samog sebe.  Vozio sam prebrzo za teren.  GS prolazi kroz svaki put, ali polako, nije trkalica.  Ja sam valjda bio malo u zanosu zbog ove trke pa sam valjda umislio da se i sam trkam.  60-70 na sat bi bila neka gornja granica za taj put, za moj motor i moje mogućnosti.  Ja sam ga ćerao 120 na toj deonici i to je bila glupost.  Tražio sam đavola i našao ga.  Mislim da sam dobro prošao doduše.  U sreću ne verujem, ali verujem u (1) Boga i (2) sopstvenu pripremljenost i opremu.  I 1 i 2 su mi bili naklonjeni tog dana.  Nemam primedbi.

Moje trenutno stanje je sasvim OK.  Ključna kost OK, vrat OK, rame uglavnom OK.  Rebra su haos; problem je to što su polomljena i napred, i sa strane i na leđima, pa kako god se pomerim tako se i ona pomeraju.  Milina jedna.  Ali dobro, izdržljivo je.  Ne znam kakav su mi ovo narkotik dali, ali funkcioniše super.  Koristim minimum koji je prepisan da se ne navadim.

U petak idem na prvu kontrolu kod ortopeda.  Dan pre toga, četvrtak, imam ispit na koledžu. ;D  Da, ove godine sam pod stare dane odlučio da završim koledž koji sam počeo davno a nikad doveo do kraja.  Sada učim u krevetu užurbano da mi ne propadne taj ispit kad sam ga već prijavio.  Već sam zvao koledž da mi obezbede sto i stolicu za invalide za četvrtak. :D  Sreća pa ovde u Americi to sve može bez problema.

Eto, to je uglavnom to.  Dakle sve je OK, nema sekiracije.  E da, evo i jedna slika za forumske žderonje: ;D

701806197_LCdRC-M.jpg

Ovaj ručak mi je ćale doneo juče (nedelja) iz naše crkve.  Suljpa, kobaja, kupus salata i domaći 'leba, made by Kolo Srpskih Sestara pri Crkveno-Školskoj Oprštini Hrista Spasitelja iz Arkadije u Kaliforniji. ;D

Pozdrav!

B. ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja